• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bende yapayım bari içeyim kıskandım sizleri :1:

gııııı ogülü ucuz otel buldum :1: 1.500.herşey dahil :1: bodrumda öyle beste hanım gibi 5.bin tele veremem bacım senle ben idareli kadınız yer kapalım mı ne dersin :1:

söyle bakiim bacım, nereymiş o bodrumda? bilirsin bodrum benden sorulur:23:

mailden at ;)

söyle bakiim bacım, nereymiş o bodrumda? bilirsin bodrum benden sorulur:23:

mailden at ;)

ucuz kelimesini duyunca nasıl hemen dikkat kesiliyon :25: özelden yazarım millet duymasın çok talep olursa fiyat artar bizim baycan gibi :9::9:

Son düzenleme:
pınar kangal acılı canım :1: doyurdum doyurdum buradayım:8::8:

iki lafın belini kıralım tabi ya başka türlü geçmez hayat ..

ne zaman gideceğin bakim benim Barışa :21:

Muhammet beye, toparlan da gidiver oluver şu burununu da göreyim , belki bende şu burnuma ufak bir dokunuş yaptırırım :24:

Sucukları halletin.Ameliyatları bitirdin.Of anam tatil yeride seçildi.Ben yetişemem bu hıza bacım.

Hemde kelepiri bulundu.Geriye bir barışla barış imzalamak birde benim ufacıkkk dokunuş kaldı hemi:1:

Sen denek görmeden hemde canlı denek görmeden dokundurtmassın bilirim..Muhammed beye karar vermiştim ama büyük ısrarlar sonucu nişantaşınada bir uğrarım barışmaya.

Belkım aklımı çelerler falan bilmiyorumki.Yanında eşantiyon bir ameliyat falan önerir.

Kısmet bakalım.Haftaya yollara düşüyorum.hemen haber verecem sanada.Koş koş dersem sakın gecikme tamam mı:1:

Sucukları halletin.Ameliyatları bitirdin.Of anam tatil yeride seçildi.Ben yetişemem bu hıza bacım.

Hemde kelepiri bulundu.Geriye bir barışla barış imzalamak birde benim ufacıkkk dokunuş kaldı hemi:1:

Sen denek görmeden hemde canlı denek görmeden dokundurtmassın bilirim..Muhammed beye karar vermiştim ama büyük ısrarlar sonucu nişantaşınada bir uğrarım barışmaya.

Belkım aklımı çelerler falan bilmiyorumki.Yanında eşantiyon bir ameliyat falan önerir.

Kısmet bakalım.Haftaya yollara düşüyorum.hemen haber verecem sanada.Koş koş dersem sakın gecikme tamam mı:1:

:) ben seni beklerim yarı yolda hızı düşürürüm merak etme; var mı erken rezervasyon planın otel tavsiyen :28:

yok görmeden dokunmadan hatta aynı evde yaşamadan olmaz dokundurtmam :ssz: canlı örnek şart :34:

Görüş tabi benden de selam söyle :3: hatırlat beni pazarlık yapan sıkı sıkı de tanır uyuz olmuştu :ssz:

:) ben seni beklerim yarı yolda hızı düşürürüm merak etme; var mı erken rezervasyon planın otel tavsiyen :28:

yok görmeden dokunmadan hatta aynı evde yaşamadan olmaz dokundurtmam :ssz: canlı örnek şart :34:

Görüş tabi benden de selam söyle :3: hatırlat beni pazarlık yapan sıkı sıkı de tanır uyuz olmuştu :ssz:

Adamlar korkmasınlar.180 lik kesiyle slikon bantlarla burun sevdasına düşmüş diye:1::1::1:

Kanıma girenler var desem yırtaymıyım acaba ki:1::1:

Yok bacım yok barış bana sadece düş olur.Karnı bile illede kadına yaptırdık malumunuz.K.b.b ciye izin çıkarsa bir koşu gidip gelcem hemen.

Bahçelievler eski semtim yabancısı değilim.Haftaya oturacağız artık pazarlığa.

Korkuyorum bundan sonra ne peşine düşeceğim diye. Yok en iyisi burundan sonra üyelik iptali yapayım bari.Çıkar yolu yok bunun.

erken rezervasyona sıra gelirse para kalırsa haber ederim sana:)

bu yaz havalı burnumla cabrio araçla çanakkaleden girip Antalyadan çıkmayı düşlüyorum.Bakalım.Estetiklerimi saklayarak tabiside:1::1::1:

Adamlar korkmasınlar.180 lik kesiyle slikon bantlarla burun sevdasına düşmüş diye:1::1::1:

Kanıma girenler var desem yırtaymıyım acaba ki:1::1:

Yok bacım yok barış bana sadece düş olur.Karnı bile illede kadına yaptırdık malumunuz.K.b.b ciye izin çıkarsa bir koşu gidip gelcem hemen.

Bahçelievler eski semtim yabancısı değilim.Haftaya oturacağız artık pazarlığa.

Korkuyorum bundan sonra ne peşine düşeceğim diye. Yok en iyisi burundan sonra üyelik iptali yapayım bari.Çıkar yolu yok bunun.

senin şu yazım diline bayılıyorum:21: okurken gülmekten koptum

bantlar çıksın da öyle git bende sendenim malum yeni ameliyat oldum boğazda kesi devam eden bir tedavi ama ben karın için ne zaman izin çıkar diye genel cerraha soruyorum :1: adam kesin ruh hali bozuk demiştir :ssz: üyelik iptali çözüm değil bacım kanımıza girdi bu virüs :25:

senin şu yazım diline bayılıyorum:21: okurken gülmekten koptum

bantlar çıksın da öyle git bende sendenim malum yeni ameliyat oldum boğazda kesi devam eden bir tedavi ama ben karın için ne zaman izin çıkar diye genel cerraha soruyorum :1: adam kesin ruh hali bozuk demiştir :ssz: üyelik iptali çözüm değil bacım kanımıza girdi bu virüs :25:

Neyseki buruna bakacaklar sadece.

Hastanede sorarken başka aml varmı vs o zaman haberleri olur.ufak tefek var derim.Minik dokunuşlar:1::1::1:

Kadının her yeri tamam bir tek buruncuk imajı yaratırım ben.SONRA kendi kendime yarılırım.Hey hey hala altta bantlar var falan.O gün korsede takmam.

Herşeyım tamam bir tek burnum eksik diye girerim tribe.Anlarlarsa estetık hastalığı var koyver gitsin diye rakanlar havada uçuşur yakalayabilrsen yakala artık.:1::1:

Oy oyy bende kendime gülüyorum yaaa.Aman gülmekten geri koymasın ALLAH.

Ne olmuş yanı ufacık dokunuşlarımız varsa hem izlerde siliniyor.Görünen tarafta bişey yok hemde.K.k cılardan başkasıda kolay anlamaz.Boşver gitsin.

Ben geldimm.Doinnkk diye girip yazayım dedim.Daha geçmişi okumadım.Aman bugün bir gezdim bir gezdim,dere tepe düz gittim maşallah:nazar: Durağımın en son yeri K.köydü.Çok seviyorum ben şu k.köy çarşı içini ya...ıvır zıvır ne alınacaksa doldurdum çantamı geldim:) takılar,tokalar,kulaklara küpeler,kollara bilezikler:8::8::8: kurukahveci mehmet efendiden kahveler,balık çarşısı içindeki manavlardan taze taze yeşillikler,şarküterilerden peynirler aneeemmm:8::8::8: taytlar,bluzlar,geel vatandaş geel ....köşedeki simitci den sıcak çıtır simitler,beyaz fırından alman pastası nefis lezzetler,Şekerci cafer erol dan helvalar,şekerler geel vatandaşş KADIKÖY e geeell:118::118:

pişştttt, kaldırın totoları saat 9'u geçti !!!!

Ohoooo ben bu sabah 7 de kalkıp bıcı bıcı,düzleştiri ile düz fön,makyaj,oje iki dirhem bir çekirdek düştüm sabah kahvesine yollara:34:

sana ve nlglp ye mailde yazdım bebeğim akşam çilingir sofrası vardı lahana akşam öğünümde yoktu bebem :ssz:

Jelesenk hanım ,sanırım siz yemek üstüne kahve niyetine içiyorsunuz bu lahana çorbasını...zor bebeem zor böyle gidersen havada bulut,sen kilo vermeyi unut:19:

ben çok zayıfları sevmem sinsi olurlar :1: (aman şaka yapıyorum kimse üstüne alınıp kötü içerik yapmasın :20:)[/QUOTE]

Sen alıştın artık lafları koyup,ondan sonra aman bacılar yandım bacılar kötü içerik yapmayın demelere:23:

Nlglpd hatun arkadaşları ile caddede kahve içiyor :7: aradım kahkahalar havada uçuşuyordu oh hayat sarı şekere güzel :8::8:

Evveet,gencim güzelim gezerim tozarım sefamı yaparım:21::21::21:

ben de şu an kahvemi içiyorum, kahkahamı seninle atıyom bebem...sarı şekerden neyimiz eksik. ı-hh :67:

O domatesi sana ben atıyorum de mi Ogülatakanecimm:47:

Son düzenleme:
Bir yerinde dur yahu kurt mu var:3::44:

Y a Jelesec olaysın sen ya:)

Hani koca eve gelir hatun yok.Alt komşuda üst komşuda .yanda.altta.:1::1::1:

topiğe geliyoz hatun yok.Zıp zıp.ara dur artık.Kımbilir nerde diye.

Neysekı alışıgızda şaşırmıyoruz.Nasılsa bir yerden çıkıyor.Çık çık gel sen tatlım.

Y a Jelesec olaysın sen ya:)

Hani koca eve gelir hatun yok.Alt komşuda üst komşuda .yanda.altta.:1::1::1:

topiğe geliyoz hatun yok.Zıp zıp.ara dur artık.Kımbilir nerde diye.

Neysekı alışıgızda şaşırmıyoruz.Nasılsa bir yerden çıkıyor.Çık çık gel sen tatlım.

Nicimi değiştirsem mi ne :34: olay kadın...iyi olur aslında :9::9:

koca evde minikle uğraşıyor bende telde lak lak yapıyorum e.mailde yazışıyorum :1: ( yakında boşanırım ben :1: ) K.K.nın hatunları bırakmıyor güzelim...

Çıktım çıktım buradayım:16::16::16:

ben bilirim bebem 6.his...çok fena bende :ssz::ssz:

Ya dön yuvana.Çok gezen papuç olma sen.

İşimiz var estetiğimiz var.diyetimiz var.

Enerjini boşa harcayıp durma lazımsın sen buralara.Meşgul kadınsın sen.boşver.Ahmet Altanın abisi ismini hatırladım bir gün dediki

2 grup insan var

meşguliyetleriyle meşgul
2. grupsa başkalarının meşguliyetleriyle meşgul.....

Senin meşguliyetın çok bebem.Daha buruncuya gidecektik:1::1::1::1::1:

Buruncu dedim yaa.kop hadi:1::1::1:

selamlar şekerentolar,

gece gece size bi bakiim dedim, topikte in cin top oynuyor:27: hadi toplaşın bakimm.

besteciim, canım ilgin için çok teşekkür ederim. Planımız doğrultusunda randevu aliciiiim :34:

nlocanım, o domates atan ikonu kazara koydum oraya ben, aslında dilliyi koymayı istemiştim. sonradan da düzeltmek zor geldi....alsana dilli :67:

edit : yine dometesli gelmiş. hatalarımdan ders almayı öğrenememişim belli...

son dememe, al sana dilli :76:

Son düzenleme:
Back
X