• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

yaptırdın memeleri hemen koca buldun bak :1: Yaz herşeyi bizler sana deneyimimizi aktarırız :29: Yardımcı oluruz var mı çeyizde eksik havlu kenarı patik haber ver

hahaha valla çeyiz eksiği falan giderilir de kaynana adayım bi görsen beni bir seviyor anlatamam sevdiği için de dibimizden 2 dk bile ayrılmıyor biz nereye o oraya bu kadar sevgi bana fazla geliyor gözlerim yaşarıyor vallahi :ssz:

sevgili arkadaşlarım sakarya'da yaşıyorum36 yaşındayım. 16 yaşında Allah'ım bagışlasın bir oglum var bekarım:ssz:
çig köfte dükkanım var; bilindigi üzere bende memiş küçültme ameliyatı oldum....
herkezin derdi olan kilolarla başım belada:17: yaklaşık bir haftadır düzenli beslenip jillan yapmaya başladım
şimdilik bu kadar:42:

hahaha valla çeyiz eksiği falan giderilir de kaynana adayım bi görsen beni bir seviyor anlatamam sevdiği için de dibimizden 2 dk bile ayrılmıyor biz nereye o oraya bu kadar sevgi bana fazla geliyor gözlerim yaşarıyor vallahi :ssz:
ney amanın senin durum vahim kızım :18: Yatakta aranız da kaynanan olacak gibi haberin olsun:30:
sevgili arkadaşlarım sakarya'da yaşıyorum36 yaşındayım. 16 yaşında allah'ım bagışlasın bir oglum var bekarım:ssz:
çig köfte dükkanım var; bilindigi üzere bende memiş küçültme ameliyatı oldum....
Herkezin derdi olan kilolarla başım belada:17: Yaklaşık bir haftadır düzenli beslenip jillan yapmaya başladım

çig köfte mi hım bayılırım:56: Erkek anneleri toplandık :13: Allah bağışlasın evlatlarımızı...jilyenin çok faydası var canım yap mutlaka

Son düzenleme:
jelesec bak diyorum, k.valide geldiğinden beri esprilerin biri gidiyor biri geliyor,
gitmesin teyze, kalsın hep :52:

aklım sizde ama çok iş geldi :( siz yazın, masamı toparlar toparlamaz burdayım ;)

jelesec bak diyorum, k.valide geldiğinden beri esprilerin biri gidiyor biri geliyor,
gitmesin teyze, kalsın hep :52:

aklım sizde ama çok iş geldi :( siz yazın, masamı toparlar toparlamaz burdayım ;)

yok bebem yok gitsin artık yeter misafirlik çok uzun olmaz :19: tamam işini yap birde işten atılma k.k yüzünden:21:

sevgili arkadaşlarım sakarya'da yaşıyorum36 yaşındayım. 16 yaşında Allah'ım bagışlasın bir oglum var bekarım:ssz:
herkezin derdi olan kilolarla başım belada:17: yaklaşık bir haftadır düzenli beslenip jillan yapmaya başladım

ben de bayılırım çiğ köfteye. ve mutlaka dürüme nane yaprağı koydururum ve boll limon...hımmm enfes olur, ağzım sulandı :)

yok bebem yok gitsin artık yeter misafirlik çok uzun olmaz :19: tamam işini yap birde işten atılma k.k yüzünden:21:

şaka maka ne zaman gidiyor?

Yaprakcım,benim estetik dünyasına girmem ilk bacak ameliyatıyla oldu,bacak lipo yaptırdım sonucum kötü oldu bacaklarımda çökmeler oldu yağ orantısız çekildiği için onu düzeltirdim çöken yerlere dolgu yapıldı ve lazer lipo oldu böylelikle girdik bu dünyaya bakalım nasıl çıkacağız :26:

geçmiş olsun canım. bundan sonrası sağlıkla geçsin dileğim :nazar:

selam kızlar baktım meme küçültme kelimesi geçiyor bende katılayım dedim :3:
bütün syfaları tek tek okuyamadım ama galiba bu dertten muzdarip olanlar katılıyor bende inşallah ameliyat olmayı düşünüyorum ama şimdi bebek emziriyorum ocak ayında sütten kesip bahara ameliyat olmayı planlıyorum

bu saatlere kadar otur, uykum yok de !
sonra da sabah temizliğini -yine- ogülatekaneye kakala..HIHH, yapmıyom bişiiii, elimi beze sürersem ne olayım:kkk:
çayı demleyince haber ver:ssz:

Vallahi sorma o saatlere kadar veterinerde tahlil yaptırdık şeker.Cocker olan oğlum Malibu hastalandı malesef.Saat 10 da gittik 12:30 geldik eve:( sonrasında da uyku tutmadı.Sinirim bozuldu biraz:( Şimdi de hiç keyfim yok başım ağrıyor sersem sepet haldeyim inan.Bugün de dışarda iş var gene nasıl gideceğim onu düşünüyorum.

Sen benim kusuruma bakma, çayı sen bana demleyiver ogltkn cim.Senin kahven çayın hazırdır nasıl olsa.Bütün enerji bitik şuanda sabahın başında:(

bütün syfaları tek tek okuyamadım ama galiba bu dertten muzdarip olanlar katılıyor bende inşallah ameliyat olmayı düşünüyorum ama şimdi bebek emziriyorum ocak ayında sütten kesip bahara ameliyat olmayı planlıyorum

sana da selam; senin profilindeki suratı yerim ben şişko yanak :emir_bebek: hayırlısı olsun daha zamanın var nasılsa emzirmenin keyfini çıkar

bu saatlere kadar otur, uykum yok de !
sonra da sabah temizliğini -yine- ogülatekaneye kakala..HIHH, yapmıyom bişiiii, elimi beze sürersem ne olayım:kkk:
çayı demleyince haber ver:ssz:

günaydın canım; k.nana salı gidecek gibi eğer son dakika golü atmazsa,sabahları facia benim ufaklığı okula hazırlamama laf sokup duruyor:18: senle bende 2.erkek evlat var bizim gelinlerde kesin bizim arkamızdan konuşacak:51:

Vallahi sorma o saatlere kadar veterinerde tahlil yaptırdık şeker.Cocker olan oğlum Malibu hastalandı malesef.Saat 10 da gittik 12:30 geldik eve:( sonrasında da uyku tutmadı.Sinirim bozuldu biraz:( Şimdi de hiç keyfim yok başım ağrıyor sersem sepet haldeyim inan.Bugün de dışarda iş var gene nasıl gideceğim onu düşünüyorum.

Sen benim kusuruma bakma, çayı sen bana demleyiver ogltkn cim.Senin kahven çayın hazırdır nasıl olsa.Bütün enerji bitik şuanda sabahın başında:(

geçmiş olsun canım temizlik sırasında camları açtın ceyrandamı kaldı açep:44: ne dediler neyi varmış?

Merhaba meserisma.Buraya yazan arkadaşların çoğu ben de dahil olmak üzere meme küçültme ameliyatımızı olduk.Aslında meme küçültme topiğimiz var ayrıca.burası geyik muhabbeti olan kısım.Diğer topik de herkes yaşadığı süreci,sorularını vs...paylaştığı için o topiği okuyan ve birşeyler öğrenmek isteyen arkadaşları kendi aramızda yaptığımız hafif geyiğe kaçan muhabbetlerle sıkmak ve topiği meşgul etmemek için bu topiği açtık.

Arzu edersen burda da sorabilirsin merak ettiğin şeyleri.Cevap verebiliriz.Ama http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...liyati-ilgili-tecrubelerimizi-paylasalim.html bu linke tıklarsan esas bilgileri ordan daha çok ağızdan cevap alabilirsin.

Burası muhabbet şamata bölümü yani anlayacağın:34: sevgiler

ya nilim şimdi sen bana de hele karına diren takılıyor ya bunu çekerken çok mu acıyor yoksa memede ki gibi saniyelik bir ağrımı?

geçmiş olsun canım temizlik sırasında camları açtın ceyrandamı kaldı açep:44: ne dediler neyi varmış?

Kan tahlili temiz çıktı.İdrar da bol lökosit epitel dokular falan çıktı.Sanırım kum taş bişeyler var:( şimdilik dün gece 3 iğne yaptı.Vitamin verdi sadece.Geçmezse ultrason çekilecek taş falan varmı büyükmü diye.Varsa ameliyat olacak.off canım sıkıldı işte

Kan tahlili temiz çıktı.İdrar da bol lökosit epitel dokular falan çıktı.Sanırım kum taş bişeyler var:( şimdilik dün gece 3 iğne yaptı.Vitamin verdi sadece.Geçmezse ultrason çekilecek taş falan varmı büyükmü diye.Varsa ameliyat olacak.off canım sıkıldı işte

sıkma canını geçer hem onun annesi çok ameliyatlar gördü geçirdi ameliyat olsa bile annesi ona çok iyi bakar:31:

Back