Bak en çok sana para gitti viktor donla.Suss kıs sesini otur oturduğun yerde.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak en çok sana para gitti viktor donla.Suss kıs sesini otur oturduğun yerde.![]()
hadi güzelim hadiotur topiğin başında yaz paylaşım yap.... 600.sayfaya kendin gel
![]()
sürrrizmiş bi don için ortalığı ayağa kaldırdın cimri![]()
jelesec slm cnm bi kaç şey soracaktım yeniyim özeldn msj atamıyorum sanırım sende gögüs büyütme ameliyatı oldun bende istiyorum...
2 dk sus len 2 de bir küsüp duruyon kocaman kadın
hangi donu istiyosan ben alayım sana:76::76::76:
Davşan nerelerdesin sesin solugun çıkmıyor yoksa okulamı gittin gittiysen diyorum ki oraların çikolataları meşhurgelirken çantaya atsan da yiyemesek de koklasak :18:
bende yazdım özelden sordum neredesin diyeçikolatayı da sadece bana getir dedim sana yok koklamaya bile
![]()
Havalimanı bana daha yakın senden önce bir koşu gider atarım çantaya ben![]()
:82yok donu alacak nlglpd arkadaş sen güneş gözlüğü al malum arkadaşınız battı ameliyat sonrası tedavi el atın bakım sevaptır![]()
anadım Jelesec öncelikle tşk ederim evet küçültme olmusun ben sadece prote takıcam emzirmeden sonra doku kaybı oldu ameliyattan sonra nekadar zamanda kollarımı kaldırabilirim ? tahtaya yazı yazabilirim?
ya biri bana yol göstersin kendi konumu nasıl acıcam?
saxe cnm çok sağol kas altı düşünüyorum agrı eşiğim sanırım düşük yaa ama 10 gün sonnra işe gidersem süper olur
jelesec sana söyledigim nevresim bunlar canim
tac saten cift kisilik