• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

günaydın :)

hafta sonu girip bakamadım bile, iki oğlan üstümten tır misali geçtiler:1:
iki kuzucuk da hasta gibi..öksürük tıksırık var bolca..iştah yok..
sürekli yemek yapıp durdum, sevdikleri şeyleri yapsam da yemediler :(

bugün de benim boğazım batıyor..

movenius, limon gelmiş hoş geldiniz demek için biraz geç oldu ama, siz anlamışsınızdır halimi..sevgiler sizlere..iki kelime yazıp kaçmayın,sık sık gelin ;)

yine gelirim, zira bugün denetim var iş yerinde, pek sık uğrayamayabilirim

öptüm hepinizi:54:

Ay iyi jelesec im.Şükür geçti ilacını alınca;)

Günaydıııın.Herkese iyi haftalar.Bugün bendensiniz arkadaşlar.Cillop yaptım her tarafı.Çaylar kahveler her bi şey tamam.Huuu ogltkn buyur şekerim.Perdelerimi yıkayıp astım,Lavabolar ovuldu,kahvaltı kuruldu,köpişler gezdirildi...Öğlen oldu öğleen nerdesiniiz???:6: kışlık atkıya bile başladım:)))

4 gömlek de ütüledim ilaveten;)

tam kaçarken gördüm :))

maşallah yememiş içmemiş çalışmışsın, bi de üstüne laf sokmuşsun :))
sen yazana kadar 4 msj yazdım diye :)))

bu arada malibu da iyiymiş çok sevindim, öptüm seni bu kez gerçekten kaçıyorummmm

movenius, limon gelmiş hoş geldiniz demek için biraz geç oldu ama, siz anlamışsınızdır halimi..sevgiler sizlere..iki kelime yazıp kaçmayın,sık sık gelin ;)

Geçmiş olsun ogltkn cim.Bir eve girdimi zaten herkesi devirip kırıp geçiriyor.Hemen başla limonlu ballı sıcak sulu karışıma.Hergün 2 C vitamini verdi doktor eşime.Hastalık aşamasında 2 tane alınabilirmiş.Vucuda fazla gelen kısım idrarla atılırmış.

Zorlu bir hafta sonu geçirmişsin.sen de dikkat et kendine.

çok geçmiş olsun arkadaşım,benimki de ateşlendi ama geçti sürmedi biraz öksürük var,sanada geçmiştir tabi dikkat et sen ayakta olki onlara yetiş süper anne :29:

Geçmiş olsun ogltkn cim.Bir eve girdimi zaten herkesi devirip kırıp geçiriyor.Hemen başla limonlu ballı sıcak sulu karışıma.Hergün 2 C vitamini verdi doktor eşime.Hastalık aşamasında 2 tane alınabilirmiş.Vucuda fazla gelen kısım idrarla atılırmış.

Zorlu bir hafta sonu geçirmişsin.sen de dikkat et kendine.

hatırlattığın çok iyi oldu nelegelepecim,
daha önce bana da dr. önermişti..iki iki al demişti. Revire bi sorayım, varsa hemen alayım.

çok geçmiş olsun arkadaşım,benimki de ateşlendi ama geçti sürmedi biraz öksürük var,sanada geçmiştir tabi dikkat et sen ayakta olki onlara yetiş süper anne :29:

size de geçmiş olsun kuşum. hiç biri hasta olmasa keşke...

biz büyütme derdindeyiz, siz küçültme. işe bakın.. keşke biraz daha küçülttürseydim bile demişsinizdir belki.
ne acayip bir dünya bu böyle. :26:

biz büyütme derdindeyiz, siz küçültme. işe bakın.. keşke biraz daha küçülttürseydim bile demişsinizdir belki.

yaprakcım belli olmaz bir bakmışsın büyütmüşüm tekrar:32: şaka bir yana ben büyük memeden bıkmıştım sende küçük memeden oh sefamız olsun yaptırdık rahatladık:29:

yaprakcım belli olmaz bir bakmışsın büyütmüşüm tekrar:32: şaka bir yana ben büyük memeden bıkmıştım sende küçük memeden oh sefamız olsun yaptırdık rahatladık:29:

büyüt büyüt. büyük güzel :52::52: bizim sayfalarda biz böyle coşuyoruz. halinizden anlamak için, yaşamamız gerekir çektiğinizi sonuçta. :31:

yaprakçım, inan full B cup giydiğim halde, çoğu zaman keşke biraz daha küçülttürseydim diye geçiyor aklımdan..keşke mini B yaptırsaydım diyorum. Büyük (ama gerçekten büyük) memeden o kadar bıkmışım, ve yıllarca göğüs bölgem hep geniş, göze batar irilikte olmuş ki, şimdi aynada kendimi küçülmüş görünce kendi bedenimi yadırgıyorum :)) Bu arada ameliyat olalı 6 ay bitti düşün, hala alışamadım :))

ben iyiyim bebbeemm
ama işler yoğun
denetim var malum..
haftaya senin k.valide yok, benim de işler rahatlıcak
o zaman tozunu attırıcaz buranın:51:

ben iyiyim bebbeemm
ama işler yoğun
denetim var malum..
haftaya senin k.valide yok, benim de işler rahatlıcak
o zaman tozunu attırıcaz buranın:51:

inşallah aksilik çıkmaz bacım giderde bende rahat nefes alırım :5: uçağı var bu hafta mecbur gidecek kaçarı yok :9:

ay alemsiniz ya...
bende bazen düşünüyorum daha küçültülseydi iyi olurdu diye...:34:

pantercim, senin ölçün ne oldu şimdi?
b cup oldu canım ama bazı sütyenlerde c cupta oluyor ..
henüz bedenim tam oturmadı sanırım:ssz:
2 haftadır falan jıllıan yapıyorum bundan sebep ameliyat sutyenım pek bı rahat geldı cıkartamıyorum ustume yapıştı resmen:9:

Back