Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

uwwwwwwwwwwww kavgada söylenmez vallahi oğullarını biz almıyoruz ki onlar bizi alıyor valla benim kaynana biliyor oğlu 3.5 yıl çırpındı benle evlenmek için eğer şimdi aramıza girerse yazık eder aman iyi niyetli olsun da yine de çok içimizde olmasın ben kendi annem bile olsa istemem aramızda olsun her dakika ne gerek var canım demi ama

jillian hatunlarındn en sevdiğim bashira zaten sürekli gülümsüyor :)) dün biraz araştırdım onuda oda baya meşhur bi abla programları falan var :)))

seni zaten takipteyim kaynana var diye ses etmedim hele bi gitsin kaynana bıdı bıdı etcem sana jülyeni bırakmak yok

Bilmem bende merak ettim hangi hafiye diye :44:
bana şart bu görünmezlik gercek hayatda olsa keşke böyle birşey,anam hafiye çok k.k da
ay senin havanı yesinler 3.5 yıl peşinden koşmuş oğlu benim aşkımdan ülke terkeden bile oldu 3.5 yıl neki avukat hnm şaka bir yana çok yakın iyi değil hele ki oğluna düşkünse iki tarafta birbirini alıyor canım ya evlilik cüzdanını kadın alıyor aslın ayağa basanda biziz eeee daha ne olsun

fadıl takipte desene canım benim devam edeceğim işe yaradığını gördüm ya bırakmam artık

sizi gidi fettan gelinler siziii !!!
c1186 sende daha çoluk çocuk yok diye sana lafım yok da, jelesec hanım, iki oğlan anası olaraktan, geleceğin kaynana adayı olaraktan, bu yazdıkların reva mı? Umarım iyi gelinlerle karşılaştırır mevlam seni

bak c1186'cım inan hiç önemli değil ailelerin yakın yada uzak olmaları. Ben küçük bi yerde yaşıyorum. Eşimin ailesi yan apartmanımda. Annem 250mt uzağımda. Ama her zaman artısını gördüm yakınımda olmalarının ki ben de senin gibi uzak olalım diye oldukça çabalamıştım. Hele hele çocuk olduktan sonra, bakıcıya emanet edip işe gidince, annemi ve k.validemi arıyordum eve ani baskın yapıp kapı dinlemeleri için :) Yakınlık kavramında k.validenin bakış açısı da çok önemli tabi. Benimki bana gelir, ve misafir gibi oturduğu yerden kalkar. Salonumdan başka odaya geçmez. Banyo için izin ister. Öyle gideyim, evi teftiş edeyim halleri yoktur. Mesafeli ve saygılıdır. Bi de bütün gelinler o...diye bi laf hayatta söylemezzz en kötü kelimesi "ananın gözü" dür :))
biliyorum, ben şanslıyım...umarım seninki de jelesec'inki ağzından çıkanı duymayan cinsten değildir. Ve iki oğlan annesi olarak hep diyorum ki " erkek çocuğu belirli bir yaşa kadar anne arkasında durup destekliyor, evini temizliyor, giysilerini düzenliyor, yemeğini pişiriyor vs...., belirli bir yaştan sonra da düzgün bir eş bulursa, o eş, o erkeğin sırtını yere getirmez." Bu yüzden benim tek dileğim oğullarımı çok seven insanlar çıksın karşılarına, ve bir mutlu olsunlar. onlar mutluysa ben zaten mutlu olurum, gözüm arkada kalmaz

moveniusum, sen kaçırmışsın, bizim jelesec bayram ertesinde yatıyor ameliyat masasına bi aksilik olmazsa... O yüzden jülyeni sadece doğradığı soğanda görür o :))
bi aksilik olmazsa bende bu akşam start vereceğimmm
off bu akşam yapmam gereken çok şey var...
özel bi kek tarifi aldım, onu yapacağım.
çocuklarla oyun, kitap okuma, yatırma,
saç bakımı, spor, duş, ev toplama, çanta hazırlama
evin en büyük erkeğine ilgi
kadın olmak ne zor beahh

oğltknecim inşallah bende senin k.nanan gibi bir k.nana olurum amma kusura bakmasın gelin hnm oğlumun evinde banyo yapmak için hiiiiiiç izin isteyemem

sen iyi sindirmişsin bacım kadını taktik ver hele benim ki oldu bitti ben çok açığım diye beni sindiremedi; şimdi kg.lerden ve yaştan dolayı daha usturuplu giyiniyorum amma başta miniler dar pantolonlar vs kadın gıcık kaptı

ha unuttum aynen canım oğullarımız iyilerle karşılaşsın inşallah ben iyi gelinim bakma böyle burada yazdıklarıma; 2 hafta bitti bak her gece sütünü bardağa koydum elimle verdim kendi anneme yapmadım vallahi gerçi benim aney süt içmiyor geceleri:)))

Son düzenleme:

seni çok seviyom ben yaaa
en son noktayı öyle bi koyuyosun ki, yazacak bişi bulamıyorum :))
kızım ben seni bilmiyomuyum, ben olsam bırakıp gitmiştim kuafore markete oraya buraya..
sen el pence divan hizmettesin valla
senin gibi gelin herkesi başına.

bu arada benim k.valideciğim banyo için izin istemez benden, zaten evi yan apartman ne diye yıkansın bende..
wc ihtiyacı için banyoya izinle gider haa haa bu durumda kötü gelin ben oluyorum hakikaten

Bende seni seviyom canım arkadaşım benim

aman gel sen benimkinin yanına iliş sor yine beni değil suratına bakmayan diğer gelinini sever; yok yok iyi yaranmıyor bacım kendi annemin lafı Allah bilsin ben yapayımda...
k.valideciğim vay vay vay 20.sene bitti daha ben bu cümleyi kullanmadım aferin gelin ogltkn seninki kibar benim bacı var ya hani estetiğe karşı olan onun eşinin anneside öyle evi yakın amma gelmeden arar mutlaka kızım müsaitmisin geleceğim diye.

Şans yok bende şans

ogltkn cim senin sözlerin kulağımda küpe olacak daha ilk baştan sorun çıkarmak olmaz ama ne bileyim ya bazı anneleri anlamıyorum ki benimkininin annesi bak ne yaptı bana bir el atın bakim olaya da fikir verin bari bana oğlunu ilk defa kahvaltıya çağırdım ilk defa kahvaltı hazırladım geldi bi ton şey hazırladım ki normalde bi bardak çay bile koymam evde ama yaptık işte bizimki geldi baktım yemiyor ucundan bi çatal aldı neden yemiyosun yesene dedim şu sıralar hiç iştahım yok yiyemiyorum bişey dedi ısrar ettim zorla bi iki lokma daha yedi neyse önemsemedim veeeeeeeeeeeeee aradan geçen 1 hafta sonrası annesi ile bir araya geldik laf arasında bu kahvaltı muhabbeti geçti bu arada biz de akşam yemeğindeyiz ya ordan konu açıldı ya dedim geçen haftasonu çok güzel kahvaltı hazırladım yemedi doğru düzgünn dedim kendi kendimee saf saf konuşuyordumm kii owwwwww bi baktım içten gülümsemesiyle kayınvalide adayım dedi ki '' ya bişey söyleyebilir miyim haftasonu ben yalnız kahvaltı yapmamak için ona çok ısrar ettim ondan yedi çıktı '' dedii veeeeeee bende bir beyin fırtınası bir öfke patlaması yaşandı iiçtenn derinden sadece baktımmm benimkine o da öylece kaldı durdu.. şimdi eee be kayınvalide adayı madem böyle yaptın bunu nie söylüyosun demi ama iştahı yokmuş dedik konu kapandı ne diye ayyy aslında şöyle böyle diyosun kiii demi ama benimkine sonra demek iştahın yoktu haaa diince ya aşkım annem unutuyo demez mii bunun arkasına sığınmış unuttum demiş bunun nesini unutmuş yahuuu çocuk mu kandırıyorsun demi ama kayınvalidesi olanlar şimdi siz söyleyin bakim bu kayınvalideyi adayı ne yapmaya çalıştı yani bu dilden anlayan var mı ?

Ya bırakın kızlar boşverin.''He'' diyin geçin.Yazık bizler de onların yaşına geleceğiz.Görmezden gelelim:)

Bakın ne yapın.Kaynanayı ne yapmalı?
Kaynar suya atmalı,
Yandım gelin dedikce
Altına çıra atmalı

Ayy vallahi korktum.Benim gelinim de bana böyle yaparsa!!!

Kızlar bugün karın germe ameliyatı olan Lemontree nin ziyaretine gittim akşamüstü 5 de.Çok iyiydi.Gülücükler dağıtıyordu.Jelsec im de gitmiş gece ziyaretine.Jelesec ciğime ne güzel bir tecrübe oldu.Şanslısın vesselam

Bakın daha ne yapmalı??

Kaynana:
Kartal sinek avlamaz
Köpek kuşa havlamaz
Akıllı olan gelin
Kaynanaya hırlamaz.

Gelin:
Ey varvara varvara
Ayva doldur şalvara
Azmış dişlek kaynana
Tırmalıyor düz duvara

oh be kaynana gitti şükür :124::125::126:

artık rahatım tel müsait herkes arayabilir kim o diye soran yok yaşasın özgürlük

ya hemde ne tecrübe inan çok rahatladım bu hastane ziyaretlerini çıkaranın elini öpeyim bençok iyiydi çok maşallah benim ki tam gece ziyareti oldu arabada aile bekliyor 10.dakika amma iyi oldu sevindi görünce

Bakın bir gelin ile kaynana atışması daha:))

Kaynana:
Kartal sinek avlamaz
Köpek kuşa havlamaz
Akıllı olan gelin
Kaynanaya hırlamaz.

Gelin:
Ey varvara varvara
Ayva doldur şalvara
Azmış dişlek kaynana
Tırmalıyor düz duvara

Kız gelin dırdır etme,
Fazla ileri gitme,
Vakitsiz horoz gibi,
Gece yarısı ötme.
**
Sokakta geziyorsun,
Oğlumu üzüyorsun,
Sende ne güzellik var,
…… benziyorsun,...........bu kaynana gelin hır gür ü yıllardır varolan bir didişme.Hürrem bile neler etti kaynanasına :)) Biz etmişiz çok mu?

yaw sen nasıl bir kadınsın aman her telden çalıyon yok yok senin gelin çok şanslı çok vallahi isterdim senin gibi kayınvalide

koptum sen bunu önceden niye yazmadın bayıldım sen ne atraksiyonu bol kadınsın

Oleeey oy farfara farfara,ateş düştü şalvara,jelesec in uğruna can feda.Kaynanayı yolladı yetişin bacılar göbek atmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…