ben bu beste arkadaşın ameliyat öncesi fotosunu görmüştüm inan böyle garip bir karın ve yan simitler kimse de görmemiştim :26: ameliyat sonrası video çekti bana gönderdi şok oldumresmen o karın gitmiş başka karın gelmiş bu arkadaş ta erken dönemde fark muazzam oldu
beyaz tevşan sen kaç kilo verdin şimdi?
Bestee sen şimdi kaç kilosun?
Acaba saçları taktırırken kippik de mi taktırıp gelsem.Daha mı süslü olurum acibaSon taktırdığım kippiklerin hepsi düştü 15 gün sonra.Ama numunelik bir tanesi kaldı.Çıkmıyo inatla:))
keşkem bende geleydimmmm valla çok isterdim yaaaAhh gag ım ,ahhh gagam benim,ahhhhh lady gagam benimmmm.Keyifkahyası, dünya tatlısı keşke sen de gelsen(
demedi demeyin bu karga çooook tehlikeli :18: tatlı değil pek ,damarına basılmaya görsün yer ile bir eder korktum gazabından
Ama özledik ogülem ya
Bana uyar arkadaşlar.Cuma da tam gün boşum.
Cuma bana tam gün uyuyor dediğim gibi.Ama cumartesi bana imkansız
ya, öyle fönlü mönlü gelecekseniz bileyim canlar, çirkin görünmeyeyim size:)
siz buluşun buluşun ben kalayım burlarda
ogülüm, ogülüm sensiz buralar dar gülüm
gülmekten gözümden yaş geldi:)))
Allah tependen baksın emi
ben de özledim ben de,
resmin var şu an elimde,
sana koşmak isterim,
derman yok dizlerimde
haftaya da pazarı ayarlayın bari şimdiden. Muhtemelen geliyorum, gelince görüşebilelim istiyorum :)
amann beyaztavşanım, bu nldglp'ten kork sen....pudrasız, rimelsiz, takma saçsız ve kirpiksiz migrosa bile gitmiyen bir kişiliktir kendisi
ben de buralarada kalıyom ve gag'ımsen de bana gelsene dermişim :))
bayıldım len bu şiiire...
en son 1999 yılında kociş beni tavlamak için adıma şiir yazılmıştı. o günden beridir, ilksin bebeem..
bende isterem,
elma yanaklardan
ben de isterem,
kiraz dudaklardan
ben de isterem
aynı mesajlardan
biri beni bu arabesk moddan çıkarıversin allah rızası için
keşkem bende geleydimmmm valla çok isterdim yaaa
ne ka ayıp ne ka ayıp şurda gece nöbet tutmaktan başka ne gunahım var benim :26: ()
ben de özledim ben de,
resmin var şu an elimde,
sana koşmak isterim,
derman yok dizlerimde
haftaya da pazarı ayarlayın bari şimdiden. Muhtemelen geliyorum, gelince görüşebilelim istiyorum :)
amann beyaztavşanım, bu nldglp'ten kork sen....pudrasız, rimelsiz, takma saçsız ve kirpiksiz migrosa bile gitmiyen bir kişiliktir kendisi
ben de buralarada kalıyom ve gag'ımsen de bana gelsene dermişim :))
evet evet bizde ikimiz buluşalım bu kızancıklara inat :)
bayıldım len bu şiiire...
en son 1999 yılında kociş beni tavlamak için adıma şiir yazılmıştı. o günden beridir, ilksin bebeem..
bende isterem,
elma yanaklardan
ben de isterem,
kiraz dudaklardan
ben de isterem
aynı mesajlardan
biri beni bu arabesk moddan çıkarıversin allah rızası için
profil resmin süper şapka kel başa yakışmış
gecelerin kadını senin lakabın sabaha karşı 5.de giriyorsun yatağa
kız kartopu ne görderdin bi şeet bakalı
gag naaber?
aman canım ya,biraz rahat kalırım, boşver:) ama siz eşleri getirdiğiniz bir buluşma olursa mutlaka getiririm, renk katar olaya:)
adım gag kaldı ulen sizin yuzunuzden dkcnsdjkc
bukelmytıopakmbegj daha iyiydir gaganladın sen onu
Kartopum selam canımeşine doğum gününde gönderdiğini bu başlığa da koysana lütfen
ogülü bak ne göndermiş
o yukarıdaki ne ola ki ? :44: bukalemun demek istedin heral ama o işi yapan ustalar var bize düşmez
aynısınımı gönderdiniz yoksa sizde
merhaba kızlar bende diğer topikte buluşma yerini falan bildirmiştim ama değişmiş gün ve saat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?