Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gördüğüm rüyayı netten araştırdım tam karşılığı şu kızlar:))
Ruyada tuvalet görmek erkek için itibar ve kazancın artmasına, kadın için uzun ve sağlıklı bir yaşama işaret eder.
Ruyada büyük abdest görmek erkek için iş hayatıyla ilgili bir yeniliğe işarettir.
Bazı büyük yorumculara göre rüyada bok görmek çok iyi bir rüyadır, bolluk, rahatlama, sağlıklı olma demektir.
kızlar hepinize günaydın. nldglp datlum rüyan mütiş. yorumlamadan geçemiycem. şekerim inanamayacağın kadar bol paraya kavuşuyorsunuz. senin kocanın işleri fena açılacak. paraya para demeyeceksiniz. 40 bin kere maşallah rüyan süper. paralanınca hayır yapacağın zaman haberim olsun, karın yağlarımı sana aldırtırım. şimdiden Allah kabul etsin hayrını.
bu arada kızlar yogun bir şekilde ders çalıştım. hafta sonu sınavlarım vardı. matematik hariç hepsi güzel geçti. herzaman forma giremiyorum arada bakıyorum. hepinizi çok özledim. kendinize iyi bakın fıstıklar...
iyi sayılırım canım çok olmasa da idare eder işte .
vallaha benimde ruyamda oyle evimi ust kattan su basıyordu 1 gün sonra şarıl şarıl su bastı gecenin bir yarısı yukardakilerin kapıyı kırdık uyanmadılar itfaiye çağırdık en son içeri girdiler falan uyandırdılar nasıl bir uyku hali bende çözemedim. bulaşık makinalarının su alan borusu patlamış onlardan bana hatta benden alttaki kata kadar rezil olmuştuk apartman yuzcekti azdaha![]()
sağol canım benim.
canım ya sen bi polemiğe karış bak nasıl kendine geliyorsun![]()
hadi hadi silkelen bozma moralini sırma saçlarını tara kendine gel bakayım![]()
Beste nerde aciba:44: bu havada alışverişe gitmemiştir kanımca![]()
Beste nerde aciba:44: bu havada alışverişe gitmemiştir kanımca![]()
Ay gider o istinye park mekanı hatunungıııı beste gözlük bakmayı unutma kodları yaz haber ver
![]()
Bu havada gitmem ki :) ama arada nelerim eksik diye not ediyorum az daha kilo vereyim :) gözlük etiler e geçince bakacağım orda model çok not alacağım merak etme![]()
Yok canım evdeyimde misafir gelecek yardımcıya birşeyler hazırlatıyorum
Bestee bak bu sabah jelesec e de anlattım.Geçen ay kendime çok istediğim bir pantolon aldım.Zaten çok alt giyim almam.Genelde kot kullanırım.Ama bu siyah pantolon dünyalar tatlısı bir pantolondu benim için:) Neyse kabinde bir giydim en büyük beden 2 bedenmiş totomun yarısında kaldı.Çeke çeke,uzata uzata bele kadar getirdim.Nasılsa evde de biraz giyer açarım dedim.Sonra evde bir iki kez denememde baktım tık demiyor açılmıyor da açılmıyor benim dünyalar tatlısı pantul.Derken bu diyet işine başladım.4 kilo verdim.Bu sabah bi baktım allaam dedim ben sanki bayağı bir zayıfladım.Hemen benim dünyalar tatlısı pantulu giydim.Sabah saat 7 bu arada:) .Hani şu b..lu rüyayı görmeden önce yaniAneeeem tık dedi oldu üstüme.Popo mopo gitmiş bende
Bazen böyle metazori şeyler yapıyorum kendime.Sonucunu da bulunca pek bi seviniyorum kendimce
![]()
yaa o yardımcıyı bana da gönderiver hele.Sabah beri oğlana muzlu pasta yapiciim.Salladım da salladım.Ama kararlıyım bu mesajı yazıp doğğğru mutfağa...![]()
Bestee bak bu sabah jelesec e de anlattım.Geçen ay kendime çok istediğim bir pantolon aldım.Zaten çok alt giyim almam.Genelde kot kullanırım.Ama bu siyah pantolon dünyalar tatlısı bir pantolondu benim için:) Neyse kabinde bir giydim en büyük beden 2 bedenmiş totomun yarısında kaldı.Çeke çeke,uzata uzata bele kadar getirdim.Nasılsa evde de biraz giyer açarım dedim.Sonra evde bir iki kez denememde baktım tık demiyor açılmıyor da açılmıyor benim dünyalar tatlısı pantul.Derken bu diyet işine başladım.4 kilo verdim.Bu sabah bi baktım allaam dedim ben sanki bayağı bir zayıfladım.Hemen benim dünyalar tatlısı pantulu giydim.Sabah saat 7 bu arada:) .Hani şu b..lu rüyayı görmeden önce yaniAneeeem tık dedi oldu üstüme.Popo mopo gitmiş bende
Bazen böyle metazori şeyler yapıyorum kendime.Sonucunu da bulunca pek bi seviniyorum kendimce
![]()
ay süper haber benimde olmayan kıyafetler olmaya başladı tek tek çok seviniyorum daha iyisini başaracağız merat etme :)