• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

buluşma yapacaktınız ne oldu ? müsait olursam bende katılacaktım

nldglp hanımın ajandasına bakıp, boş gününü tespit etmesini bekliyoz şekerim...düşün daha vakit bulup ona bile bakamadı. jelesec'in dediği gibi başbakandan meşgul mübarek:40:

ver ona, atsın saçları çantaya, föne gitsin, oje sürsün, istanbul kazen o kepçe gezsin:27:

ayy kazen yazmışım yanlışlıkla, kazan diyecektim:1::32:

rabbit gelecek yurt dışından ona göre ayarlayacağız yazarız sana da mutlaka gel tabi bekleriz

bebeğim bunama belirtileri başlamış sende. Yaşlılıktan zahar :))

rabbit, benim buradan gidecek hatırlasanaaaa, hatta seni de alalım dedi. ayın 6 'si için plan yapıyodu en son

rabbit, benim buradan gidecek hatırlasanaaaa, hatta seni de alalım dedi. ayın 6 'si için plan yapıyodu en son

bende öyle hatırlıyorum ama jelesec yurtdışı deyince herhalde dedim bu başka biri.. ben bir şey demiyorum sen demişsin nasılsa,ben daha yeniyim baştan kötü olmayayım :21:

yazdım özelden yoğun pek girmiyor tarih netleşsin yazarız :31: sen takıl zaten peşine seray14.de gelmek ister belki

bende öyle hatırlıyorum ama jelesec yurtdışı deyince herhalde dedim bu başka biri.. ben bir şey demiyorum sen demişsin nasılsa,ben daha yeniyim baştan kötü olmayayım :21:

bak şimdi yine banlanacağım sizlerin yüzünden ,lütfen bilmediğiniz konular hakkında 2.nizde emin olmadan yazmayın :22:almayayım boyunuzun ölçüsünü zira rabbit eski arkadaşım karın germeden.... yurt dışında oldu mu size kapak:1:

yurt dışından tekirdağa gelecek oradan buraya :23:

Son düzenleme:
bak şimdi yine banlanacağım sizlerin yüzünden ,lütfen bilmediğiniz konular hakkında 2.nizde emin olmadan yazmayın :22:almayayım boyunuzun ölçüsünü zira rabbit eski arkadaşım karın germeden yurt dışında oldu mu size kapak:1:

:18::18::18: :17::17::17: özür özür özür

bak şimdi yine banlanacağım sizlerin yüzünden ,lütfen bilmediğiniz konular hakkında 2.nizde emin olmadan yazmayın :22:almayayım boyunuzun ölçüsünü zira rabbit eski arkadaşım karın germeden.... yurt dışında oldu mu size kapak:1:

aman herşeyin en doğrusunu sen bilmesen şaşarım zaten :76: :76:

selam güzeller mutlu huzurlu bir hafta sonlari ayyyyyyyyy
ben ebru salliyi fazlaca seyretim heral pilatese basladim yürüyüse basladimmm ben sporu seviyorum
sizden ne haber bacularrr en son kazeni görmüstüm buralardaaaa:1::1:
jelesec bacum senden ne haberrrr
sizler nasilsiniz bacularrr

selam güzeller mutlu huzurlu bir hafta sonlari ayyyyyyyyy
ben ebru salliyi fazlaca seyretim heral pilatese basladim yürüyüse basladimmm ben sporu seviyorum
sizden ne haber bacularrr en son kazeni görmüstüm buralardaaaa:1::1:
jelesec bacum senden ne haberrrr
sizler nasilsiniz bacularrr

selam canım, spora başlaman iyi olmuş nasıl zorlandın mı karın yüzünden? Kazen bey gülmek için arada takılıyor buraya...

ben çok iyiyim bebeğim keyfim çoooook yerinde :nazar:

Back