Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Kimmiş ki o resimler hiç hatırlamıyorum oooo çok zaman geçti üstünden

70,6 ydım canım bu sabah yolum uzun daha

Ahh gag ım ,ahhh gagam benim,ahhhhh lady gagam benimmmm.Keyifkahyası, dünya tatlısı keşke sen de gelsen(
keşkem bende geleydimmmm valla çok isterdim yaaa
demedi demeyin bu karga çooook tehlikeli :18: tatlı değil pek ,damarına basılmaya görsün yer ile bir eder korktum gazabından

ne ka ayıp ne ka ayıp şurda gece nöbet tutmaktan başka ne gunahım var benim :26: ( )

Ama özledik ogülem ya

ben de özledim ben de,
resmin var şu an elimde,
sana koşmak isterim,
derman yok dizlerimde

Bana uyar arkadaşlar.Cuma da tam gün boşum.

Cuma bana tam gün uyuyor dediğim gibi.Ama cumartesi bana imkansız

haftaya da pazarı ayarlayın bari şimdiden. Muhtemelen geliyorum, gelince görüşebilelim istiyorum :)

ya, öyle fönlü mönlü gelecekseniz bileyim canlar, çirkin görünmeyeyim size:)

amann beyaztavşanım, bu nldglp'ten kork sen....pudrasız, rimelsiz, takma saçsız ve kirpiksiz migrosa bile gitmiyen bir kişiliktir kendisi

siz buluşun buluşun ben kalayım burlarda

ben de buralarada kalıyom ve gag'ım sen de bana gelsene dermişim :))

ogülüm, ogülüm sensiz buralar dar gülüm

bayıldım len bu şiiire...
en son 1999 yılında kociş beni tavlamak için adıma şiir yazılmıştı. o günden beridir, ilksin bebeem..

gülmekten gözümden yaş geldi:)))

Allah tependen baksın emi

bende isterem,
elma yanaklardan
ben de isterem,
kiraz dudaklardan
ben de isterem
aynı mesajlardan

biri beni bu arabesk moddan çıkarıversin allah rızası için

Hoşgeldin şekerim bak bi arabesk modundan hemen seni çıkarttırım Kazen başlık açmış cezalar hakkında git oraya hem benim adıma hemde kendi adına 2.döktür, sen sözlük yazarı olduğun için iyi döktürürsün

Kartopum selam canım eşine doğum gününde gönderdiğini bu başlığa da koysana lütfen

ogülü bak ne göndermiş

profil resmin süper şapka kel başa yakışmış

gecelerin kadını senin lakabın sabaha karşı 5.de giriyorsun yatağa

hihihi napım yavru kuş yaaa hadi siz yokken topiği çalarsa hırsız sırf bu yuzden kendimi feda ettim topiği korumak adına istesemde yatamıyommm yatıyom sonra kabuslar goruyom maskeli hırsızlar topiği cuvala koymuş içindede siz tabi içim yanıyo geri kalkıyom buraya gelip nöbet tutuyom

yakışırr kelime fes başım afes başıma

araba arıyorum bulamıyorum yaaa temiz bir araba ama bulamıyorum malesef volkswagen polo yada fiat palio aklınızda bulunsun acil almam lazım kızlar varsa etrafınızda anlaşabilirsek alırım . bir kolaçan edin hele etrafcağınızı kocişlerinize bir soyleyiverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…