Nede güzel açıklamışsın arkadaşım acaba bu kelek kezbo jelo anlamışmıdır :44:
Anladığını umut ediyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nede güzel açıklamışsın arkadaşım acaba bu kelek kezbo jelo anlamışmıdır :44:
Anladığını umut ediyorum![]()
Cevap hakkım saklı kalsın meşgulüm nlgpd gibi 7/24. buraya ayıracak vaktim yok iütüm var geleceğim sonra
başta nlgpd hanım olmak üzere o saclar yolunacak :78::78::78:
Cevap hakkım saklı kalsın meşgulüm nlgpd gibi 7/24. buraya ayıracak vaktim yok iütüm var geleceğim sonra
başta nlgpd hanım olmak üzere o saclar yolunacak :78::78::78:
Hadi canım kişkiş ütünü yap sen evi temizle arada da bebelere çorba kaynat da knor yemekten kurtulsunlarlaf yetiştirmeye çalışacagına azcık işlerinle ilgilen
![]()
Şimdi herkes biliyo kezbo kelek jelo ispiyoncuya acaba bu durum bulaşıcımıdır görüşmeye geldiğinde seni önce bir dezenfekte mi etsek :44: bizede geçer falan
![]()
sorma ya canım çıktı miniğin kıyafetlerini ütülemektenyarın kadın gelecek canım evi o temizler artık
senin o dilin :76::76::76:çok uzadı bak suyun ısınıyor haberin ola
ispiyon durumun hiiiiç sevmemforumda birkaç kez yapmış olabilirim
ama seni ispiyon etmediğime pişman oldum bak şimdi
![]()
senden bana geçti zaten ilk ispiyonu sen yapmıştın geçmişte hatırlatırımyazayım istersen açık seçik
![]()
Haha sekerim popon sıkıştıkça niye beni tehdit ediyon anlamadımgücün başka türlü yetmiyor sanırım
![]()
Mail yazacagım şimdi sana bak bir
günaydın
hepinize çok güzel bi hafta diliyorum canım arkadaşlarım. yazdıklarınız okurken, ofiste kimselere çaktırmadan sessiz sessiz gülmekten ve gülerken kırışmaktan, beğen yapmaktan, " ben bu hatunları seviyorum ulennn" diye içimde geçirmekten çok mutluyumm...iyi ki varsınız, iyi ki çan çan çan diyen, hiç susmayan çeneleriniz var
beste, senin jeloya bulduğun nick acayip hoşuma gittim "kezbo kelek jelo"
bayıldım bayıldım...4*4'lük olmuş
tavşanım, atlatmışsın sağlıkla. hadi bakalım bundan sonra bol bol dinlen. anneciğin bi güzel baksın sana. gerekiyosa bu gün de kal hastanede.çıkmak için acele etme. istirahat et, çok öpüyorum canım..
Bizde seni çok seviyoruz ogülü napim artık haketti kezbo kelek jelogünaydın
hepinize çok güzel bi hafta diliyorum canım arkadaşlarım. yazdıklarınız okurken, ofiste kimselere çaktırmadan sessiz sessiz gülmekten ve gülerken kırışmaktan, beğen yapmaktan, " ben bu hatunları seviyorum ulennn" diye içimde geçirmekten çok mutluyumm...iyi ki varsınız, iyi ki çan çan çan diyen, hiç susmayan çeneleriniz var
beste, senin jeloya bulduğun nick acayip hoşuma gittim "kezbo kelek jelo"
bayıldım bayıldım...4*4'lük olmuş
tavşanım, atlatmışsın sağlıkla. hadi bakalım bundan sonra bol bol dinlen. anneciğin bi güzel baksın sana. gerekiyosa bu gün de kal hastanede.çıkmak için acele etme. istirahat et, çok öpüyorum canım..
Ay beste gelmiş ben çıkıyorum![]()
Bizde seni çok seviyoruz ogülü napim artık haketti kezbo kelek jelo
beni şikayet etti hatun ya
sonrada oturdu yerine
![]()
:86:
baktım cevap yazdım şeker
Uyuyakalmışım :) bacakta dikiş tutmayınca lipoda tutar diye şansını deneyen var sanırım![]()
ben seni şikayet etmiş olsaydı UI olurdun canımdua et yufka yürekliyim temmuz çocuğuyum
![]()
hedefte hep aynı sen ile ben![]()