Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

valla veda edermi bilmem de estetik cerrah kombini yapacağına eminim hepsini hizaya dizer :2:

valla en başta barış beyi çağırır artık orası belli olduda

valla onlar hava yolundan kaçmaz direk ışınlanırlar 3. boyut olayı

Kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun bu sene yaşayacagımız en güzel en bereketli en sağlıklı yıl olsun sayfalar çok birikmiş okuyamadım çok yoruldum dün birara okurum artık :) hepinizi öpüyorum

ne yaptın da bu kadar yoruldun bakiiiim

amin canım güzel bereketli bir yıl olsun inşallah

K.k ya veda etmeden gitmem iyi tanımışsın beni

Barış çakar mı oda kim ?

mirinle sen den korkulur bir yere yazdık hoş adam diye hemen yakaladınız :26::26:

Teoman doğanın fiziği Barış beyin gülen yüzü böyle karışık yapabilirim ortaya

evli barklı hatunum adımı çıkaracaksınız yahu

Teoman doğanın fiziği Barış beyin gülen yüzü böyle karışık yapabilirim ortaya

evli barklı hatunum adımı çıkaracaksınız yahu

Yok yok estağfurullah.Adını çıkarmak olurmu seni herkes bilir tatlım.

Evli mutlu çocuklu:Jelesec:ve çok tatlı.Şakamızı kaldırdığın için teşekkürler arkadaşım.Sabah sabah sardık mirinle.

Hepimiz hadi bir estetik parası çıksın diye saldırdıkta tık mık yok.

aman sarın gırgır yapın hayat kısa canım eğlenelim gülelim ben kendimle dalga gecen tipim yahu hoşuma gidiyor gırgır şamata

Allah herkese mutluluk ve sağlık versin

nerede tık yok pamuk eller cebe sen burun parası ben karın parası ödeyeceğiz kaçarı yok

Google ye yazacağım şimdi en ucuz burun estetiği

Olmadı en ucuz taksitli estetik

Karta taksit çat para nakitavans buluruz bir çare.Girdik artık niyetine.Piyango amca yokkende girmiştikya

Google ye yazacağım şimdi en ucuz burun estetiği

Olmadı en ucuz taksitli estetik

Karta taksit çat para nakitavans buluruz bir çare.Girdik artık niyetine.Piyango amca yokkende girmiştikya

Muhammet bey taksit yapmıyor bacım ama yaptığı burunlar 10.numara ben beğeniyorum

ucuz etin yaynisi yenmez yahu

Muhammet bey taksit yapmıyor bacım ama yaptığı burunlar 10.numara ben beğeniyorum

ucuz etin yaynisi yenmez yahu

Tiko para diyorsun yani:)Bulup buluşturacağız artık.

Cidden şahane burunlar yapıyor.Bir ayaklansam bahçelievlerde alıcam solugu Sen nerden biliyosun taksıt yapmadığını bakalım

Bazı doktorlar ofise post koymuş kolaylık olur aslında yapmalılar.12 ay artı dörtte banka verse süper olur

7.binin nesini taksit yapsın yahu çerez parası sana

12.taksit yapsınlar ben her sene bir yeri mi yaptırırım teklif sunsa na şu doktorlara

Son düzenleme:
7.binin nesini taksit yapsın yahu çerez parası sana

12.taksit yapsınlar ben her sene bir yeri yaptırırım teklif sunsa na şu doktorlara

Canım yapsada olur.Direk para hesabına geçiyor.Doktora göre ne varki. Hastanelerde yapsa fena olmaz.Ertesi gün paraları hesapta.Uğraşmıyorlar.Doktora yarı ameliyathaneye ayrı .

Benım bildiğim 12 taksit yapan var ama gidermişin bilmem.

5500 duymuştum 7 bin dedin içime oturdu.bak şimdi yaaa

Sevgili arkadaşlarım, dostlarım;

hepinize yüreğinizden geçenlerin sizin olacağı bir yıl diliyorum...

Yeni yıla misafirlerimle girdim, dün yine misafirim vardı. Aramak istediklerimi aramaya, topiğimize yazmaya fırsat bulamadım..İşe döndüm, tatil moduna aldım bünyeyi Dinleniyorum, hepinizi çok öpüyorum, mutlu yıllar !

Devam canım kruvason u bırak macaronlara bile dokunmadım :)

şekercim hoşgeldin,
bu mesajı alıntılayıp yazmasam bu iradeye haksızlık etmiş olurdum..Tebrikler valla..nassı yemedin, nassı frenledin kendini ?

ben de 4-5 gündür abartarak yiyorum:26: gece en son elimde nutella kavanozuyla tv izliyodum. Kendimden geçmişçesine yedim de yedim Sabahtan beri hiç bişi yemedim, hala tokum. Zira o nutellanın bir de öncesi var : 1 kase antep fıstığı, 1 tane ayva tatlısı, 1 dilim elmalı turta....ıyykk sayamayacağım düşünürken midem kötü oldu, nassı yedim hepsini yaw

KezBAN'ım yalnız değilsin.. :)

Beyaz ekmek bile yemeyeli yıllar olan ben, dün akşam -hem de 9'a doğru- etli ekmek yedim..Nasıl yaptım, inanamıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…