Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bir dirhem et olayını annem sürekli söyler:))

can boğazdan çıkar...

sen çok zayıfsın uyuz oldum sana hemen 5.kg al

Zaten bu replikler

ANNENE VE ANNEME AİT.Yıllarca ayıplar örtülecek diye bir dirhem et peşinde koş

Şimdide ayıplar örtülsün diye aynı dirhem yağın peşinde koş..Bu ne yaman çelişki annem.ahmet kayadan

hic sorma jelesec bacum amaliyati rahat atlatikya onun hevesi herral sisersek gene kestiririk diye valla önüne gecmesem bogazinnn yedikce yiyesim geliyor
isin asli bogazi büyük bir esim var yer yer kilo almiyan cisten hem yiyen hem kilo almiyan bir hatun istiyor bende dedim bulursan banada haber verrrr
aksam yedim sabah pilates 1 saat kosu aksama kadar brokoli kemirdim durdum düsünnn arada kacamak iyidirrrr

isallah aksam icimdeki canavar disari cikmazzz

Son düzenleme:

Bende 2.canavar var zaten yemek yemek en büyük keyif onlar için eşim ve büyük oğlum diyet yapmam zor oluyor bunların yanında

yemeyelim bacım ya bak bizim tayfa incecik ben şişko kaldım aralarında

sarı şeker nlglpd hanım nerelerdesin :44: kezban ogülü aramış aldım kısa haberini dön yuvana buralar sensiz yavan bebeğim

Vallahi arkadaşlar doğrusunu söylemek gerekirse ben de yılbaşı gecesi bayağı bir yedim( Ama bugün itibari ile 70 dak.spor yapıp pestile dönmüş vaziyetteyim.30 dak.kardio+40 dak. Zumba yaptım.Ölüyom beyyyn,ah bacaklarııııım,bittim beyyyyyn...

Benim annem de hep der ki; ''Ayyy zehir olsa dokunmaz'', ''noolcak o kadardan bi şey olmaz'',

ya güzelim nasıl arkadaşsın kat beni de yanına beyazda ki Hüsmen gibi olacağım ye iç yat vitamin al serum ye

yediğini yakmışsın hiç olmazsa

ya güzelim nasıl arkadaşsın kat beni de yanına beyazda ki Hüsmen gibi olacağım ye iç yat vitamin al serum ye

yediğini yakmışsın hiç olmazsa

Vallahi yakmışımdır de mi? akşam yemeği de yemedim.Yoğurt içine müsli koydum karıştırdım yedim.O kaa.

Ceza olsun bana.Ama şimdi güzel bir nescafe yapmaya gidiyorum mutfağa doğğru:126:

Vallahi yakmışımdır de mi? akşam yemeği de yemedim.Yoğurt içine müsli koydum karıştırdım yedim.O kaa.

Ceza olsun bana.Ama şimdi güzel bir nescafe yapmaya gidiyorum mutfağa doğğru:126:

yakmışsın dır merak etme sesin çıkmayınca ogltkn ile caddede tacize mi uğradı dedik bu en son o seksü çamaşırlar vardı üzerinde ondan korktum

Hadi dökül dökül daha başkaa çamaşırın arkası tahmin ettiğin gibi şekerim

akşın olur topikte şöyle 2.poz ver de koy albüme şaka aman diyeyim

senin yüzünden lezo olacağım :))))))))

Son düzenleme:
Bestem hadi dön artık ya senle takışmadan olmuyor

yarın demi dönüş

Bugünde ilk Günaydınlar benden gelsin,

Daha önce kısmet olmamıştıErkenciyimde biraz,

Herkese gönlüce neşe dolu bir gün diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…