yaptırdın memeleri hemen koca buldun bakYaz herşeyi bizler sana deneyimimizi aktarırız Yardımcı oluruz var mı çeyizde eksik havlu kenarı patik haber ver
ney amanın senin durum vahim kızım :18: Yatakta aranız da kaynanan olacak gibi haberin olsunhahaha valla çeyiz eksiği falan giderilir de kaynana adayım bi görsen beni bir seviyor anlatamam sevdiği için de dibimizden 2 dk bile ayrılmıyor biz nereye o oraya bu kadar sevgi bana fazla geliyor gözlerim yaşarıyor vallahi
sevgili arkadaşlarım sakarya'da yaşıyorum36 yaşındayım. 16 yaşında allah'ım bagışlasın bir oglum var bekarım
çig köfte dükkanım var; bilindigi üzere bende memiş küçültme ameliyatı oldum....
Herkezin derdi olan kilolarla başım beladaYaklaşık bir haftadır düzenli beslenip jillan yapmaya başladım
şimdilik bu kadar
jelesec bak diyorum, k.valide geldiğinden beri esprilerin biri gidiyor biri geliyor,
gitmesin teyze, kalsın hep
aklım sizde ama çok iş geldisiz yazın, masamı toparlar toparlamaz burdayım
sevgili arkadaşlarım sakarya'da yaşıyorum36 yaşındayım. 16 yaşında Allah'ım bagışlasın bir oglum var bekarım
çig köfte dükkanım var; bilindigi üzere bende memiş küçültme ameliyatı oldum....
herkezin derdi olan kilolarla başım beladayaklaşık bir haftadır düzenli beslenip jillan yapmaya başladım
şimdilik bu kadar
yok bebem yok gitsin artık yeter misafirlik çok uzun olmaztamam işini yap birde işten atılma k.k yüzünden
Yaprakcım,benim estetik dünyasına girmem ilk bacak ameliyatıyla oldu,bacak lipo yaptırdım sonucum kötü oldu bacaklarımda çökmeler oldu yağ orantısız çekildiği için onu düzeltirdim çöken yerlere dolgu yapıldı ve lazer lipo oldu böylelikle girdik bu dünyaya bakalım nasıl çıkacağız :26:
KGY KGK :80:
Ama benim hiç uykum yok
bu saatlere kadar otur, uykum yok de !
sonra da sabah temizliğini -yine- ogülatekaneye kakala..HIHH, yapmıyom bişiiii, elimi beze sürersem ne olayım
çayı demleyince haber ver
selam kızlar baktım meme küçültme kelimesi geçiyor bende katılayım dedim
bütün syfaları tek tek okuyamadım ama galiba bu dertten muzdarip olanlar katılıyor bende inşallah ameliyat olmayı düşünüyorum ama şimdi bebek emziriyorum ocak ayında sütten kesip bahara ameliyat olmayı planlıyorum
bu saatlere kadar otur, uykum yok de !
sonra da sabah temizliğini -yine- ogülatekaneye kakala..HIHH, yapmıyom bişiiii, elimi beze sürersem ne olayım
çayı demleyince haber ver
Vallahi sorma o saatlere kadar veterinerde tahlil yaptırdık şeker.Cocker olan oğlum Malibu hastalandı malesef.Saat 10 da gittik 12:30 geldik evesonrasında da uyku tutmadı.Sinirim bozuldu biraz Şimdi de hiç keyfim yok başım ağrıyor sersem sepet haldeyim inan.Bugün de dışarda iş var gene nasıl gideceğim onu düşünüyorum.
Sen benim kusuruma bakma, çayı sen bana demleyiver ogltkn cim.Senin kahven çayın hazırdır nasıl olsa.Bütün enerji bitik şuanda sabahın başında
selam kızlar baktım meme küçültme kelimesi geçiyor bende katılayım dedim
bütün syfaları tek tek okuyamadım ama galiba bu dertten muzdarip olanlar katılıyor bende inşallah ameliyat olmayı düşünüyorum ama şimdi bebek emziriyorum ocak ayında sütten kesip bahara ameliyat olmayı planlıyorum
geçmiş olsun canım temizlik sırasında camları açtın ceyrandamı kaldı açep:44: ne dediler neyi varmış?
Kan tahlili temiz çıktı.İdrar da bol lökosit epitel dokular falan çıktı.Sanırım kum taş bişeyler varşimdilik dün gece 3 iğne yaptı.Vitamin verdi sadece.Geçmezse ultrason çekilecek taş falan varmı büyükmü diye.Varsa ameliyat olacak.off canım sıkıldı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?