kızlar belki denk gelmemişsiniz dir.... kartopumun ananesi vefat etmişAllah rahmet eylesin sevdiklerine sabır versin (amin)
kızlar belki denk gelmemişsiniz dir.... kartopumun ananesi vefat etmişAllah rahmet eylesin sevdiklerine sabır versin (amin)
bana biraz deri verseydi karın ameliyatım daha başarılı olurdu kesinbakamadım tam ıııııh kötü oldum
kartopunun basi sag olsun annesinin mekani cennet olsun
sende sag ol jelesec haber verdigin icin yoksa haberimiz olmazdi
yok be deriyi ne yapacan bakarken icim acidi adama
ay bende gez gez ayaklarim agridi viyanaya bir kaliteli ve ucuz bir yer acilmis viyananin öbür basi tabiki kadinlar cabut duyarda dururmu bu esimin lafi git git bitmedi
gittik gezdik ben yorulmadim esim yorulduuuuu yetmedimi diye sordu 3 canta kizlarima cicilar aldim bana kalsa toplardim orayida neyse simdilik bu kadar yeter esimi kandirim nefesi orda alirim
jelesec bir sen bir ben ücüncü kisi kim acabaa
ne bileyim doktorlar hep öyle diyorlar ya karın germe ameliyatı öncesi kilo verin sarkma fazla olursa o kadar iyi toparlanır diye ondan şey ettim
adamın derisini istemem aman onun olsun
oh oh gez canımaman eşlerle alışveriş mi benim ki ile ne zaman çıksak kavga ediyoruz bazı söylemleri hadi bitmedi mi al çık daha niye inceliyorsun alırsın bide değiştirmeye gelirsin ondan vardı yine aynısını alıyorsun of daha yazmayayım yoruldum
o ziyaretçi beni sevmeyen biri
hhahhayyyy ayni benim adam al cikkk ne bakiyorsunki diyorrr
bak ben benimkine öyle al çık deneme dediğinde, seni denemeden aldım pişman oldum hayat da denemeden almam diyorum
hahhhahayyyyyyyy allah iyligi versinnnnn gercek diye biliyormusun öyleeeee
zati benimki kiscannnncccccc birde öyle desemmmmm tammammm allahimmmmm
adam ortasindan cattttt diye catlarrrrrrr
aman yok benimki kıskanç değilçok bunalttığında diyorum espiriyle karışık
yok sakın sen deme çok kıskanç sa adam bir bozulur bir daha toparlanmaz
yok bacum böyle iyi bozmaya niyetim yokkkkk nasil topluyalim bütün kk bir araya gelse topluyamayizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?