Kess otur oturduğun yerde.tır tır tır söylenmekten başka neediyon da bi de verilen yevmiyeyi beğenmiyon hıhh
Ya sen ne ara kahyalıktan Mirin liğe geçtin?? herkes nick değiştirio kafam bulandı valla kim kimdi diye:44:
davalar peşini bırakmaz bebeğimyurt dışı yasağın vardır senin
mutlu yıllar yavrular:)
Yeni Yılın en güzel müjdeler,en güzel sürprizlerle kapınızı çalması ve yeni yılı ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle.
bi benim mesajdaki düzlüğe bak, bi de şu mesajdaki zerafete:)
Bende sendenzarafetin adı aledaxs öğreneceğim baka baka
Senin bişey öğrenmene gerek yok canım.Kocaman yüreğin yumuşacık kalbin değer herşeye.
Zerafeti nezakati severim biraz.Aleda :zaten zarif naif kırılgan.vs vs demek.Huyum kurusun:)
Tersimde pistir.Aman denk gelmeyin.Malum yengeç.damarına degdimi eller belde dilberden dilber olur:)
İyiki varsınız.2 saat sonra yepyeni yıl bakalım neler neler getirecek bizlere.
Amorti bile yok
valla iki biletime 80 er lira vurmuş oda çeyrek olduğu için verdiğim parayı bile alamıcam 8 biletim vardı tırt işte
Sabah erkenden kalktım baktım bir umut hadi dedim köşeyi dönme zamanı
Ama nafile.Amorti bari çıkaydı.Avunurduk.
Yetmedi tek tek sorguladım biletleri yok diyor başkada bir şey demiyor baypiyango idaresi.
Olsun be belkı aşkta kazanırız
yahu o umut ve umudun babaya dönüştüğü gün bu gündür işte milyonlar bunu yaşıyor şuan yalnız değilsin el salla parasız aşk olmaz züğürt avuntusu işte
babayamı dönüştü
yada kaçın kaçı3/1 mi bilemedik ki.
züğürt müğürt avunalım gitsin.
valla artık ne almayı istersen sec begen
bizim kızlara vurdu galiba sesleri çıkmıyo tr den kaçma hazırlıklarımı yapılıyor acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?