• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

????????????????????????????????????????????????????????

ahh bebeğimm, benim büyük oğlan ana sınıfına gidiyor, okulda ders sırasında pipisini boyamış,o da yetmemiş açmış arkadaşlarına göstermiş:27:

okul da biraz mütedeyyin, pirincin taşını ayıklama ihalesi tabiki bana kaldı:52:

ahh bebeğimm, benim büyük oğlan ana sınıfına gidiyor, okulda ders sırasında pipisini boyamış,o da yetmemiş açmış arkadaşlarına göstermiş:27:

Okul da biraz mütedeyyin, pirincin taşını ayıklama ihalesi tabiki bana kaldı:52:

bacım sen hem kezban hem kültürsüzsün yetmedi seni oğlanda şeyi elinde geziyor ben senle dahan da arkadaşlık etmem:19:

üstelik resmini çekip bana göndermiş :1: Bilin bakalım kim bu şişko?

Ipucu yeni karın germe ameliyatı oldu:9:

okul da biraz mütedeyyin, pirincin taşını ayıklama ihalesi tabiki bana kaldı:52:

çocuk yaratatıcılığını etrafla paylaşmış ne var bunda ,kimse sanattan anlamıyor yaaaaaaaa :37:

bunu yazan sen misin? 3.gün önce tel konuşmamız geldi aklıma :26: Yine karın germe olucan hıııım:26:

Afiyet olsun canım bende aneyin yaptığı aşureden yedim şimdi:34:

ben de an itibariyle elma yiyorum, en sağlıksından :) yedikleriniz löp löp et olsun, yarasınnnnn:56:

besteaaaa, bana da maillesene be kuş, yiyemiyom göreyim barims

Back