Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ayyyy kızlar burdada ben sımdı amelıyat soruları sorarmısım sızde benı atarmıssınız topıktenn hahahahahah:))))) yok yok sakaaa:))) dızı balıcak kızlar ben bırazdan kacar:)))sülüman war ya bugunnn:)

Burcu cum dök içini buraya bebeem.Geyiğini yap,ağla,zırla,sevin,tepin,kahkahalara boğul...her bi şey serbest burda.Yeterki onurlu olsun her şey bir de polemiksiz

benim olduğum yerde olmaz zaten bebem polemik ne ki ?

Son düzenleme:
Off yaa şimdi köpişlerin ihtiyaç saatleri.2 kat giyin.Çorap,tayt,eldiven,bere,atkı,yerler tamtakır kuru bakır,cırt kay,cort düş yerlere...maçın bitmesini bekliyoruz...10 dak.sonra yallah aşağıya

Off yaa şimdi köpişlerin ihtiyaç saatleri.2 kat giyin.Çorap,tayt,eldiven,bere,atkı,yerler tamtakır kuru bakır,cırt kay,cort düş yerlere...maçın bitmesini bekliyoruz...10 dak.sonra yallah aşağıya

dün bizde kartopu oynayalım dedik giyinme soyunma öldüm aman şimdi buz cidden çok dikkat et çanağı dağıtma yine

C1186, hanım efendi hangi rüzgar attı seni buralara :26::26::26:

:))) Çok uzun bir aradan sonra herkese selamlarrrrr ... ya ne zamandır aklımda ama bi türlü giremiyordum vallahii şimdi bi gireyim dedim nasılsınız bakalım herkes iyi mi ne var ne yok Ercan Bey nasıl :)

Burcu cum burda herşey konuşulur merak etme.Koca dırdırı,kaynana bırbırı,çocuk zırlamaları,belim ağrıdı,kirpiklerim yuvarlandı....ohoooo konu çok burda Bu arada ben de pek severim Sülüman ı.Ama biz kayıda alıyoruz.Soonacığıma kayıttan seyrediyoruz.O zaman reklamları hep pas edip baştan sona keyifle seyrediyoruz en gözel digiturk plus

:))) Çok uzun bir aradan sonra herkese selamlarrrrr ... ya ne zamandır aklımda ama bi türlü giremiyordum vallahii şimdi bi gireyim dedim nasılsınız bakalım herkes iyi mi ne var ne yok Ercan Bey nasıl :)

Biz iyiyiz.Bıraktığın gibiyiz.Çençen çene hep Sen nasılsın esas durumun nasıl?

selam canım kırmızı ojelim benim bizler iyiyiz bıraktığın gibi özledik seni en son görüşenler versin haberi iyidir para basmaya devam ediyordur büyük ihtimal

Biz iyiyiz.Bıraktığın gibiyiz.Çençen çene hep Sen nasılsın esas durumun nasıl?

nasıl olayım iyiyim valla göğüslerimle uzun zamandır ilgilenmiyorum vallahi bantlar falan hep ihmal ettim takmadım öyle yuvarlanıp gidiyoruz .. eee ameliyat olan çok oldu mu farklı şeyler var mı?

selam canım kırmızı ojelim benim bizler iyiyiz bıraktığın gibi özledik seni en son görüşenler versin haberi iyidir para basmaya devam ediyordur büyük ihtimal

fiyatlar arttmıştır kesin :) valla foto ekleyen oldu mu kimseyi de göremedim bak eksik kaldım :) sen ne yaptın ameliyat oldun mu ?

nasıl olayım iyiyim valla göğüslerimle uzun zamandır ilgilenmiyorum vallahi bantlar falan hep ihmal ettim takmadım öyle yuvarlanıp gidiyoruz .. eee ameliyat olan çok oldu mu farklı şeyler var mı?

eeeee özel hayat yoğun olunca memeler ihmal edildi tabi nasıl gidiyor hayatın herşey yolundamı

fiyatlar arttmıştır kesin :) valla foto ekleyen oldu mu kimseyi de göremedim bak eksik kaldım :) sen ne yaptın ameliyat oldun mu ?

bebeğim senden sonra olan çok oldu ameliyat... ama ben artık kim ne oldu karıştırıyorum yaşlandım

ben sağlık sorunum yüzünden olamadım canım( ameliyat oldum başka taraftan) nisan mayıs gibi kısmetse

Hiç birşeyi atlamıyoruz canım işte hepsiyle tek tek ilgileniyoruz :))
aman eksik kalmayın yazık olur
cigara iç eyi gelir kihkihkih
pis boğaz deyince, yemek saati gelmiş. ben yemeğe kaçar, seni öper, öper, yalar:76:

afiyet olsun bebem öpte yalada
ohooo bunlar kaçıncı boyuta geçiş yapmış böyle yahu yalaşmalar falan püüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…