Canım yapsada olur.Direk para hesabına geçiyor.Doktora göre ne varki. Hastanelerde yapsa fena olmaz.Ertesi gün paraları hesapta.Uğraşmıyorlar.Doktora yarı ameliyathaneye ayrı .
Benım bildiğim 12 taksit yapan var ama gidermişin bilmem.
5500 duymuştum 7 bin dedin içime oturdu.bak şimdi yaaa
Sevgili arkadaşlarım, dostlarım;
hepinize yüreğinizden geçenlerin sizin olacağı bir yıl diliyorum...
Yeni yıla misafirlerimle girdim, dün yine misafirim vardı. Aramak istediklerimi aramaya, topiğimize yazmaya fırsat bulamadım..İşe döndüm, tatil moduna aldım bünyeyiDinleniyorum, hepinizi çok öpüyorum, mutlu yıllar !
ben de 4-5 gündür abartarak yiyorum:26: gece en son elimde nutella kavanozuyla tv izliyodum. Kendimden geçmişçesine yedim de yedimSabahtan beri hiç bişi yemedim, hala tokum. Zira o nutellanın bir de öncesi var : 1 kase antep fıstığı, 1 tane ayva tatlısı, 1 dilim elmalı turta....ıyykk sayamayacağım düşünürken midem kötü oldu, nassı yedim hepsini yaw
KezBAN'ım yalnız değilsin.. :)
Beyaz ekmek bile yemeyeli yıllar olan ben, dün akşam -hem de 9'a doğru- etli ekmek yedim..Nasıl yaptım, inanamıyorum:)
Ben sizi geçmişim daha çok yedim
akuju fıstık 1.kase badem 1.kase.antep.1.kase saymayayım beniçinizden şişko nasıl yedin o kadar şeyi dersiniz
keyifler yerinde belli yemeler içmelerbende yılbaşı akşamından beri tıkınıyorum
bu gün frene basacağım artık
KezBAN'ım yalnız değilsin.. :)
Beyaz ekmek bile yemeyeli yıllar olan ben, dün akşam -hem de 9'a doğru- etli ekmek yedim..Nasıl yaptım, inanamıyorum:)
jeliconun arabasının freninin seside zaten gayy diye çıkar kadın normal değilki arabasının fren sesi normal olsun
2013 ün ilk iş gününden herkese merhaba, tüm dileklerinizin gerçekleşeceği bir yıl olsun inşallah.
banada hiçbirşey çıkmadı piyangodan, çünkü ben bilet almadım
günaydin güzellerrrrrr valla piyango felan almadim cünkü bana amorti bile cikmaz viyanada satiliyormu onuda bilmiyorum yaaaa
millete para ciksa bana cakiltasi iste böyle sansliyimmm
anam valla nasil yedi onuuuuu sanki ben az yedimde bende sayimmiiiii
iki trabzon hurmasi bir kase lici portakal mandalin anam bende de yemisde yemisim adama uydum dellenmisimmm
Sana izin var ye tavşanım.Etli ekmek bişey değil.Mayasız hamur:)Karatay yiyin yiyin diyor.
Aç mı yaşayacağız.Tüm keyf verenlerden uzak dura dura keyf ölçeğimiz dibe vurursa yandık.
Afiyet şeker olsun Jelesecciğime.Can boğazdan gelir.
Bir dirhem et bin ayıp örtermiş. vsvs.jelesecin yediği helal giydiği haramya bunlara kanarsın ohh dersin ,
yada frene basarken hızla el freninide çekersin gayyy diye bir sesle irkilir çerezleri sayarak yemeye başlarsın karar senin,,
Biz her türlü severizSENİİİ..
Şaka bir yana genç kızlığım zayıflığıma üzülerek hafıylanar geçti.Streç kotun altına giydiğim kat kat eşofmanlar yaz sıcağında hemde.
Şimdide ödem çayı sayılı çerez bilmem ne.Dengemiz şaştıı yaaa...
Kendi sesi offfff tüm seslerin gacırtısını örter.
Birde otomatiğe bağlayıp ritmini artırdımı degemyin keyfe.Anlatsa anlatsa dinlese insan
şuan etli pide siparişimi verdim açtım zaten :2: mis gibi yicem şimcu sizde diyetle uğraşın durun ahahaha
Bizim oralarda derlerkii,,
YARASIN ANAMMMM
TOP TOP YAG OLSUN..
Annem öyle derdi en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?