öğrendiklerimi aktarmaya çalışırım cuma günü canım, epey tecrübelendim bu konuda artık:) son 3 kiloyu da senle veririz:)
inşallah ya bıktım bende geçen sene bu zamanlar 58,5 dum alıverdim arada işte
siz buluşun buluşun ben kalayım burlarda
Ahh gag ım ,ahhh gagam benim,ahhhhh lady gagam benimmmm.Keyifkahyası, dünya tatlısı keşke sen de gelsen(
inşallah ya bıktım bende geçen sene bu zamanlar 58,5 dum alıverdim arada işte
yer içerken anlatırsın rabbit bayağı etkili olur beste hiç yemez orada
canım sende ameliyatın ödemi de vardır daha.. hepsi kilo değildir sanıyorum ki...
canım sende ameliyatın ödemi de vardır daha.. hepsi kilo değildir sanıyorum ki...
beyaz tevşan sen kaç kilo verdin şimdi?
Bestee sen şimdi kaç kilosun?
Acaba saçları taktırırken kippik de mi taktırıp gelsem.Daha mı süslü olurum acibaSon taktırdığım kippiklerin hepsi düştü 15 gün sonra.Ama numunelik bir tanesi kaldı.Çıkmıyo inatla:))
beyaz tevşan sen kaç kilo verdin şimdi?
Bestee sen şimdi kaç kilosun?
Acaba saçları taktırırken kippik de mi taktırıp gelsem.Daha mı süslü olurum acibaSon taktırdığım kippiklerin hepsi düştü 15 gün sonra.Ama numunelik bir tanesi kaldı.Çıkmıyo inatla:))
kuzum, en kilolu zamanımdan bu yana 41 oldu...
bak asabı mı bozma salaş balıkçılar var kuzgunçuk da seni oraya götürürüm takma kirpikli çok hoş olur
bak asabı mı bozma salaş balıkçılar var kuzgunçuk da seni oraya götürürüm takma kirpikli çok hoş olur
41.kilomuya vallahi helal bak utan beste ve jelesec pis boğazlar yiyin için durun
Telefonuna bak))))
canım sen şu ameliyatı ol da, hallolur kilo işi.ben çok gaz veririm sana:)
beste zaten başlamış...
gülmekten gözümden yaş geldi:)))
Allah tependen baksın emi
eşli buluşmayı kavak'ta yapalım madem:)
şşşşşşşşşşşşttt aramızdaa
Seni sefiyolum:13:
Ben kaçar hepinizi öptümm.Kuzu gibi yatın koç gibi kalkın oluuumu? İmza:bayan süslü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?