Ay iyi jelesec im.Şükür geçti ilacını alınca
Günaydıııın.Herkese iyi haftalar.Bugün bendensiniz arkadaşlar.Cillop yaptım her tarafı.Çaylar kahveler her bi şey tamam.Huuu ogltkn buyur şekerim.Perdelerimi yıkayıp astım,Lavabolar ovuldu,kahvaltı kuruldu,köpişler gezdirildi...Öğlen oldu öğleen nerdesiniiz???kışlık atkıya bile başladım:)))
4 gömlek de ütüledim ilaveten
günaydın :)
hafta sonu girip bakamadım bile, iki oğlan üstümten tır misali geçtiler
iki kuzucuk da hasta gibi..öksürük tıksırık var bolca..iştah yok..
sürekli yemek yapıp durdum, sevdikleri şeyleri yapsam da yemediler
bugün de benim boğazım batıyor..
movenius, limon gelmiş hoş geldiniz demek için biraz geç oldu ama, siz anlamışsınızdır halimi..sevgiler sizlere..iki kelime yazıp kaçmayın,sık sık gelin
yine gelirim, zira bugün denetim var iş yerinde, pek sık uğrayamayabilirim
öptüm hepinizi
Gazete okumak bütün enerjimi alıyor.Dakka bir gol biir,Elenktrik ve doğalgaz a ZAM.
günaydın :)
hafta sonu girip bakamadım bile, iki oğlan üstümten tır misali geçtiler
iki kuzucuk da hasta gibi..öksürük tıksırık var bolca..iştah yok..
sürekli yemek yapıp durdum, sevdikleri şeyleri yapsam da yemediler
bugün de benim boğazım batıyor..
movenius, limon gelmiş hoş geldiniz demek için biraz geç oldu ama, siz anlamışsınızdır halimi..sevgiler sizlere..iki kelime yazıp kaçmayın,sık sık gelin
yine gelirim, zira bugün denetim var iş yerinde, pek sık uğrayamayabilirim
öptüm hepinizi
Geçmiş olsun ogltkn cim.Bir eve girdimi zaten herkesi devirip kırıp geçiriyor.Hemen başla limonlu ballı sıcak sulu karışıma.Hergün 2 C vitamini verdi doktor eşime.Hastalık aşamasında 2 tane alınabilirmiş.Vucuda fazla gelen kısım idrarla atılırmış.
Zorlu bir hafta sonu geçirmişsin.sen de dikkat et kendine.
çok geçmiş olsun arkadaşım,benimki de ateşlendi ama geçti sürmedi biraz öksürük var,sanada geçmiştir tabi dikkat et sen ayakta olki onlara yetiş süper anne
biz büyütme derdindeyiz, siz küçültme. işe bakın.. keşke biraz daha küçülttürseydim bile demişsinizdir belki.
ne acayip bir dünya bu böyle. :26:
yaprakcım belli olmaz bir bakmışsın büyütmüşüm tekrarşaka bir yana ben büyük memeden bıkmıştım sende küçük memeden oh sefamız olsun yaptırdık rahatladık
biz büyütme derdindeyiz, siz küçültme. işe bakın.. keşke biraz daha küçülttürseydim bile demişsinizdir belki.
ne acayip bir dünya bu böyle. :26:
ben iyiyim bebbeemm
ama işler yoğun
denetim var malum..
haftaya senin k.valide yok, benim de işler rahatlıcak
o zaman tozunu attırıcaz buranın
inşallah aksilik çıkmaz bacım giderde bende rahat nefes alırımuçağı var bu hafta mecbur gidecek kaçarı yok
b cup oldu canım ama bazı sütyenlerde c cupta oluyor ..pantercim, senin ölçün ne oldu şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?