• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ogülü batırdın beni yazdım mailine bak :ssz: görümcene hediye bulacağım diye gezinirken para battı yine alışveriş yaptım miniğe :ssz:

Son düzenleme:
jelesec 20 yillikmi evlisin masallah bacummmm
söylemesi ayip bende 26 olacam yakindaaa :ssz:
bana sor kac yasindayim 18 den gün bile almadimmmm:10:

selam kizlar gecmise göz attim ohhhh anneye gidilmis mamalar yenilmis ohh valla kiskandim
kahveler icilmis 0gün anlar beni afiyet olsunnn
amaliyatlar olanlara gecmis olsunnn
beni anlatam sizeeeeee sabah ebru salliyla pilates yaptim elimden lastik firladi sapppppp gözümün üstüne
gözlerimden yildizlar firladi inanin gözlerim kan canagi yarin nasil olur bilmiyorum evde bir dalga konusu su an önce kizdim dalga gecen esim ve cocuklara sonra kendi halime kendim güldüm iste böyleeee neymis pilates bile olsaaaa dikatli olunacakmissssss:1::1::1:

Evet ya 20.yıl tek adamla dile kolay :1: aman sana da maşallah 26.yıl :ssz:

ben 23.e yeni girdim :21:

aman geçmiş olsun arkadaşım ucuz atlatmışsın:34:

Benim güzel pamuk bembeyaz tevşanım:21: Nasıl sürpriz oldu şimdi bu haber:53: Hadi bakalım hayırlarla girip çık inşallah.Saat kaçta?

beyaz tavşan özelden yazdım buradan da yazayım herşey ilk ameliyatında ki gibi yolunda gitsin inşallah :16:

dualarımız seninle

canım çok sevindim aneyin daha iyi olmasına yoğunluktan cepten dönemedim, sıkma canını sen iyi ol ki annene sahip çıkasın öpüyorum seni :54:

Back