Olurmu dersin.Jelesecin hazırlığı uzun sürer.K.k la falan vedalaşmadan kaçmaz o
Eger ona vurduysa bütün plastik cerrahları ev çağırır bu değil bu değil bu hiç değil...Ağaoğlu taktiği yapar.
Barış çakara da evliyim ama olsun dermiki
Gececiler uyanmadı hala.Yada valiz topluyorlar.sen atatürke geç bende sabiha gökçeni gözetleyim.Bakalım kim düşecek
Kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun bu sene yaşayacagımız en güzel en bereketli en sağlıklı yıl olsun sayfalar çok birikmiş okuyamadım çok yoruldum dün birara okurum artık :) hepinizi öpüyorum
günaydınnn kızlarrrr bu yılda babayı aldık
valla artık ne almayı istersen sec begen
bizim kızlara vurdu galiba sesleri çıkmıyo tr den kaçma hazırlıklarımı yapılıyor acep
Olurmu dersin.Jelesecin hazırlığı uzun sürer.K.k la falan vedalaşmadan kaçmaz o
Eger ona vurduysa bütün plastik cerrahları ev çağırır bu değil bu değil bu hiç değil...Ağaoğlu taktiği yapar.
Barış çakara da evliyim ama olsun dermiki
Gececiler uyanmadı hala.Yada valiz topluyorlar.sen atatürke geç bende sabiha gökçeni gözetleyim.Bakalım kim düşecek
valla veda edermi bilmem deestetik cerrah kombini yapacağına eminim hepsini hizaya dizer :2:
valla en başta barış beyi çağırır artık orası belli olduda
valla onlar hava yolundan kaçmaz direk ışınlanırlar 3. boyut olayı
Teoman doğanın fiziği Barış beyin gülen yüzü böyle karışık yapabilirim ortaya
evli barklı hatunum adımı çıkaracaksınız yahu
Yok yok estağfurullah.Adını çıkarmak olurmu seni herkes bilir tatlım.
Evli mutlu çocuklu:Jelesec:ve çok tatlı.Şakamızı kaldırdığın için teşekkürler arkadaşım.Sabah sabah sardık mirinle.
Hepimiz hadi bir estetik parası çıksın diye saldırdıkta tık mık yok.
aman sarın gırgır yapın hayat kısa canım eğlenelim gülelimben kendimle dalga gecen tipim yahu hoşuma gidiyor gırgır şamata
Allah herkese mutluluk ve sağlık versin
nerede tık yok pamuk eller cebe sen burun parası ben karın parası ödeyeceğiz kaçarı yok
Google ye yazacağım şimdi en ucuz burun estetiği
Olmadı en ucuz taksitli estetik
Karta taksit çat para nakitavans buluruz bir çare.Girdik artık niyetine.Piyango amca yokkende girmiştikya
Muhammet bey taksit yapmıyor bacım ama yaptığı burunlar 10.numara ben beğeniyorum
ucuz etin yaynisi yenmez yahu
Tiko para diyorsun yani:)Bulup buluşturacağız artık.
Cidden şahane burunlar yapıyor.Bir ayaklansam bahçelievlerde alıcam soluguSen nerden biliyosun taksıt yapmadığını bakalım
Bazı doktorlar ofise post koymuş kolaylık olur aslında yapmalılar.12 ay artı dörtte banka verse süper olur
7.binin nesini taksit yapsın yahu çerez parası sana
12.taksit yapsınlar ben her sene bir yeri yaptırırım teklif sunsa na şu doktorlara
Besteeem diyete devam di mi? aman sakın kruvasanların cazibesine kapıliim deme olul mu?
Devam canım kruvason u bırak macaronlara bile dokunmadım :)
şekercim hoşgeldin,
bu mesajı alıntılayıp yazmasam bu iradeye haksızlık etmiş olurdum..Tebrikler valla..nassı yemedin, nassı frenledin kendini ?
ben de 4-5 gündür abartarak yiyorum:26: gece en son elimde nutella kavanozuyla tv izliyodum. Kendimden geçmişçesine yedim de yedimSabahtan beri hiç bişi yemedim, hala tokum. Zira o nutellanın bir de öncesi var : 1 kase antep fıstığı, 1 tane ayva tatlısı, 1 dilim elmalı turta....ıyykk sayamayacağım düşünürken midem kötü oldu, nassı yedim hepsini yaw
Devam canım kruvason u bırak macaronlara bile dokunmadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?