• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

haa haa,
iş güç dediği de; vermiş küçük oğlanın eline temizlik bezini, toz aldırıyordu benimle telefonla konuşurken. Yazıktır sübyana, sebi etmişsin yavruyu !

Yapar o yapar...korkulur bu jelesenkten:37:

Yaptırır valla hiç şaşırmadım :1: korkulur bundan

topunuz şikayet edin de attırın beni :19: arkadaş dedik bağrımıza bastık ipimizi çekemeye çalışanlar yine bunlar :19:

işte gidiyorum size gelsin :ssz::ssz:

kazim koyuncu gidiyorum - YouTube

Tam istediğin boyuta geldikten sonra haftada 1 2 gün sürmezsen eskiye dönüyomuş bende almıştım 1 kutu kullandım epey farketmeye başlamıştı o ara araya taşınma telaşı falan girdi devam etmedim tekrar deneyim :) aslında benim kirpikler çok iyiydi ama ben hep daha uzunu diye ugraşmaktan berbat ettim malesef :( gerçi şimdi epey düzeldi ama sanırım hiç akıllanmayacağım bu konuda hala nasıl daha uzun olur derdindeyim :) :17:
aynen canım kullanımı bırakınca kirpikler after oluyormuş:)
sac teli kaş kirpik normalde de dökülüyor yeni çıkanlar eski boyunda oluyor ..
ben 4ayı bitirdim haftaya 3 günde bir sürmeye başlıycam...
en azından seninkiler düzelmiş buna da şükür:16:
günaydın şekerler, güzel, keyifli bir gün diliyorum hepinize...

panter gelmiş hoşgelmiş...çok sevindim döndüğüne...jelesec soruları var demiş ama, soru soracak halimiz kalmadı. biz ipleri koparttık, top idarede. Tüm yaşanılanlar masaya yatırıldı. Müdürden dönüş bekliyoruz. Sorum yok, sorunum var demişim:27:

bestaa, aldım mailini, sağolasın kuşum. Bi sor bakalım dr.'a. C.tesi yaparım derse ben telle arayıp detayları konuşayım :)

nldglp, geldimi enişte?

mirin, dün ah mı ettin? boğazım acıyo bugün...hemen karbo-tuz gargara yapiciiim;)
canım canım bende sevindim şu işi merak ettim ama...
bir ara konuşalım :ssz:

Back
X