o anneye aşırı düşkünlük değil canım yadengeyi kurmak eşine düşüyor burada bana göre tabi bu benim düşüncem anne ve eşi karşı karşı ya getirmemek lazım ( tartışma anlamında yazıyorum)
yok işine göre hareket ediyor. ben evlendim evleneli bu böyle... amannn neyse gece gece gerilmeyelim.. sinirsel yanisize iyi ggeceler. bu arada yarın sınav bitiyor ve ben kısmetse bu hafta doktorla görüşme niyetindeyim. umarım biran önce hallolur şu iş...
aman bırak sen sınava odaklan canımsu akar yolunu bulur
aaaa alzehimer olmasın bu kadın:44:
aslında çok da sessiz değilimdir ama hem saygısızlık olmasın diye hem de eşimin aşırı hassasiyeti yüzünden biraz tepeme çıktı sanırım. eşim çok düşgün annesine.
Günaydın
İlginç bu sabah kimse uğramamış buraya :44: beni ekip kahvaltıda falan buluşmadını degil mi:)
Ya iyi yapmışsınız şimdi sabah sabah çekilmezdin sende hiçsana gıcık olduk o yüzden gizli buluştukoh kahvaltıda çok güzel dedikodu da
Ya iyi yapmışsınız şimdi sabah sabah çekilmezdin sende hiç
sabahları daha iyi olurum benbal bal tatlı şeker gibiyim ben kıskanç şu bende ki güzelliği kıskanma doğal güzellik bu
Sabah sabah çok enerjik gördüm seni :)
Herkese günaydınlaaaarrrr....Dün gece çok fazla uyuyamadım.Sürekli uyandım.Eşim iş için Mersin e gitti.Sabah 7.30 uçağıyla gitti ama evden çıkması 6 idi.Huzursuz uyudum sanırım.7 de bir kalktım sarhoş gibiyim.Tekrar vurdum kafayı yattım.Amaaan yatmaz olaydımm rüyamda evimi kanalizasyon basıyor.Evdeki bütün tuvaletlerden fokur fokur sular kabarıyorduÇok özür evin heryerinde b..larhalılar gitmişş tam bir kabus gibiydi.Zaten sabah kalkıp tekrar yatarsam hep böyle garip gubalak rüyalar görürüm
İşte bende durum böyle kızlar.
iyi sayılırım canım çok olmasa da idare eder işte .Mirin nasılsın bacım :26: sesin çıkmadı iyimi sin looooo :26:
vallaha benimde ruyamda oyle evimi ust kattan su basıyordu 1 gün sonra şarıl şarıl su bastı gecenin bir yarısı yukardakilerin kapıyı kırdık uyanmadılar itfaiye çağırdık en son içeri girdiler falan uyandırdılar nasıl bir uyku hali bende çözemedim. bulaşık makinalarının su alan borusu patlamış onlardan bana hatta benden alttaki kata kadar rezil olmuştuk apartman yuzcekti azdahaHerkese günaydınlaaaarrrr....Dün gece çok fazla uyuyamadım.Sürekli uyandım.Eşim iş için Mersin e gitti.Sabah 7.30 uçağıyla gitti ama evden çıkması 6 idi.Huzursuz uyudum sanırım.7 de bir kalktım sarhoş gibiyim.Tekrar vurdum kafayı yattım.Amaaan yatmaz olaydımm rüyamda evimi kanalizasyon basıyor.Evdeki bütün tuvaletlerden fokur fokur sular kabarıyorduÇok özür evin heryerinde b..larhalılar gitmişş tam bir kabus gibiydi.Zaten sabah kalkıp tekrar yatarsam hep böyle garip gubalak rüyalar görürüm
İşte bende durum böyle kızlar.
sağol canım benim.Mirincim çok üzüldüm umarın en kısa zamanda bu sıkıntından da kurtulursunHassas kadınsın sen her nok gelip seni buluyor
eşin gelince özlem durumu bitince belki durumun düzelir öptüm seni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?