bir dirhem et olayını annem sürekli söyler:))
can boğazdan çıkar...
sen çok zayıfsın uyuz oldum sana hemen 5.kg al
Neyse bilet almamışsın ben aldım da ne oldualedaxs arkadaşın dediği gibi aşkta kazanırız boşver
karın germeden sonra millet yemiyor sen niye ters etkilendin yahubende senin gibi olurum diye korkmaya başladım ters etki yapabilir ben de de :26:
hic sorma jelesec bacum amaliyati rahat atlatikya onun hevesi herral sisersek gene kestiririk diye valla önüne gecmesem bogazinnn yedikce yiyesim geliyor
isin asli bogazi büyük bir esim var yer yer kilo almiyan cisten hem yiyen hem kilo almiyan bir hatun istiyor bende dedim bulursan banada haber verrrr
aksam yedim sabahpilates 1 saat kosu aksama kadar brokoli kemirdim durdum düsünnn arada kacamak iyidirrrr
isallah aksam icimdeki canavar disari cikmazzz
sarı şeker nlglpd hanım nerelerdesin :44: kezban ogülü aramış aldım kısa haberini dön yuvana buralar sensiz yavan bebeğim
Vallahi arkadaşlar doğrusunu söylemek gerekirse ben de yılbaşı gecesi bayağı bir yedim( Ama bugün itibari ile 70 dak.spor yapıp pestile dönmüş vaziyetteyim.30 dak.kardio+40 dak. Zumba yaptım.Ölüyom beyyyn,ah bacaklarııııım,bittim beyyyyyn...
ya güzelim nasıl arkadaşsın kat beni de yanına beyazda ki Hüsmen gibi olacağım ye iç yat vitamin al serum ye
yediğini yakmışsın hiç olmazsa
Vallahi yakmışımdır de mi? akşam yemeği de yemedim.Yoğurt içine müsli koydum karıştırdım yedim.O kaa.
Ceza olsun bana.Ama şimdi güzel bir nescafe yapmaya gidiyorum mutfağa doğğru:126:
yakmışsın dır merak etmesesin çıkmayınca ogltkn ile caddede tacize mi uğradı dedik bu en son o seksü çamaşırlar vardı üzerinde ondan korktum
Sööle bakiim benim hakkımda daha ne konuştunuz?? bu kadar değildir mutlaka
ben birşey demedim ogülü dedi hepben çamaşırın arkasını çok merak ettim sadece onu konuştum :26:
Hadi dökül dökül daha başkaaçamaşırın arkası tahmin ettiğin gibi şekerim
Bestem hadi dön artık ya senle takışmadan olmuyor
yarın demi dönüş
Bugünde ilk Günaydınlar benden gelsin,
Daha önce kısmet olmamıştıErkenciyimde biraz,
Herkese gönlüce neşe dolu bir gün diliyorum
nörünüüüzzz hatunlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?