Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Eki Görüntüle 592263

Kıslaaa bakın bizim yeni yılımızı kutluyolarrr:)
değişirim ben torpilim var kazenden

yalnız resimler superrr
davalar peşini bırakmaz bebeğim yurt dışı yasağın vardır senin

gelsinde paracıklar o alacaklılar paracıklarımla doveim

Son düzenleme:
herkese mutlu, sağlıklı, güzel, boll kazançlı, bol gezmeli tozmalı, bol eğlenmeli veeeee fittttttt bir yıl dilerim...

Bütün k.k üyelerinin yeni yılını kutluyorum.Yeni yılın sağlık mutluluk huzur başarı ve şans getirmesini diliyorum hepinizi mucuk öpüyorum

Bende senden zarafetin adı aledaxs öğreneceğim baka baka

Senin bişey öğrenmene gerek yok canım.Kocaman yüreğin yumuşacık kalbin değer herşeye.

Zerafeti nezakati severim biraz.Aleda :zaten zarif naif kırılgan.vs vs demek.Huyum kurusun:)

Tersimde pistir.Aman denk gelmeyin.Malum yengeç.damarına degdimi eller belde dilberden dilber olur:)

İyiki varsınız.2 saat sonra yepyeni yıl bakalım neler neler getirecek bizlere.

BENİMDE TERSİM PİSTİR CANIM YA BENDE YENGEÇ KADINIYIM

İYİ GÜZEL HAYIRLI OLAN HERŞEYİ GETİRSİN İNŞALLAH HEPİMİZE 2013.YILI

ilk günaydin benden olsunnnnnnnnnn
mutlu huzurlu bol saglikli bol parali yillarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:13::13:
2013 ihdiyarladik ayyyyyyyyyy

valla iki biletime 80 er lira vurmuş oda çeyrek olduğu için verdiğim parayı bile alamıcam 8 biletim vardı tırt işte

Sabah erkenden kalktım baktım bir umut hadi dedim köşeyi dönme zamanı

Ama nafile.Amorti bari çıkaydı.Avunurduk.

Yetmedi tek tek sorguladım biletleri yok diyor başkada bir şey demiyor baypiyango idaresi.

Olsun be belkı aşkta kazanırız

yahu o umut ve umudun babaya dönüştüğü gün bu gündür işte milyonlar bunu yaşıyor şuan yalnız değilsin el salla parasız aşk olmaz züğürt avuntusu işte

yahu o umut ve umudun babaya dönüştüğü gün bu gündür işte milyonlar bunu yaşıyor şuan yalnız değilsin el salla parasız aşk olmaz züğürt avuntusu işte

babayamı dönüştü

yada kaçın kaçı 3/1 mi bilemedik ki.

züğürt müğürt avunalım gitsin.

babayamı dönüştü

yada kaçın kaçı 3/1 mi bilemedik ki.

züğürt müğürt avunalım gitsin.

valla artık ne almayı istersen sec begen

bizim kızlara vurdu galiba sesleri çıkmıyo tr den kaçma hazırlıklarımı yapılıyor acep

valla artık ne almayı istersen sec begen

bizim kızlara vurdu galiba sesleri çıkmıyo tr den kaçma hazırlıklarımı yapılıyor acep

Olurmu dersin.Jelesecin hazırlığı uzun sürer.K.k la falan vedalaşmadan kaçmaz o

Eger ona vurduysa bütün plastik cerrahları ev çağırır bu değil bu değil bu hiç değil...Ağaoğlu taktiği yapar.

Barış çakara da evliyim ama olsun dermiki

Gececiler uyanmadı hala.Yada valiz topluyorlar.sen atatürke geç bende sabiha gökçeni gözetleyim.Bakalım kim düşecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…