• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

keyifler yerinde belli yemeler içmeler :9::9: bende yılbaşı akşamından beri tıkınıyorum :39::39::39::39:

:ssz::ssz: bu gün frene basacağım artık:ssz::ssz::ssz:

Canım yapsada olur.Direk para hesabına geçiyor.Doktora göre ne varki. Hastanelerde yapsa fena olmaz.Ertesi gün paraları hesapta.Uğraşmıyorlar.Doktora yarı ameliyathaneye ayrı .

Benım bildiğim 12 taksit yapan var ama gidermişin bilmem.

5500 duymuştum 7 bin dedin içime oturdu.bak şimdi yaaa:1:

dün telde 1.saat konuştuk da söylemedin kim bu 12.taksit yapan hemen özelden yaz meraktan ölürüm :25::25:

Sevgili arkadaşlarım, dostlarım;

hepinize yüreğinizden geçenlerin sizin olacağı bir yıl diliyorum...

Yeni yıla misafirlerimle girdim, dün yine misafirim vardı. Aramak istediklerimi aramaya, topiğimize yazmaya fırsat bulamadım..İşe döndüm, tatil moduna aldım bünyeyi:1: Dinleniyorum, hepinizi çok öpüyorum, mutlu yıllar !

:16::16::16: sana da mutlu yıllar canım

işe döndün ise sorun yok dinlenirsin :1: seneye de ben sendeyim hazırlığını yap şimdiden :23::23:

ben de 4-5 gündür abartarak yiyorum:26: gece en son elimde nutella kavanozuyla tv izliyodum. Kendimden geçmişçesine yedim de yedim:50: Sabahtan beri hiç bişi yemedim, hala tokum. Zira o nutellanın bir de öncesi var : 1 kase antep fıstığı, 1 tane ayva tatlısı, 1 dilim elmalı turta....ıyykk sayamayacağım düşünürken midem kötü oldu, nassı yedim hepsini yaw:43:

KezBAN'ım yalnız değilsin.. :)

Beyaz ekmek bile yemeyeli yıllar olan ben, dün akşam -hem de 9'a doğru- etli ekmek yedim..Nasıl yaptım, inanamıyorum:)

Ben sizi geçmişim daha çok yedim :56::1:

akuju fıstık 1.kase badem 1.kase.antep.1.kase saymayayım ben :34:içinizden şişko nasıl yedin o kadar şeyi dersiniz :19:

2013 ün ilk iş gününden herkese merhaba, tüm dileklerinizin gerçekleşeceği bir yıl olsun inşallah.

banada hiçbirşey çıkmadı piyangodan, çünkü ben bilet almadım :52:

günaydin güzellerrrrrr valla piyango felan almadim cünkü bana amorti bile cikmaz viyanada satiliyormu onuda bilmiyorum yaaaa
millete para ciksa bana cakiltasi iste böyle sansliyimmm

Ben sizi geçmişim daha çok yedim :56::1:

akuju fıstık 1.kase badem 1.kase.antep.1.kase saymayayım ben :34:içinizden şişko nasıl yedin o kadar şeyi dersiniz :19:

anam valla nasil yedi onuuuuu sanki ben az yedimde bende sayimmiiiii:37:
iki trabzon hurmasi bir kase lici portakal mandalin anam bende de yemisde yemisim adama uydum dellenmisimmm:emir_bebek::emir_bebek:

keyifler yerinde belli yemeler içmeler :9::9: bende yılbaşı akşamından beri tıkınıyorum :39::39::39::39:

:ssz::ssz: bu gün frene basacağım artık:ssz::ssz::ssz:

Afiyet şeker olsun Jelesecciğime.Can boğazdan gelir.

Bir dirhem et bin ayıp örtermiş. vsvs.jelesecin yediği helal giydiği haram:1::1::1: ya bunlara kanarsın ohh dersin ,

yada frene basarken hızla el freninide çekersin gayyy diye bir sesle irkilir çerezleri sayarak yemeye başlarsın karar senin,,

Biz her türlü severiz:1:SENİİİ..

Şaka bir yana genç kızlığım zayıflığıma üzülerek hafıylanar geçti.Streç kotun altına giydiğim kat kat eşofmanlar yaz sıcağında hemde.

Şimdide ödem çayı sayılı çerez bilmem ne.Dengemiz şaştıı yaaa...

jeliconun arabasının freninin seside zaten gayy diye çıkar kadın normal değilki arabasının fren sesi normal olsun :1: :1: :1:

KezBAN'ım yalnız değilsin.. :)

Beyaz ekmek bile yemeyeli yıllar olan ben, dün akşam -hem de 9'a doğru- etli ekmek yedim..Nasıl yaptım, inanamıyorum:)

Sana izin var ye tavşanım.Etli ekmek bişey değil.Mayasız hamur:)Karatay yiyin yiyin diyor.

Aç mı yaşayacağız.Tüm keyf verenlerden uzak dura dura keyf ölçeğimiz dibe vurursa yandık.

jeliconun arabasının freninin seside zaten gayy diye çıkar kadın normal değilki arabasının fren sesi normal olsun :1: :1: :1:

Kendi sesi offfff tüm seslerin gacırtısını örter.

Birde otomatiğe bağlayıp ritmini artırdımı degemyin keyfe.Anlatsa anlatsa dinlese insan:1:

2013 ün ilk iş gününden herkese merhaba, tüm dileklerinizin gerçekleşeceği bir yıl olsun inşallah.

banada hiçbirşey çıkmadı piyangodan, çünkü ben bilet almadım :52:

merhaba canım; bende dilek çok yarısı da gerçekleşse yeter bana :34:

1.tane alaydın bari belki de sen milyoner olacaktın bacım:21::21:

günaydin güzellerrrrrr valla piyango felan almadim cünkü bana amorti bile cikmaz viyanada satiliyormu onuda bilmiyorum yaaaa
millete para ciksa bana cakiltasi iste böyle sansliyimmm

anam valla nasil yedi onuuuuu sanki ben az yedimde bende sayimmiiiii:37:
iki trabzon hurmasi bir kase lici portakal mandalin anam bende de yemisde yemisim adama uydum dellenmisimmm:emir_bebek::emir_bebek:

Neyse bilet almamışsın ben aldım da ne oldu :ssz: aledaxs arkadaşın dediği gibi aşkta kazanırız boşver:9::9:

karın germeden sonra millet yemiyor sen niye ters etkilendin yahu :1: bende senin gibi olurum diye korkmaya başladım ters etki yapabilir ben de de :26:

Sana izin var ye tavşanım.Etli ekmek bişey değil.Mayasız hamur:)Karatay yiyin yiyin diyor.

Aç mı yaşayacağız.Tüm keyf verenlerden uzak dura dura keyf ölçeğimiz dibe vurursa yandık.

:))
vücudum şaşırdı herhalde..hala tokum:) bugün telafi etmem lazım:)
ama karatay'ın öyle demesine çok sevindim yine de:)

Afiyet şeker olsun Jelesecciğime.Can boğazdan gelir.

Bir dirhem et bin ayıp örtermiş. vsvs.jelesecin yediği helal giydiği haram:1::1::1: ya bunlara kanarsın ohh dersin ,

yada frene basarken hızla el freninide çekersin gayyy diye bir sesle irkilir çerezleri sayarak yemeye başlarsın karar senin,,

Biz her türlü severiz:1:SENİİİ..

Şaka bir yana genç kızlığım zayıflığıma üzülerek hafıylanar geçti.Streç kotun altına giydiğim kat kat eşofmanlar yaz sıcağında hemde.

Şimdide ödem çayı sayılı çerez bilmem ne.Dengemiz şaştıı yaaa...

bir dirhem et olayını annem sürekli söyler:))

can boğazdan çıkar...

sen çok zayıfsın uyuz oldum sana hemen 5.kg al :30:

şuan etli pide siparişimi verdim açtım zaten :2: mis gibi yicem şimcu sizde diyetle uğraşın durun ahahaha :52:

Bizim oralarda derlerkii,,

YARASIN ANAMMMM

TOP TOP YAG OLSUN..

Annem öyle derdi en azından.

yağmı olsunnnnnn :47: :47: olmasın ya niye olsun sebep ne ortada olacak bişey varmi ? :37: :27: :27:

birde annelerin her dediği doğru değilmiş onu öğrendik çok farklı sonuçlar doğurabilir jelicon iyi biliyo :9: öyle benim annem öyle der bizim oralarda bu böyle aman haaa :52:

Son düzenleme:
Back
X