Ayy ne de güzel yoluyosun sen saçı başı![]()
oturmuş laptop un başına haha ordan saç baş yoluyor işte cadoloz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ne de güzel yoluyosun sen saçı başı![]()
iftiracı seni o zaman ne diye öyle yazmışsıniftira attığınıda kabul ettin arada
sen benim saçımı yolana kadar ben sana bi tekme
yıldızları sayarsın
![]()
İftira değilde hani öyle bir niyetin varsa engel olmak için önden peşin peşin yazdım
biraz dedikoducu bir tipin var senin![]()
oturmuş laptop un başına haha ordan saç baş yoluyor işte cadolozsonunda kendi saçını başını yolacak korkarım ki
![]()
:111::111::111::86::86::86::76::76::76:![]()
Amanııın allah bu besta nın şerrinden korusun valla:18: bi jelekenin saç baş yolmasına bak bi de senin ikonlarına vallaha korktum galiba:18:
:111::111::111::86::86::86::76::76::76:![]()
Amanııın allah bu besta nın şerrinden korusun valla:18: bi jelekenin saç baş yolmasına bak bi de senin ikonlarına vallaha korktum galiba:18:
şiddet eğilimim fazla sanırm şimdi farkettim![]()
tanı besteyi ben şirin şirin dövüyorum o nasıl asabi![]()
senin o dilini ogüle koparır anca.Vallaha açtırma ağzını yumdurma gözünü![]()
ha şunu bileydinne olursan ol gene gel ben seni seviyorum
![]()
hadi canım sende ben içimdekini direk ortaya koyuyorum senin gibi sevimlilik maskesine bürünüp sinsi sinsi yaklaşmıyorum :33:bu arada çenem acımaya başladı yine
![]()
şiddet eğilimim fazla sanırm şimdi farkettim![]()
ha şunu bileydinne olursan ol gene gel ben seni seviyorum
![]()
bu ne looo başka guruba geçtin galiba onlar mı yazdırıyor böylebak şimdi ben seni bi banlatayım da gör bide mahkemeye vereyim parasıylada hermes çanta alayım bana ve kızlara
![]()
hadi canım sende ben içimdekini direk ortaya koyuyorum senin gibi sevimlilik maskesine bürünüp sinsi sinsi yaklaşmıyorumbu arada çenem acımaya başladı yine
![]()
bu ne looo başka guruba geçtin galiba onlar mı yazdırıyor böylebak şimdi ben seni bi banlatayım da gör bide mahkemeye vereyim parasıylada hermes çanta alayım bana ve kızlara
![]()
Sizi dönekler sizii,sağınız solunuz belli olmii.tam oryantal asenabi öyle bi böyle
sen şimdi gir profilime bak ne yapıyorum besteye![]()
![]()
Sizi dönekler sizii,sağınız solunuz belli olmii.tam oryantal asenabi öyle bi böyle
Girdim baktım göremedim.Ne :44::44::44: