• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

BENİM TANIDIĞIM GRUBUN İÇİNDE EN KEZBAN BENİM :ssz:ÜNLEM YOK YAZIM KURALI SIFIR

HIIIIM OGÜLÜ BİRİ DAHA VARDI HANİ BİZ DAVA ŞEY ETTİRECEK OLAN ONLA KAPIŞIRIM KEZBANLIKDA :9::8:

amannn yok bea, onun bi yazısı vardı, her türlü okunsa da anlaşılamıyodu...puzzle gibi yazıyodu mübarek :1:
işte bana o günlerden yadigar terlikler oldu. bakıp bakıp duruyorum, o günleri yad ediyorum:1:

kartopu, bu varya 6. his ayağına habire polemik içine giriyo, yetmiyo beni de çekiyo. Bak şimdi durup dururken, gül gibi eski bi üye arkadaşımıza sataşıyo. ahanda sataşma var. Kötü içerik bildir yapiim barii:52:

kız ogülü aledaxs yazmadı hiç jili yaparken bi şey olmasın :44:

bacakları kötü idi ses ver blendaxs :16:

kız ogülü aledaxs yazmadı hiç jili yaparken bi şey olmasın :44:

bacakları kötü idi ses ver blendaxs :16:
yok ya, jilliandan başına bişi geleni daha hiç görmedim ama:44:

şu alttaki dialogalar beni koparmış bulunmakta..
allahım yaarebbim, neden hepimizde bi anormallik var? kız memeleri yaptırmadı diye tatil teklifini reddediyor ya:9:
deli deliyi sever, imam ölüyü misali:9:

yok ben daha memelerimi yaptıramadım gelemem şimdi senle tatile,sen orada giyersin bikinileri ben çatlarım hasetimden :37:
güzelim kodeste açmayız memeleri içeride canım sıkılmasın diye senide yanımda götüreyim dedim:9:

heeeeeeeeee oldu o zaman bekle geliyorummmmmm :10:

allahım yaarebbim, neden hepimizde bi anormallik var? kız memeleri yaptırmadı diye tatil teklifini reddediyor ya:9:

:60: :60: :60: ayyyyyyyyy dayanamadım bastım kahkahayı ekran başında herkes bana bakıyor,kafayı yedi diyecekler iyiki sizi tanıdım kızlar :21::21::21:

Son düzenleme:

özom benim aneyde nok noku kenefte bulur derdi:9: var anormallik var:9:

Back