• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

iftiracı seni o zaman ne diye öyle yazmışsın :22::22::22: iftira attığınıda kabul ettin arada :1::1::1: sen benim saçımı yolana kadar ben sana bi tekme :35::35::35: yıldızları sayarsın :41::41::41::41:

Amanııın allah bu besta nın şerrinden korusun valla:18: bi jelekenin saç baş yolmasına bak bi de senin ikonlarına vallaha korktum galiba:18:

hadi canım sende ben içimdekini direk ortaya koyuyorum senin gibi sevimlilik maskesine bürünüp sinsi sinsi yaklaşmıyorum :33::33::33::33: bu arada çenem acımaya başladı yine :9:

bu ne looo başka guruba geçtin galiba onlar mı yazdırıyor böyle :19: bak şimdi ben seni bi banlatayım da gör bide mahkemeye vereyim parasıylada hermes çanta alayım bana ve kızlara :1:

Son düzenleme:
hadi canım sende ben içimdekini direk ortaya koyuyorum senin gibi sevimlilik maskesine bürünüp sinsi sinsi yaklaşmıyorum :33::33::33::33: bu arada çenem acımaya başladı yine :9:

bu ne looo başka guruba geçtin galiba onlar mı yazdırıyor böyle :19: bak şimdi ben seni bi banlatayım da gör bide mahkemeye vereyim parasıylada hermes çanta alayım bana ve kızlara :1:

Sizi dönekler sizii,sağınız solunuz belli olmii.tam oryantal asena:8: bi öyle bi böyle

Back