• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ya nilim şimdi sen bana de hele karına diren takılıyor ya bunu çekerken çok mu acıyor yoksa memede ki gibi saniyelik bir ağrımı?

Canııım sen dert ettiğin şeye de bak.Hiç korkma Jelesec im ben hep yanında senin elinden tuta tuta hiç bırakmam.Ama göğüsde nasılsa karın da aynı olacak.Zaten doktor biliyorsun eli çabuk konuşurken muhabbet falan hiç anlamayacaksın tatlım benim.Bir de saniyelik bi şey sen de biliyorsun:)

Canııım sen dert ettiğin şeye de bak.Hiç korkma Jelesec im ben hep yanında senin elinden tuta tuta hiç bırakmam.Ama göğüsde nasılsa karın da aynı olacak.Zaten doktor biliyorsun eli çabuk konuşurken muhabbet falan hiç anlamayacaksın tatlım benim.Bir de saniyelik bi şey sen de biliyorsun:)

hım aynı ağrı yani? ne bileyim karın daha bir ağrılı sanki gibi :18: sen gel bana sor ben sıkmaktan kendimi ter atıyorum dikiş alınırken ve dren olayı olurken

selam kızlar baktım meme küçültme kelimesi geçiyor bende katılayım dedim :3:
bütün syfaları tek tek okuyamadım ama galiba bu dertten muzdarip olanlar katılıyor bende inşallah ameliyat olmayı düşünüyorum ama şimdi bebek emziriyorum ocak ayında sütten kesip bahara ameliyat olmayı planlıyorum

hoşgeldin, kızlar zaten aydınlatmış seni. Hem o topiğe hem de buraya takıl derim ;) Orada bilgi, burada eğlencenin alası var :))

Vallahi sorma o saatlere kadar veterinerde tahlil yaptırdık şeker.Cocker olan oğlum Malibu hastalandı malesef.Saat 10 da gittik 12:30 geldik eve:( sonrasında da uyku tutmadı.Sinirim bozuldu biraz:( Şimdi de hiç keyfim yok başım ağrıyor sersem sepet haldeyim inan.Bugün de dışarda iş var gene nasıl gideceğim onu düşünüyorum.

Sen benim kusuruma bakma, çayı sen bana demleyiver ogltkn cim.Senin kahven çayın hazırdır nasıl olsa.Bütün enerji bitik şuanda sabahın başında:(

Kan tahlili temiz çıktı.İdrar da bol lökosit epitel dokular falan çıktı.Sanırım kum taş bişeyler var:( şimdilik dün gece 3 iğne yaptı.Vitamin verdi sadece.Geçmezse ultrason çekilecek taş falan varmı büyükmü diye.Varsa ameliyat olacak.off canım sıkıldı işte

çok geçmiş olsun nldglpcim yaw..
nazar da değdi kuzuya, çok konuştuk onun şirinliği hakkında...maşallah diyelim de toparlasın kendini hemencecik:nazar: ameliyata falan gerek kalmaz inşallah.

jelesecim ya, izi bıraktın şimdi de direne taktın :) ben çekicem direnlerini, nelegelepe de ellerinden tutacak:52:

hım aynı ağrı yani? ne bileyim karın daha bir ağrılı sanki gibi :18: sen gel bana sor ben sıkmaktan kendimi ter atıyorum dikiş alınırken ve dren olayı olurken

ahh ah ahh daha önce de yazmıştım.Sen bi Ercan bey e sor beni de anlatsın sana neler yaptığımı.Bi dövmediğim kalıyordu dikiş alınırken dren çekilirken.Nerdeyse bayılacak gibi oluyorum bu tür şeylerde.

ama nasıl rahatlatıyor ve konuşmaya tutuyor insanı anlamıyorsun bile.O aşamada bende kibarlık falan kalmıyordu.İşlem bitip kalktıktan sonra binbir özür tabii kendisinden.

Bak sana ne diyorum ben hep yanında olacağım allah bir mani vermezse.Korkma ben varım.Bu kadar.Hem bizim doktorumuz ne kadar hafif eli var ne kadar sabırlı bir insan hiç düşünme bunları .Keyfine bak sen dümdüz bir karınla.

nlgelepecim, bu senin için :) çayın yanında atıştırırsın diye şeettim

Eklentiler

• $imagesCAXUADQW.jpg
    $imagesCAXUADQW.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 54
hoşgeldin, kızlar zaten aydınlatmış seni. Hem o topiğe hem de buraya takıl derim ;) Orada bilgi, burada eğlencenin alası var :))

çok geçmiş olsun nldglpcim yaw..
nazar da değdi kuzuya, çok konuştuk onun şirinliği hakkında...maşallah diyelim de toparlasın kendini hemencecik:nazar: ameliyata falan gerek kalmaz inşallah.

jelesecim ya, izi bıraktın şimdi de direne taktın :) ben çekicem direnlerini, nelegelepe de ellerinden tutacak:52:

bi gerecem ben şimdi onu.

sen diyettesin diye sana bişi hazırlamadım ama istersen sana özel bişiler yapabilirimmm :))

bu arada hızınıza, benim internetimin hızı yetişmiyo :(

k.valideyle birlikte bölüşerek ye tamam mı?

Eklentiler

• $full kahvaltı.jpg
    $full kahvaltı.jpg
    14,6 KB · Görüntüleme: 64
ne diyeti bacım ameliyata gireceğim ben diyet yasak :7::56::1:

diyet yasak denilen çiko, cips, ıvır zıvır ye demek olmuyo herhal ?
sen zaten sağlıklı beslenince diyet yapıyor gibi oluyosun ya o bakımdan..

kahvaltıya bak, iki çay koydum kadıncaaza da ver, merhamet eyle ! haa haa

saymıyorum da canım çok sık sık yiyor yetişemiyorum:9::10:

Kıvırma kıvırmaaa:)

asenayı geçti arkadaş...yetişemiyomuş....
kızım 40 yılda bir geliyor anneciğinnn. ayaklar popoyo vurmuyorsa hizmet için, ben ona "gelin" demem:52:

Aneeeem yeme de yanında yat olmuş bu görüntü;) teşekkür ettim ogülatakane cim:)
afiyet bal şeker olsun,
bitirince söyle, kahveni hazırliiim:42:

Back