sek nes.k.içiyorum abi anca kendime gelirim
Köpük banyosu da isterim ben şekerim.Önce şöööne bir kese boydan boya,soona köpük küpük foşur,fuşur...
Kazene hiiiiç güven olmaz kelek de atarkelek jelesec de yapar
haa haa,
iş güç dediği de; vermiş küçük oğlanın eline temizlik bezini, toz aldırıyordu benimle telefonla konuşurken. Yazıktır sübyana, sebi etmişsin yavruyu !
Yapar o yapar...korkulur bu jelesenkten
Yaptırır valla hiç şaşırmadımkorkulur bundan
sek nes.k.içiyorum abi anca kendime gelirim
amanınnnnnnn,kavgada söylenmez bu söz..
duymasın valla, anında kelek jelesek yapar seni
topunuz şikayet edin de attırın beniarkadaş dedik bağrımıza bastık ipimizi çekemeye çalışanlar yine bunlar
işte gidiyorum size gelsin
kazim koyuncu gidiyorum - YouTube
jelesecim,
önce bi kahveyi içip kendine gel, sonra yazmaya devam etzira cami duvarına işiyosun
Vallaha tesiri kötü olmuş bu lahananın sana.Bence sek,süt,şat,şut ne varsa götür bacım sen
sen kötü içerik yapmazsan duymaz
topunuz şikayet edin de attırın beniarkadaş dedik bağrımıza bastık ipimizi çekemeye çalışanlar yine bunlar
işte gidiyorum size gelsin
kazim koyuncu gidiyorum - YouTube
Sen öyle san şekerim Hadi bi şey diyecektim de demeyeyim.Mail atayım bari
selamlar kızlaraz işim var
halledip döncemmm
aynen canım kullanımı bırakınca kirpikler after oluyormuş:)Tam istediğin boyuta geldikten sonra haftada 1 2 gün sürmezsen eskiye dönüyomuş bende almıştım 1 kutu kullandım epey farketmeye başlamıştı o ara araya taşınma telaşı falan girdi devam etmedim tekrar deneyim :) aslında benim kirpikler çok iyiydi ama ben hep daha uzunu diye ugraşmaktan berbat ettim malesefgerçi şimdi epey düzeldi ama sanırım hiç akıllanmayacağım bu konuda hala nasıl daha uzun olur derdindeyim :)
canım canım bende sevindim şu işi merak ettim ama...günaydın şekerler, güzel, keyifli bir gün diliyorum hepinize...
panter gelmiş hoşgelmiş...çok sevindim döndüğüne...jelesec soruları var demiş ama, soru soracak halimiz kalmadı. biz ipleri koparttık, top idarede. Tüm yaşanılanlar masaya yatırıldı. Müdürden dönüş bekliyoruz. Sorum yok, sorunum var demişim
bestaa, aldım mailini, sağolasın kuşum. Bi sor bakalım dr.'a. C.tesi yaparım derse ben telle arayıp detayları konuşayım :)
nldglp, geldimi enişte?
mirin, dün ah mı ettin? boğazım acıyo bugün...hemen karbo-tuz gargara yapiciiim
jelesec,
hala yeşil ampülün yanıyor, şanslısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?