- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
buluşma yapacaktınız ne oldu ? müsait olursam bende katılacaktım
rabbit gelecek yurt dışından ona göre ayarlayacağız yazarız sana da mutlaka gel tabi bekleriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz de seni canikom,
neyseki müdürsün dua et, gelip çekmirecek kimsen yok
rabbit gelecek yurt dışından ona göre ayarlayacağız yazarız sana da mutlaka gel tabi bekleriz
valla doğru diyorsun,ama yakında kapatırlar bu neti,sabahtan akşama buradayım,birazda çalış diyecekler. bizde internete girişler takip ediliyor.
bebeğim bunama belirtileri başlamış sende. Yaşlılıktan zahar :))
rabbit, benim buradan gidecek hatırlasanaaaa, hatta seni de alalım dedi. ayın 6 'si için plan yapıyodu en son
bebeğim bunama belirtileri başlamış sende. Yaşlılıktan zahar :))
rabbit, benim buradan gidecek hatırlasanaaaa, hatta seni de alalım dedi. ayın 6 'si için plan yapıyodu en son
ya hırsıza kapı kit tutmazmış (böylemiydi bu cümle tam emin değilim) girersin yine bacım
bende öyle hatırlıyorum ama jelesec yurtdışı deyince herhalde dedim bu başka biri.. ben bir şey demiyorum sen demişsin nasılsa,ben daha yeniyim baştan kötü olmayayım
bak şimdi yine banlanacağım sizlerin yüzünden ,lütfen bilmediğiniz konular hakkında 2.nizde emin olmadan yazmayın almayayım boyunuzun ölçüsünü zira rabbit eski arkadaşım karın germeden yurt dışında oldu mu size kapak
yurt dışından tekirdağa gelecek oradan buraya
bak şimdi yine banlanacağım sizlerin yüzünden ,lütfen bilmediğiniz konular hakkında 2.nizde emin olmadan yazmayın almayayım boyunuzun ölçüsünü zira rabbit eski arkadaşım karın germeden.... yurt dışında oldu mu size kapak
yurt dışından tekirdağa gelecek oradan buraya
:18::18::18: özür özür özür
aman herşeyin en doğrusunu sen bilmesen şaşarım zaten :76: :76:
özür dilemek erdemliktir bebeğim bak şimdi kezban ogülü dilemez
kalp kalbe karşıymış şekerim seninlede aynı dili konuşuyoruz
telde ilk konuşmamızdan belliydi şekerim aynı dili konuştuğumuz hemen sardık dedikoduya :102::118:
selam güzeller mutlu huzurlu bir hafta sonlari ayyyyyyyyy
ben ebru salliyi fazlaca seyretim heral pilatese basladim yürüyüse basladimmm ben sporu seviyorum
sizden ne haber bacularrr en son kazeni görmüstüm buralardaaaa
jelesec bacum senden ne haberrrr
sizler nasilsiniz bacularrr
ben çıkıyorum arkadaşlar,kendinize iyi bakın.herkese iyi hafta sonları