• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

zamanında polemik yapsaydın o açtığın başlık dikkat çekerdi :1:

mümkün değil k.k.da hele ki mirin gibi bir üye varsa bu çooook zor :23::23:

Başlığı hiç hatırlatma.Ezikler boynu bükükler:52:

Ne bileydim buranın olayını.Ah bileydımde döşerdim falanca şöyle filanca bunu dedi.

En büyük kim falan :1:Toplardam ekürilerimi.

Bir daha ihtiyaç hasıl olursa ozaman izle başlık nasıl açılır topık nasıl topa tutulur.

Çıraklık bitti kalfalığı alayım ustalıkta yapcam:1:

Başlığı hiç hatırlatma.Ezikler boynu bükükler:52:

Ne bileydim buranın olayını.Ah bileydımde döşerdim falanca şöyle filanca bunu dedi.

En büyük kim falan :1:Toplardam ekürilerimi.

Bir daha ihtiyaç hasıl olursa ozaman izle başlık nasıl açılır topık nasıl topa tutulur.

Çıraklık bitti kalfalığı alayım ustalıkta yapcam:1:

:))) tam boynu bükükleri oynamışsın :))

güzelim bir bana özelden soraydın hemen taktik verirdim :34:

ustalık falan tamam doc.dr. oldun artık :9::9:

:))) tam boynu bükükleri oynamışsın :))

güzelim bir bana özelden soraydın hemen taktik verirdim :34:

ustalık falan tamam doc.dr. oldun artık :9::9:

Ez beni ezikle ezikleyebildiğin kadar.hahaha başlığa bak falan sar sarabildiğince.bende aynını yapıyorum:1:

Gün gelecek o topik o başlık en çok tıklananlarda olacak görürsün bak.

Birde sadece karın sormuşum.Gariban gariban.

Sana nası soraydım.Küççümen papatyayken.Mesaj hakkı yok diye kopkocaman yazı çıkıyordu.

Of anam.Dokunma yarama.nerde mesaj hakkı olmayan görsem için sızlar hala

nerede senin yanında ben bu konuda çırak sayılırım :17:

daha tek davam yok ödediğim parada :33:

ama izinde ilerliyorum senin avukat bana da bakar mı :37:

benimde odediğim para yok ki hiç bir davada hepsinde aklanırım avukatım sağlam benim :27:

tek geçenki davamda odedim oda basit bir ceza davası değil di :9:

avukatımı vermem kimseye bana ozel o sadece bana sabreder :37:

Ez beni ezikle ezikleyebildiğin kadar.hahaha başlığa bak falan sar sarabildiğince.bende aynını yapıyorum:1:

Gün gelecek o topik o başlık en çok tıklananlarda olacak görürsün bak.

Birde sadece karın sormuşum.Gariban gariban.

Sana nası soraydım.Küççümen papatyayken.Mesaj hakkı yok diye kopkocaman yazı çıkıyordu.

Of anam.Dokunma yarama.nerde mesaj hakkı olmayan görsem için sızlar hala

cidden sen yazınca gördüm orayı vallahi koptum :1: ya benim ilk zamanlarım daha ezik sen benim yanımda avukat sayılırsın :34:ben tek cümle aynen şu yardım doktora karar veremiyorum :1: yazık bana da :ssz:

ay aynen ya uyuz oluyordum bende bana millet yazıyor özelden ben cevap yazamıyorum gıcık bir durumdu

Son düzenleme:
benimde odediğim para yok ki hiç bir davada hepsinde aklanırım avukatım sağlam benim :27:

tek geçenki davamda odedim oda basit bir ceza davası değil di :9:

avukatımı vermem kimseye bana ozel o sadece bana sabreder :37:

hayat paylaşınca güzel avukatını paylaşmayan la ben arkadaşlık etmem uleeeen :19:

kız sen hala ban yemedin mi:27: dur Kazene bildireyim dur görmemiştir yazdığını :51:

hayat paylaşınca güzel avukatını paylaşmayan la ben arkadaşlık etmem uleeeen :19:

kız sen hala ban yemedin mi:27: dur Kazene bildireyim dur görmemiştir yazdığını :51:

paylaşmammm :27:

yani adam demişki düşmanım yok demişler dostunda mı yok :27: nüansa dikkat :52:

cidden sen yazınca gördüm orayı vallahi koptum :1: ya benim ilk zamanlarım daha ezik sen benim yanımda avukat sayılırsın :34:ben tek cümle aynen şu yardım doktora kara veremiyorum :1: yazık bana da :ssz:

ay aynen ya uyuz oluyordum bende bana millet yazıyor özelden ben cevap yazamıyorum gıcık bir durumdu

azmin zaferi..GELSİNLERDE GÖRSÜNLER.

İsteyene tam liste tarıfe sunacak kadar geliştirdik kendimizi.

ÇALIŞAN BAŞARIR.

Senin birde doktora sorunu okudum koptum.Geyik geyik yazmışım bende.bakıyom bakıyom ne cevap veren var ne okuyan var.

O gün bügündür geziyom topık topık.Yazaydım şöyle aledax ın evrimleşme süreci..canım biricik doktorum falanca fln.

gün bugundur.geçti gitti.

Önümüzdeki maçlara bakalım.Ama o başlığıda bırakmammm

azmin zaferi..GELSİNLERDE GÖRSÜNLER.

İsteyene tam liste tarıfe sunacak kadar geliştirdik kendimizi.

ÇALIŞAN BAŞARIR.

Senin birde doktora sorunu okudum koptum.Geyik geyik yazmışım bende.bakıyom bakıyom ne cevap veren var ne okuyan var.

O gün bügündür geziyom topık topık.Yazaydım şöyle aledax ın evrimleşme süreci..canım biricik doktorum falanca fln.

gün bugundur.geçti gitti.

Önümüzdeki maçlara bakalım.Ama o başlığıda bırakmammm

Çok çalıştık başardık :64::65::66:

kız nerede o sorum bak şimcik merak ettim; ya ben cidden bazı geçmiş yazılarıma denk gelince oha diyorum bu kadar mı odun olunur :17: hele ki bir tanesi var tarih almışım dünya doktorla görüşmüş kendi doktoruma defalarca ajanda elimde gitmişim ama hala emin değilim var mı kötü bir şey duyan modun da bir yazıydı :26:

ben takılırım o başlığa beğendim :9::9:

Back
X