Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Hahaha küfenin resmi var sadece ben yerken yok hiç aklımda yoktu ispiyon falan nasıl diyeyim ilk beni camdan atar zaten bu ara çok gözüne batıyorum her seferinde kilolar gidecek

gelen iletide sen yazıyon bacım ne yemedin de anı olsun diye fotoğraf mı çektirdin

aynen öyle, amma maceralı oldu:)

yalnız, şu kadar garip programın içinde bu görüşmeyi bu kadar önemsiyor olmamı bir türlü anlamlandıramıyor erkek arkadaşım:))

neyse, kabullendi ama:)

bak getir onuda anlar o zaman olayı

Erkekler bizim kadar zeki değiller canım onlara bu buluşmalar garip gelir hele benim ki ilk zaman kafayı mı yedin ne işin var tanımadığın insanlarla dedi:26: ama şimdi kabullendi isimlerini biliyor telde konuştuğu da oldu artık daha rahatım

yok be canım, göreceksin zaten; öyle güzel bir görüntü yok:)
sen naptın bu arada diyet işini? nasıl gidiyor?

Valla dr bana protein yiyeceksin bol bol dediği için öyle yapmaya çalışıyorum tam dikiş tutturamadım daha bir gaza geliyorum sonra bıkıyorum şimdi yeniden başladım bakalım

aman canım ya,biraz rahat kalırım, boşver:) ama siz eşleri getirdiğiniz bir buluşma olursa mutlaka getiririm, renk katar olaya:)

Valla dr bana protein yiyeceksin bol bol dediği için öyle yapmaya çalışıyorum tam dikiş tutturamadım daha bir gaza geliyorum sonra bıkıyorum şimdi yeniden başladım bakalım

öğrendiklerimi aktarmaya çalışırım cuma günü canım, epey tecrübelendim bu konuda artık:) son 3 kiloyu da senle veririz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…