Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

kızlar belki denk gelmemişsiniz dir.... kartopumun ananesi vefat etmiş Allah rahmet eylesin sevdiklerine sabır versin (amin)

kızlar belki denk gelmemişsiniz dir.... kartopumun ananesi vefat etmiş Allah rahmet eylesin sevdiklerine sabır versin (amin)

kartopunun basi sag olsun annesinin mekani cennet olsun
sende sag ol jelesec haber verdigin icin yoksa haberimiz olmazdi

ay bende gez gez ayaklarim agridi viyanaya bir kaliteli ve ucuz bir yer acilmis viyananin öbür basi tabiki kadinlar cabut duyarda dururmu bu esimin lafi git git bitmedi
gittik gezdik ben yorulmadim esim yorulduuuuu yetmedimi diye sordu 3 canta kizlarima cicilar aldim bana kalsa toplardim orayida neyse simdilik bu kadar yeter esimi kandirim nefesi orda alirim

yok be deriyi ne yapacan bakarken icim acidi adama

ne bileyim doktorlar hep öyle diyorlar ya karın germe ameliyatı öncesi kilo verin sarkma fazla olursa o kadar iyi toparlanır diye ondan şey ettim

adamın derisini istemem aman onun olsun

jelesec bir sen bir ben ücüncü kisi kim acabaa

oh oh gez canım aman eşlerle alışveriş mi benim ki ile ne zaman çıksak kavga ediyoruz bazı söylemleri hadi bitmedi mi al çık daha niye inceliyorsun alırsın bide değiştirmeye gelirsin ondan vardı yine aynısını alıyorsun of daha yazmayayım yoruldum

o ziyaretçi beni sevmeyen biri

ne bileyim doktorlar hep öyle diyorlar ya karın germe ameliyatı öncesi kilo verin sarkma fazla olursa o kadar iyi toparlanır diye ondan şey ettim

adamın derisini istemem aman onun olsun

öyle jelesec benim yan odamda bu adama benzer bir kiz yatiyordu yasi daha 21di nasil sarkmisti 75 kilo vermisti
bacaklarini poposunu karnini toplamislar kollarini gösünü sonra yapacaklar ayyyyy
kilo al bir dert kilo ver daha büyük derttt kilo versekte sarkmasak ne olurkiiii

hhahhayyyy ayni benim adam al cikkk ne bakiyorsunki diyorrr

bak ben benimkine öyle al çık deneme dediğinde, seni denemeden aldım pişman oldum hayat da denemeden almam diyorum

hahhhahayyyyyyyy allah iyligi versinnnnn gercek diye biliyormusun öyleeeee
zati benimki kiscannnncccccc birde öyle desemmmmm tammammm allahimmmmm
adam ortasindan cattttt diye catlarrrrrrr

hahhhahayyyyyyyy allah iyligi versinnnnn gercek diye biliyormusun öyleeeee
zati benimki kiscannnncccccc birde öyle desemmmmm tammammm allahimmmmm
adam ortasindan cattttt diye catlarrrrrrr

aman yok benimki kıskanç değil çok bunalttığında diyorum espiriyle karışık

yok sakın sen deme çok kıskanç sa adam bir bozulur bir daha toparlanmaz

aman yok benimki kıskanç değil çok bunalttığında diyorum espiriyle karışık

yok sakın sen deme çok kıskanç sa adam bir bozulur bir daha toparlanmaz

yok bacum böyle iyi bozmaya niyetim yokkkkk nasil topluyalim bütün kk bir araya gelse topluyamayizzzz

yazıştığımız yelowrose vardı revizyon olacaktı yine kendi doktoruna ne oldu o hep yazardı yazmıyor en son Antalyada bıraktık döndümü açep:44:bilgin var mı ?

hadi iyi geceler benimki beni gezdirdi anasinin yanina gitti sohbete simdi geldi
kimle konusuyorsun diyor jelesec dedim gülüyor hadi ben kacar iyi geceler canimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…