Bu havada gitmem ki :) ama arada nelerim eksik diye not ediyorum az daha kilo vereyim :) gözlük etiler e geçince bakacağım orda model çok not alacağım merak etme
Kapalı mekan yahu bu havalarda gidilir200 tl.yi geçmesin gucci; burberry marka olsun o kadar para veriyoruz ona göre
Yollardaki buzdan haberin yok sanırımşekerim 200 liraya nerde varmış öle sen bana bulsan
Yollardaki buzdan haberin yok sanırımşekerim 200 liraya nerde varmış öle sen bana bulsan
bende çıktı ben temiz suyla kurtardım ama seninki çıkarsa fenaAy sweet ciiim ağzından bal damlamış canikom.Eğer öyle birşey olursa hepinizi Develi de yemeğe götürürüm bak sözz:))) gelsin kebaplar gitsin lahmacunlar
Ay Miriiin inşallah dediğin çıkmaaaazzzz:18::18::18::18::18::18:
polemikte sarmıyur yhaf bi satten sonracanım ya sen bi polemiğe karış bak nasıl kendine geliyorsun
hadi hadi silkelen bozma moralini sırma saçlarını tara kendine gel bakayım
Şafak kaçtı acaba:44:
benim mi ? benimse daha var yhaf son günler hep böyle kıdım kıdım geçiyor
Senin tabii:)) Bilmemmii...hele geleceği gün hiç geçmez sanki durur saatler
Gitti herhal misafirlerin
gününüz aydın olsun,güzel sabahlar hepinize,
gününüz aydın olsun,güzel sabahlar hepinize,
benden de günaydın :)
en son yazdığım yerden okuyayım dedim ama, maalesef sonuna kadar gelemedim. Okuduğum sayfalara beğen yaptım, okumadıklarımdan özür..Cuma günü evrakların arasında, haftasonu oğlanların arasında, dün de öğretmen-müdür arasında boğuşmaktan size bi selam veremedim. Özledim, hepinizi muck muck öperim..Masamı hizaya sokayım yine gelirim :)
o kadar yazdık beğeni 2.tane mi yahubende beğeni yapın diye ağlayacağım bundan sonra
savaşa girdin ama galip çıktın.... maşallah inşallahay ben bu lafa sardım senin yüzünden kezban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?