ben de senin gibi ameliyat sütyenimi çoook uzun süre ve severek kullanmıştım....sonra büyük gelmeye başladıda kenara kaldırdım.
sende jilliancı oldun demek..nasıl varmı gelişme? 15 gün olmuş, mutlaka farkediyorsundur değişikliği?
jillian yapıp memnun kalmayan,sonuç alamayan yok...
ben de biraz saldım...önce belim, sonra bileğim ağrıyor diye..
aslında tekrardan başlamam lazım, dur bakalım belki bu gece başlarım
canım ciğerim hoşgeldin tekrar..neye başlamak geçiyor içimden biliyor musun?
shred :)) yada insanity'nin sadece cardio abs'i
ripped bacaklara ve omuzlara çok yükleniyor gibi geldi senin anlattıklarından, ama shred öyle değildi. Ya da ilk göz ağrım diye bana öyle gelmiyordu :))
ve çok iyi sonuçlar aldım ya shred yapasım var. Dünden beri de boğazım batıyorbu akşam yapmasına yaparım da, hastalık için direncimi düşürmüşmü olurum diye geçiyor aklımdan. Yoksa 8dklık göbek hareketleri beni kesmiyor terden ıslanmadan, spor yaptığımı anlayamıyorum ben :))
:))aynı yaşanmışlıklar eskiden kedi ciger ilişkişi içinde oldugum sutyenler şu an üstümdeevet, toparlayıcılar gibi sütyen bakıyorum ben de hep kendime :) bi de bazen desenli bişi beğendim diyelim, yok bu olmaz çok küçük diyorum. bi deniyorum oluyor. işte o zaman dünyanın en mutlu kadını oluyorum valla :))
jillian yapıp memnun kalmayan,sonuç alamayan yok...
ben de biraz saldım...önce belim, sonra bileğim ağrıyor diye..
aslında tekrardan başlamam lazım, dur bakalım belki bu gece başlarım
evet ripped gerçekten bacak ve koldan ibaretmiş gibi kücük karın hareketleri var ama 6w6p yaptıktan sonra o karın hareketleri hiç yokmuş gibi geliyor insana :) bu arada kilo aldım falan diyorum ya bacaklarım kalınlaştı acaba bacaklarımmı şiş şuankiloyu aldım ya neden olabilir diye kafayı yiyorum. bide sana ripped level 4 de bi bakmanı istediğim yer var jillian bizim zenciyle dalga geçiyor yine çok gülmekle beraber jilliana sinir oluyorum orda 18:10 saniye
canım ciğerim hoşgeldin tekrar..neye başlamak geçiyor içimden biliyor musun?
shred :)) yada insanity'nin sadece cardio abs'i
ripped bacaklara ve omuzlara çok yükleniyor gibi geldi senin anlattıklarından, ama shred öyle değildi. Ya da ilk göz ağrım diye bana öyle gelmiyordu :))
ve çok iyi sonuçlar aldım ya shred yapasım var. Dünden beri de boğazım batıyorbu akşam yapmasına yaparım da, hastalık için direncimi düşürmüşmü olurum diye geçiyor aklımdan. Yoksa 8dklık göbek hareketleri beni kesmiyor terden ıslanmadan, spor yaptığımı anlayamıyorum ben :))
:)bende seviyorum ne yalan söyliyim toparlayıcılara alısınca dolgulu sutyenlere alısamadım henuz:)
olmaz mı canım ya 21.eylulde basladım..6. günü dınlenme sonra yine devam 2 cm ıncelme 2 kıloya yakın zayıflama var
tabı bunun yanında leslie ve kalori sepeti uygulamasını da kullanıyorum
Allah sabır versin jeleseccim, ya iyi dayandın valla)))
evet ripped gerçekten bacak ve koldan ibaretmiş gibi kücük karın hareketleri var ama 6w6p yaptıktan sonra o karın hareketleri hiç yokmuş gibi geliyor insana :) bu arada kilo aldım falan diyorum ya bacaklarım kalınlaştı acaba bacaklarımmı şiş şuankiloyu aldım ya neden olabilir diye kafayı yiyorum. bide sana ripped level 4 de bi bakmanı istediğim yer var jillian bizim zenciyle dalga geçiyor yine çok gülmekle beraber jilliana sinir oluyorum orda 18:10 saniye
seni ne alcaz aramıza, sen git başka topiklerde GEYİK yapKızlar kanka olmuşsunuz kıskandımPanterim, ogltkne kaynatmışsınız beni de alın anam aranıza
Nlglpd hanım topiği açtın ve kaçtınNeredesin gez gez bunun sonu yok k k.ya geri dön
dal gibi oldum evet ama yapınca "mutlu dal" oluyorum :)) o yüzden haftada 3 gün de olsa yapmam lazım. sen de "b*klu sigarayı" hafta da 3 güne indir bariya bacım sen bi dur durduğun yerdeyeter dal gibi oldun gıcık verme bana ya yok shreed yada insanity,yada ripped miş neki bunlar? türkce açıklaması yokmu bunların???
dikkat et kendine bunları yaparken terleyip soğuk su içme, boğazın ondan batıyor senin, terini üstünde soğutmadan duşunu alannenden inciler annem geldi bak aklıma benimde sigara içme bo. var onu içiyon der durur
neyse, artık seni görebilirim desene. tüylerden arınmış, yüzüne gözüne nur inmiş haldesindir artık :))sagol limonum; darısı başına diyeceğim amma demiyeyimgündüz kuaföre izin çıkmadı tek kalamam dedi:18:i akşam oğlu gelince gidebildim durum o kadar vahim yani 3.ay kalsa ne olurum düşünemiyorum.Yaşlanınca bizde mi böyle oluruz acep?
c1186 nın kaynanası ve benim k.nananın yanında seninki melekkadın tekirdağ havası almış bak aferin ses çıkarmayan k.nana benim için en iyi k.nanadır
C1186; hoşgeldin kaynana adayı nasıllar?
jelesec valla sorma diğerleri bizimkinin yanında melek
Kaynana adayı nasıl olsunlar valla yavrum yavrum diip duruyo bana da oğluna da ama oğlunun dibinden ayrılmıyor şimdi tam çözemiyorum bu kadında içten bir sinsilik var mı yoksa gerçekten oğlunu seven iyi niyetli bir kaynana mı diyesim geliyor içimden ama kaynananın da iyi niyetlisi olur mu bilemedim görücez hazırlıklara bi başlayalım o zaman belli eder kendini şimdi kendi oturduğu sitede kendi evinin yanındaki evi bize uygun görmüüş owwwwwwwww yoooooooooo diyesim var...çok güzelmiş bakk bak bak ayy nasıl sevindim anlatamam yüzümdeki o masum gülümsemeyi görmeliydiniz yani çok ince düşünmüş gerçekten yan yana oturmak ne de güzel olur demi ama ailece mutlu mesut yaşarız artık modunda o an sadece sahte bi gülümsemede bulunsam da benimkini sonra sıkıştırdım bi köşede bana bak dedim noluyoo korkuttum gözünü ben şurda oturucam dedim kaynanaya en uzak yerin adını söyledim çıksın işin içinden artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?