Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alttaki görünmez arkadaş kimsin?? tahminde edemiyorum acep kim?:26:
bak belki kadın çok iyi niyetli de olabilir; sen hemen tepki verme dur bakalım bi etinden sütünden faydalan ondan sonra durum değerlendirmesi yaparsın Ya bende çok kötüyüm oğullarını alırken iyi amma analarını hemen dışarıda bırakıyoruz...ah bu gelinler ah benim k.nananın dediği gibi hepsi o.... vallahi sinirlenince böyle diyor
movenius şu karın hareketindeki dimi?
nassı bağrıyo bashira'ya? advanced sunumunu yapmaya devam etmek istiyosan, hareketi hakkını vererek yapppp !!!
öncesinde bi yerde de, "şuan ağlıyor olabilirsiniz ama umrumda değil diyo" haa haa despot kadın ! ama seviyom beaa !
benim hapşuruk tıksırık durumları devam...o yüzden akşam bilerek yapmadım...bikaç gün içinde toparliim kendimi, sanırım shredle döneceğim :))
MOVENİUS; 2.KG ÖDEMDİR CANIM BOZMA MORALİNİ,SENİN GİBİ SIKI jilliancı kilo almış olamaz...benim kaynana geldi jillyının ilk bölümü bitti diğerine geçemedim bile evde hizmetli modundayım keyfimde yok yapma isteğim de; k.nana gidince keyfim yerine gelecek hızlı dönüş yapacağım
bana şart bu görünmezlik gercek hayatda olsa keşke böyle birşey,anam hafiye çok k.k daBilmem bende merak ettim hangi hafiye diye :44:
ay senin havanı yesinler 3.5 yıl peşinden koşmuş oğlu benim aşkımdan ülke terkeden bile oldu 3.5 yıl neki avukat hnm şaka bir yana çok yakın iyi değil hele ki oğluna düşkünse iki tarafta birbirini alıyor canım ya evlilik cüzdanını kadın alıyor aslın ayağa basanda biziz eeee daha ne olsunuwwwwwwwwwwww kavgada söylenmez vallahi oğullarını biz almıyoruz ki onlar bizi alıyor valla benim kaynana biliyor oğlu 3.5 yıl çırpındı benle evlenmek için eğer şimdi aramıza girerse yazık eder aman iyi niyetli olsun da yine de çok içimizde olmasın ben kendi annem bile olsa istemem aramızda olsun her dakika ne gerek var canım demi ama
jillian hatunlarındn en sevdiğim bashira zaten sürekli gülümsüyor :)) dün biraz araştırdım onuda oda baya meşhur bi abla programları falan var :)))
seni zaten takipteyim kaynana var diye ses etmedim hele bi gitsin kaynana bıdı bıdı etcem sana jülyeni bırakmak yok
oğltknecim inşallah bende senin k.nanan gibi bir k.nana olurum amma kusura bakmasın gelin hnm oğlumun evinde banyo yapmak için hiiiiiiç izin isteyemem
sen iyi sindirmişsin bacım kadını taktik ver hele benim ki oldu bitti ben çok açığım diye beni sindiremedi; şimdi kg.lerden ve yaştan dolayı daha usturuplu giyiniyorum amma başta miniler dar pantolonlar vs kadın gıcık kaptı
ha unuttum aynen canım oğullarımız iyilerle karşılaşsın inşallah ben iyi gelinim bakma böyle burada yazdıklarıma; 2 hafta bitti bak her gece sütünü bardağa koydum elimle verdim kendi anneme yapmadım vallahi gerçi benim aney süt içmiyor geceleri:)))
seni çok seviyom ben yaaa
en son noktayı öyle bi koyuyosun ki, yazacak bişi bulamıyorum :))
kızım ben seni bilmiyomuyum, ben olsam bırakıp gitmiştim kuafore markete oraya buraya..
sen el pence divan hizmettesin valla
senin gibi gelin herkesi başına.
bu arada benim k.valideciğim banyo için izin istemez benden, zaten evi yan apartman ne diye yıkansın bende..
wc ihtiyacı için banyoya izinle gider haa haa bu durumda kötü gelin ben oluyorum hakikaten
Ya bırakın kızlar boşverin.''He'' diyin geçin.Yazık bizler de onların yaşına geleceğiz.Görmezden gelelim:)
Bakın ne yapın.Kaynanayı ne yapmalı?
Kaynar suya atmalı,
Yandım gelin dedikce
Altına çıra atmalı
Ayy vallahi korktum.Benim gelinim de bana böyle yaparsa!!!
Kızlar bugün karın germe ameliyatı olan Lemontree nin ziyaretine gittim akşamüstü 5 de.Çok iyiydi.Gülücükler dağıtıyordu.Jelsec im de gitmiş gece ziyaretine.Jelesec ciğime ne güzel bir tecrübe oldu.Şanslısın vesselam
Bakın daha ne yapmalı??
Kaynana:
Kartal sinek avlamaz
Köpek kuşa havlamaz
Akıllı olan gelin
Kaynanaya hırlamaz.
Gelin:
Ey varvara varvara
Ayva doldur şalvara
Azmış dişlek kaynana
Tırmalıyor düz duvara
Bakın bir gelin ile kaynana atışması daha:))
Kaynana:
Kartal sinek avlamaz
Köpek kuşa havlamaz
Akıllı olan gelin
Kaynanaya hırlamaz.
Gelin:
Ey varvara varvara
Ayva doldur şalvara
Azmış dişlek kaynana
Tırmalıyor düz duvara
Kız gelin dırdır etme,
Fazla ileri gitme,
Vakitsiz horoz gibi,
Gece yarısı ötme.
**
Sokakta geziyorsun,
Oğlumu üzüyorsun,
Sende ne güzellik var,
benziyorsun,...........bu kaynana gelin hır gür ü yıllardır varolan bir didişme.Hürrem bile neler etti kaynanasına :)) Biz etmişiz çok mu?
oh be kaynana gitti şükür :124::125::126:
artık rahatım tel müsait herkes arayabilir kim o diye soran yok yaşasın özgürlük
ya hemde ne tecrübe inan çok rahatladım bu hastane ziyaretlerini çıkaranın elini öpeyim bençok iyiydi çok maşallah benim ki tam gece ziyareti oldu arabada aile bekliyor 10.dakika amma iyi oldu sevindi görünce
koptum sen bunu önceden niye yazmadın bayıldım sen ne atraksiyonu bol kadınsın