Bendiiiiiiim
hadi iyi geceler benimki beni gezdirdi anasinin yanina gitti sohbete simdi geldi
kimle konusuyorsun diyor jelesec dedim gülüyor hadi ben kacar iyi geceler canimmmm
bak ben benimkine öyle al çık deneme dediğinde, seni denemeden aldım pişman oldum hayat da denemeden almam diyorum
yazıştığımız yelowrose vardı revizyon olacaktı yine kendi doktoruna ne oldu o hep yazardı yazmıyor en son Antalyada bıraktık döndümü açep:44:bilgin var mı ?
iyi geceler bayanlar... dayanamadım ders arası yine kaçtım geldim.. morale ihtiyaç duydukça soluğu burda alıyorum. bu arada çok hayırsever bi insanım ben acaba kaynanamı hibe etsem olur mu ki...
Olur olur.Hatta geri dönüşüm kutusuna ışınlayamazmıyız acibaa
iyi geceler bayanlar... dayanamadım ders arası yine kaçtım geldim.. morale ihtiyaç duydukça soluğu burda alıyorum. bu arada çok hayırsever bi insanım ben acaba kaynanamı hibe etsem olur mu ki...
hos geldinde gec geldin adam tepemde kapatttt diye bekler iyi geceler canim
aman linacım ben hiiiiç almayayımbenim k.nana zor zaten Allah dan uzakta senede 15.20.gün bile bana yetiyor inan :18::18::18:
ama bak nlglpd arkadaşa uyar sakin bir mizacı var o idare eder
aman linacım ben hiiiiç almayayımbenim k.nana zor zaten Allah dan uzakta senede 15.20.gün bile bana yetiyor inan :18::18::18:
ama bak nlglpd arkadaşa uyar sakin bir mizacı var o idare eder
Kız ben kıyamam bakarım vallaha
ben de uzaktalar diye seviniyordum ama yerleşmeye geldiler baksana..... talip olan varsa gelininiden az kullanılmış kaynana iice zıvanadan çıktı artık azarlamalara da başladı acil çıkarmam gerek elden....
ben de uzaktalar diye seviniyordum ama yerleşmeye geldiler baksana..... talip olan varsa gelininiden az kullanılmış kaynana iice zıvanadan çıktı artık azarlamalara da başladı acil çıkarmam gerek elden....
Dizginleri ele almış senin maunanne iyiden iyiceSorsana ne zaman gideceksiniz diye ahahahahahah
siizi bırakıp yatamıyomsormama gerek yok ki her sabah gitcem diyo ama akşam oğlu geldiğinde gitmiycem kalcam diyo.... birde bana diyo ki oğluma söyle annen gitmek istiyo de diyo. ben söyleyincede vallaha öyle bişi demedim diyo arada yaalancıya çıktı adım...
siizi bırakıp yatamıyomsormama gerek yok ki her sabah gitcem diyo ama akşam oğlu geldiğinde gitmiycem kalcam diyo.... birde bana diyo ki oğluma söyle annen gitmek istiyo de diyo. ben söyleyincede vallaha öyle bişi demedim diyo arada yaalancıya çıktı adım...
aslında çok da sessiz değilimdir ama hem saygısızlık olmasın diye hem de eşimin aşırı hassasiyeti yüzünden biraz tepeme çıktı sanırım. eşim çok düşgün annesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?