Beyaz tevşanım sonunda görüşiciiz
Hahaha küfenin resmi var sadece ben yerken yokhiç aklımda yoktu ispiyon falan nasıl diyeyim ilk beni camdan atar zaten bu ara çok gözüne batıyorum her seferinde kilolar gidecek
gelen iletide sen yazıyon bacım ne yemedin de anı olsun diye fotoğraf mı çektirdin
aynen öyle, amma maceralı oldu:)
yalnız, şu kadar garip programın içinde bu görüşmeyi bu kadar önemsiyor olmamı bir türlü anlamlandıramıyor erkek arkadaşım:))
neyse, kabullendi ama:)
ya, öyle fönlü mönlü gelecekseniz bileyim canlar, çirkin görünmeyeyim size:)
ya, öyle fönlü mönlü gelecekseniz bileyim canlar, çirkin görünmeyeyim size:)
Bence sen kilonla yanımızda epey göstereceksin kendinidarısı başıma :)
Bence sen kilonla yanımızda epey göstereceksin kendinidarısı başıma :)
yok bebeğim ya o lafı süslü var aramızda nlglpd, arkadaş ona şey ettim
malum kendisi meme küçültme,karın germe kombin ameliyat sonrası ful makyaj yapıp doktorunu bekleyen kişi
ben salaş takılırım çok süslü değilim
yok be canım, göreceksin zaten; öyle güzel bir görüntü yok:)
sen naptın bu arada diyet işini? nasıl gidiyor?
senin neşen yeter gibime geliyor valla:)
bak getir onuda anlar o zaman olayı
Erkekler bizim kadar zeki değiller canım onlara bu buluşmalar garip gelir hele benim ki ilk zaman kafayı mı yedin ne işin var tanımadığın insanlarla dedi:26: ama şimdi kabullendi isimlerini biliyor telde konuştuğu da oldu artık daha rahatım
siz buluşun buluşun ben kalayım burlarda
Valla dr bana protein yiyeceksin bol bol dediği için öyle yapmaya çalışıyorum tam dikiş tutturamadım dahabir gaza geliyorum sonra bıkıyorum şimdi yeniden başladım bakalım
sen ajanlık yapsaçlarını uzat bakım yap bir daha kine inşallah bu mini toplantı canım
ne alınacam.Fönletip gelecem hemide
inşallah ya bıktım bende geçen sene bu zamanlar 58,5 dum alıverdim arada işteöğrendiklerimi aktarmaya çalışırım cuma günü canım, epey tecrübelendim bu konuda artık:) son 3 kiloyu da senle veririz:)
ajan salt ule gerçi kelim ben gelemem kafaceğizim üşürrr bırrrrr :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?