• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bir dirhem et olayını annem sürekli söyler:))

can boğazdan çıkar...

sen çok zayıfsın uyuz oldum sana hemen 5.kg al :30:

Zaten bu replikler

ANNENE VE ANNEME AİT.Yıllarca ayıplar örtülecek diye bir dirhem et peşinde koş

Şimdide ayıplar örtülsün diye aynı dirhem yağın peşinde koş..Bu ne yaman çelişki annem.ahmet kayadan:1:

Neyse bilet almamışsın ben aldım da ne oldu :ssz: aledaxs arkadaşın dediği gibi aşkta kazanırız boşver:9::9:

karın germeden sonra millet yemiyor sen niye ters etkilendin yahu :1: bende senin gibi olurum diye korkmaya başladım ters etki yapabilir ben de de :26:

hic sorma jelesec bacum amaliyati rahat atlatikya onun hevesi herral sisersek gene kestiririk diye valla önüne gecmesem bogazinnn yedikce yiyesim geliyor
isin asli bogazi büyük bir esim var yer yer kilo almiyan cisten hem yiyen hem kilo almiyan bir hatun istiyor bende dedim bulursan banada haber verrrr:1::1:
aksam yedim sabah:34: pilates 1 saat kosu aksama kadar brokoli kemirdim durdum düsünnn arada kacamak iyidirrrr:34::34:

isallah aksam icimdeki canavar disari cikmazzz

Son düzenleme:
hic sorma jelesec bacum amaliyati rahat atlatikya onun hevesi herral sisersek gene kestiririk diye valla önüne gecmesem bogazinnn yedikce yiyesim geliyor
isin asli bogazi büyük bir esim var yer yer kilo almiyan cisten hem yiyen hem kilo almiyan bir hatun istiyor bende dedim bulursan banada haber verrrr:1::1:
aksam yedim sabah:34: pilates 1 saat kosu aksama kadar brokoli kemirdim durdum düsünnn arada kacamak iyidirrrr:34::34:

isallah aksam icimdeki canavar disari cikmazzz

Bende 2.canavar var zaten yemek yemek en büyük keyif onlar için eşim ve büyük oğlum diyet yapmam zor oluyor bunların yanında :ssz:

yemeyelim bacım ya bak bizim tayfa incecik ben şişko kaldım aralarında :ssz:

sarı şeker nlglpd hanım nerelerdesin :44: kezban ogülü aramış aldım kısa haberini dön yuvana buralar sensiz yavan bebeğim:16:

Vallahi arkadaşlar doğrusunu söylemek gerekirse ben de yılbaşı gecesi bayağı bir yedim:(( Ama bugün itibari ile 70 dak.spor yapıp pestile dönmüş vaziyetteyim.30 dak.kardio+40 dak. Zumba yaptım.Ölüyom beyyyn,ah bacaklarııııım,bittim beyyyyyn...:50::50::50:

Vallahi arkadaşlar doğrusunu söylemek gerekirse ben de yılbaşı gecesi bayağı bir yedim:(( Ama bugün itibari ile 70 dak.spor yapıp pestile dönmüş vaziyetteyim.30 dak.kardio+40 dak. Zumba yaptım.Ölüyom beyyyn,ah bacaklarııııım,bittim beyyyyyn...:50::50::50:

ya güzelim nasıl arkadaşsın kat beni de yanına beyazda ki Hüsmen gibi olacağım ye iç yat vitamin al serum ye :ssz::ssz:

yediğini yakmışsın hiç olmazsa :1:

ya güzelim nasıl arkadaşsın kat beni de yanına beyazda ki Hüsmen gibi olacağım ye iç yat vitamin al serum ye :ssz::ssz:

yediğini yakmışsın hiç olmazsa :1:

Vallahi yakmışımdır de mi? akşam yemeği de yemedim.Yoğurt içine müsli koydum karıştırdım yedim.O kaa.

Ceza olsun bana.Ama şimdi güzel bir nescafe yapmaya gidiyorum mutfağa doğğru:126:

Vallahi yakmışımdır de mi? akşam yemeği de yemedim.Yoğurt içine müsli koydum karıştırdım yedim.O kaa.

Ceza olsun bana.Ama şimdi güzel bir nescafe yapmaya gidiyorum mutfağa doğğru:126:

yakmışsın dır merak etme :23: sesin çıkmayınca ogltkn ile caddede tacize mi uğradı dedik bu :60::60: en son o seksü çamaşırlar vardı üzerinde ondan korktum :30:

Bugünde ilk Günaydınlar benden gelsin,

Daha önce kısmet olmamıştı:1:Erkenciyimde biraz,

Herkese gönlüce neşe dolu bir gün diliyorum

Back
X