Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ahh gag ım ,ahhh gagam benim,ahhhhh lady gagam benimmmm.Keyifkahyası, dünya tatlısı keşke sen de gelsen(

demedi demeyin bu karga çooook tehlikeli :18: tatlı değil pek ,damarına basılmaya görsün yer ile bir eder korktum gazabından

canım sende ameliyatın ödemi de vardır daha.. hepsi kilo değildir sanıyorum ki...

ben bu beste arkadaşın ameliyat öncesi fotosunu görmüştüm inan böyle garip bir karın ve yan simitler kimse de görmemiştim :26: ameliyat sonrası video çekti bana gönderdi şok oldum resmen o karın gitmiş başka karın gelmiş bu arkadaş ta erken dönemde fark muazzam oldu

canım sende ameliyatın ödemi de vardır daha.. hepsi kilo değildir sanıyorum ki...

beyaz tevşan sen kaç kilo verdin şimdi?

Bestee sen şimdi kaç kilosun?

Acaba saçları taktırırken kippik de mi taktırıp gelsem.Daha mı süslü olurum aciba Son taktırdığım kippiklerin hepsi düştü 15 gün sonra.Ama numunelik bir tanesi kaldı.Çıkmıyo inatla:))

kuzum, en kilolu zamanımdan bu yana 41 oldu...

bak asabı mı bozma salaş balıkçılar var kuzgunçuk da seni oraya götürürüm takma kirpikli çok hoş olur

şşşşşşşşşşşşttt aramızdaa

Seni sefiyolum:13:

Ben kaçar hepinizi öptümm.Kuzu gibi yatın koç gibi kalkın oluuumu? İmza:bayan süslü

bende kaçtım yarın sabahtan çaya gelirim yok bebem demem merak etme cuma günü kızlara telden canlı gösteririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…