ya nilim şimdi sen bana de hele karına diren takılıyor ya bunu çekerken çok mu acıyor yoksa memede ki gibi saniyelik bir ağrımı?
sıkma canını geçer hem onun annesi çok ameliyatlar gördü geçirdi ameliyat olsa bile annesi ona çok iyi bakar
Canııım sen dert ettiğin şeye de bak.Hiç korkma Jelesec im ben hep yanında senin elinden tuta tuta hiç bırakmam.Ama göğüsde nasılsa karın da aynı olacak.Zaten doktor biliyorsun eli çabuk konuşurken muhabbet falan hiç anlamayacaksın tatlım benim.Bir de saniyelik bi şey sen de biliyorsun:)
selam kızlar baktım meme küçültme kelimesi geçiyor bende katılayım dedim
bütün syfaları tek tek okuyamadım ama galiba bu dertten muzdarip olanlar katılıyor bende inşallah ameliyat olmayı düşünüyorum ama şimdi bebek emziriyorum ocak ayında sütten kesip bahara ameliyat olmayı planlıyorum
Vallahi sorma o saatlere kadar veterinerde tahlil yaptırdık şeker.Cocker olan oğlum Malibu hastalandı malesef.Saat 10 da gittik 12:30 geldik evesonrasında da uyku tutmadı.Sinirim bozuldu biraz Şimdi de hiç keyfim yok başım ağrıyor sersem sepet haldeyim inan.Bugün de dışarda iş var gene nasıl gideceğim onu düşünüyorum.
Sen benim kusuruma bakma, çayı sen bana demleyiver ogltkn cim.Senin kahven çayın hazırdır nasıl olsa.Bütün enerji bitik şuanda sabahın başında
Kan tahlili temiz çıktı.İdrar da bol lökosit epitel dokular falan çıktı.Sanırım kum taş bişeyler varşimdilik dün gece 3 iğne yaptı.Vitamin verdi sadece.Geçmezse ultrason çekilecek taş falan varmı büyükmü diye.Varsa ameliyat olacak.off canım sıkıldı işte
hım aynı ağrı yani? ne bileyim karın daha bir ağrılı sanki gibi :18: sen gel bana sor ben sıkmaktan kendimi ter atıyorum dikiş alınırken ve dren olayı olurken
hoşgeldin, kızlar zaten aydınlatmış seni. Hem o topiğe hem de buraya takıl derimOrada bilgi, burada eğlencenin alası var :))
çok geçmiş olsun nldglpcim yaw..
nazar da değdi kuzuya, çok konuştuk onun şirinliği hakkında...maşallah diyelim de toparlasın kendini hemencecikameliyata falan gerek kalmaz inşallah.
jelesecim ya, izi bıraktın şimdi de direne taktın :) ben çekicem direnlerini, nelegelepe de ellerinden tutacak
nlgelepecim, bu senin için :) çayın yanında atıştırırsın diye şeettim
Ya KAZEN nerde??? hiç sesi soluğu çıkmıyor hasta mı acaba?
sen diyettesin diye sana bişi hazırlamadım ama istersen sana özel bişiler yapabilirimmm :))
bu arada hızınıza, benim internetimin hızı yetişmiyo
k.valideyle birlikte bölüşerek ye tamam mı?
ne diyeti bacım ameliyata gireceğim ben diyet yasak
canım o saat 8 den beri yiyor kahvaltı yaptı ara öğün yedi birazdan öğlen yemeğine geçecek
yediklerini sayıyorsun gibime geliyor
saymıyorum da canım çok sık sık yiyor yetişemiyorum
nlgelepecim, bu senin için :) çayın yanında atıştırırsın diye şeettim
saymıyorum da canım çok sık sık yiyor yetişemiyorum
Kıvırma kıvırmaaa:)
afiyet bal şeker olsun,Aneeeem yeme de yanında yat olmuş bu görüntüteşekkür ettim ogülatakane cim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?