Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Vallaha tesiri kötü olmuş bu lahananın sana.Bence sek,süt,şat,şut ne varsa götür bacım sen

buluşalım da şöyle güzel bir yemek ısmarla lahanadan kurtar beni tekila viski ne varsa götürdüm bak şimdi güzel güzel yazıyorum

panterim; o komacan yavru senin mi ben tırstığım için dikkatimi çekti hemen bul yakışıklı zengin birini de ona sarıl bebem

benim canım
hatta telde konuşurken onu gezdiriyordum
yavrumun görünüşü biraz heybetli
seninkide güzel fikir düşünecegim

Kazenle aramızı bozamazsın uğraşma boşuna

Haaaşaa ne haddimize:)) Aaa Jelesec bak ne zamandır Muhteşem yy.ın yorumlarının yapıldığı topiğe girmiyoruz

buluşalım da şöyle güzel bir yemek ısmarla lahanadan kurtar beni tekila viski ne varsa götürdüm bak şimdi güzel güzel yazıyorum

Ay ısmarlıyım bacım nerde istersen.Nldglp kurbaan olsun sana ihihihihihihhi

yok bebem devam ama bugün armut yedim canım şey tatlı çekti ben hep normalim dansöz asena gibi olamam

Ben de ayvayı yedim bugün duramadım Yok yok itiraf et bugün biraz rot-balans ayarların bozuldu ama çıbıhh toparladın

Son düzenleme:
benim canım
hatta telde konuşurken onu gezdiriyordum
yavrumun görünüşü biraz heybetli
seninkide güzel fikir düşünecegim

hıııım hatırladım soluk soluğa kalmıştın

bayağı heybetliymiş senin yavru.... seni ufak tefek enişte kesmez buna sarılmaya alıştıysan düşün düşün bende etrafa bakınırım senin için

Son düzenleme:

doğru ya takılırız sen iste yeter ki

bilirim ısmarlarsın möcert arkadaşım benim arada bozulmalar olabilir insanız ne de olsa

Burcu cum dök içini buraya bebeem.Geyiğini yap,ağla,zırla,sevin,tepin,kahkahalara boğul...her bi şey serbest burda.Yeterki onurlu olsun her şey bir de polemiksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…