Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Maşallah herkes ameliyat olmuş ben kalmışım demek diğer verdiğiniz linkide takip ediyorum sağolun konuyu çok araştırdım artık baştan sona her ayrıntıyı biliyorum kaldı dr seçimi onuda 3 ay sonra araştıracam benide muhabbetinize alırsanız sevinirim

aldık gitti

öğlen ızgaralarımı yiyip, şimdide türk kahvemi içiyorum..hımm miss :)

ogltkn cim;canım benimbenim kaynana hersene bana gelir 40.yılda değil yani senin ki olmasın

hımm anladım, senede 1 diyorsun yani :)) valla benimki yan apartmanımda ama seninki gibi değildir allah var yukarda. Evime, kararlarıma hele ki çocuklarla ilgili olanlara, hiç bişeye laf ettiğini görmedim 12 yıldır. Evimi dağınık da görmüşlüğü vardır toplu da, ama o hiçç önemsemez böyle şeyleri. Ben oğullarımı görmeye geldim der. Çocuklar olduğundan beri de, bi kahve ikram etmişliğim yoktur İki kuduruk evin içinde koştururken, kahve içmeyi bırak, yapmak bile imkansız.

c1186 nın kaynanası ve benim k.nananın yanında seninki melek kadın tekirdağ havası almış bak aferin ses çıkarmayan k.nana benim için en iyi k.nanadır

bana ses çıkarmaz, tam bir hanımefendidir. Görsen güzel de kadındır. Sarışın, renkli gözlü, uzun boylu

ama konuşmaya gelince accayip konuşur, hatta konuştukç konuşur. 55-60 yıl önceki tüm olayları, o dönemin yaşlılarını, akrabaları ezbere bilirim:) üstelik dinlemediğimi sanıyorken bi bakmışım ki ezberlemişim. aynı hikayeyi belki şimdiye kadar 20 kez dinlemişimdir. Her dinlemede bir kelime kalıyor beynimde. Puzzle gibi yani. Sonra birleştiriveriyorum cuk oturuyor.

kız bu senin k.nana ile benim ki akraba olmasın ya yeminle kadın 70 sene öncesini hatırlıyor ve anlatıyor :18: 20 senedir dinlemekten ezberledim 80 yaşında amma gör hafızayı ben dün yediğimi unutuyorum sana sormuştum geçenlerde ben ayın kaçında olmuştum baycana ameliyatımı diye

akşam veda diye yeni bir dizi başladı(mehmet aslantuğ başrolde) bayılırım o adama kuruldum izleyeceğim, yanıma teşrif ettiler meyveyi yanımda yiyecek anam açtı o çeneyi daha durmuyor dedim Allahım sana geliyorum dizinin içine ettio uyuduğunda netten izledim düşün benim durumumu...senin anneye bayıldım karışmasın ona buna yeter

TIKIVEREYDİN armutu ağzına "annemmmmm ben seni ellerimle beslerim" modunda

TIKIVEREYDİN armutu ağzına "annemmmmm ben seni ellerimle beslerim" modunda

ay yakında manşetlerde görürsen beni şaşma :2: tam yazarken hapşurdum yine benim ki(kocam) deli etti beni akşam kadın yaşlıymış idare et yarın elden ayaktan düşerse temmelli yanımızda kalabilir demezmi ay Allah korusun bu yaştan sonra kocayı boşa yeni zengin koca bul zor işler

Son düzenleme:
topice geldim ama göğüs küçültme diyo benim anca büyütmem lazım ama hiç sevmiom büyük göğüste :d

neyse ogltkn ve jelesec burdayız dediler geldik

c1186 nın kaynanası ve benim k.nananın yanında seninki melek kadın tekirdağ havası almış bak aferin ses çıkarmayan k.nana benim için en iyi k.nanadır

sana katılıyorum arkadaşım en iyi kaynan hiç birşeye karışmayan akıllı uslu oturan kaynanadır daaaa bide olsa

sana katılıyorum arkadaşım en iyi kaynan hiç birşeye karışmayan akıllı uslu oturan kaynanadır daaaa bide olsa

konuşmayan kaynana zor bulunuyor canım mutlaka vıdı vıdı ediyorlar birşeye karışmayan çok fazla yok,neyse buna da şükür oğlunu gelinle yatırmayanlarıda duymuştum doğru yada yalan bilemem ya öyle olsa ne olurdu?

Son düzenleme:
huuuu huuuu kimse yokmu?

estetikli fıstıklar nerdesiniz.....)

Merhaba limon:) Ben Taksim de yürüyüşdeydim:) Hayvan yasasına HAYIR demek için,(HAYTAP=Hayvan hakları federasyonu) nun açıkladığı bilgiye göre,yaklaşık 8500 kişi ile birlikte Galatasaray lisesinin önünden Taksim anıtına kadar yürüdük.

o zaman bendekine şükür
daha kötüyü duyunca elimizdekine iyi diyoruz ne yapalım başka çare yok:)))
huuuu huuuu kimse yokmu?

estetikli fıstıklar nerdesiniz.....)
biz buradayız sen nerelerdesin aşkolsun limon ameliyat öncesi karnın resmini bana gönderecektin hala göndereceksin neydin ne oldu meraktayım, diyet nasıl devam sakın bırakma

senin yavru nasıl oldu iyi mi? hadi yine sporunu yapmışsın aferin sana yürüme en iyi spor

Ay iyi jelesec im.Şükür geçti ilacını alınca

Günaydıııın.Herkese iyi haftalar.Bugün bendensiniz arkadaşlar.Cillop yaptım her tarafı.Çaylar kahveler her bi şey tamam.Huuu ogltkn buyur şekerim.Perdelerimi yıkayıp astım,Lavabolar ovuldu,kahvaltı kuruldu,köpişler gezdirildi...Öğlen oldu öğleen nerdesiniiz??? kışlık atkıya bile başladım:)))

4 gömlek de ütüledim ilaveten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…