Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Bu havada gitmem ki :) ama arada nelerim eksik diye not ediyorum az daha kilo vereyim :) gözlük etiler e geçince bakacağım orda model çok not alacağım merak etme

Kapalı mekan yahu bu havalarda gidilir 200 tl.yi geçmesin gucci; burberry marka olsun o kadar para veriyoruz ona göre

bende çıktı ben temiz suyla kurtardım ama seninki çıkarsa fena
canım ya sen bi polemiğe karış bak nasıl kendine geliyorsun

hadi hadi silkelen bozma moralini sırma saçlarını tara kendine gel bakayım
polemikte sarmıyur yhaf bi satten sonra
Şafak kaçtı acaba:44:

benim mi ? benimse daha var yhaf son günler hep böyle kıdım kıdım geçiyor

benden de günaydın :)

en son yazdığım yerden okuyayım dedim ama, maalesef sonuna kadar gelemedim. Okuduğum sayfalara beğen yaptım, okumadıklarımdan özür..Cuma günü evrakların arasında, haftasonu oğlanların arasında, dün de öğretmen-müdür arasında boğuşmaktan size bi selam veremedim. Özledim, hepinizi muck muck öperim..Masamı hizaya sokayım yine gelirim :)

o kadar yazdık beğeni 2.tane mi yahu bende beğeni yapın diye ağlayacağım bundan sonra

savaşa girdin ama galip çıktın.... maşallah inşallah ay ben bu lafa sardım senin yüzünden kezban

o kadar yazdık beğeni 2.tane mi yahu bende beğeni yapın diye ağlayacağım bundan sonra

savaşa girdin ama galip çıktın.... maşallah inşallah ay ben bu lafa sardım senin yüzünden kezban

beğeni sayın artsın mı istiyosun yoksa? ağlayanlar onu istiyo da

maşallah, inşallah, derken şu an sübhanallah kısmındayız....yakında eyvallah diyebiliriz

nldglp, yazım dilinden karakter analizi yapıyomuşsun bebeeem....bi yerde okudum hatırlamıyom şimdibelki de bu topiktedir. bana da bi analiz şeetsene bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…