• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Dizi dizi inciyim,güzellikte birinç im.Çok şekerim,pek tatlıyım:21: aman da amanın ben bir taneyim:8::8::8:

Jelesec kodese atıldı, Ohhhh sahalar bana kaldı.Yetiş kurtar onu hakim bey,Jelesec siz buralar yetim kaldı.:24::24::24::24::24:

aman sen birinç ol:65: güzel karınlı, güzel memeli şey:nazar:

Jelesec için kazan kaynatma günü olsun bugün..Dışardan yazdıklarımızı okuyacak ama cevap yazamıcak , kapak yapamicak :33:

Selam ziyaretçi, nam-ı diger jeleseccan:3:

Ben de bilemedim :( ziira sabah 9 dan akşam 8 e kadar mısır çarşısı,kapalıçarşı,taa Sultanahmet e kadar gidip tekrar aynı istikamette geri dönüş yaptım.Yaklaşık 4 saat zaten şarkhan da geçirdim diyebilirim. Yüzükler,renk renk şallar,küpeler kolyeler,renkli çanta asacakları,iki taraflı aynalar,minik cüzdanlar....neler neler aldık:))

Sabah kahvaltı namlı da sandviç yaptırdık num num num çok güzeldii:)) kapalıçarşı içinde cafeler vardı kahve molaları,alışverişler peynircilerden peynir tattık,hurmacıdan tanesi 1 tl ye hurma alıp yedik,tabii ki kurukahveci mahmut efendi den kahve aldık,Nimet apla dan piyangooo,akşam yemeği sahilde plastik bardaklara konan turşu ve turşu suyu yanında çeyrek ekmek balık....

Tabii sürekli bu güzel günü 4 arkadaş resmederek ölümsüzleştirdik.Çok keyifliydi...

çok severim bende oraları ve şark hanı,az dolaşmadım hamileliğim sırasında değişik hediyelikler alabilmek için. burak doğduğundan beri ancak kısa gidişler yapabiliyorum , sen anlatırken bende gezdim seninle bir anda.:1:

Dizi dizi inciyim,güzellikte birinç im.Çok şekerim,pek tatlıyım:21: aman da amanın ben bir taneyim:8::8::8:

Jelesec kodese atıldı, Ohhhh sahalar bana kaldı.Yetiş kurtar onu hakim bey,Jelesec siz buralar yetim kaldı.:24::24::24::24::24:

Aslanlar gibi yatar ve çıkar Jeleseccigim.Dönüşüde muhteşem olur.:)):40::40::40:

O şimdi kodesi bile şenlendirmiştir yıkılıyordur oralar:)

dön gel bebegimmm

Jelesec yok oohhh, ohhhhhh :32::8:

meydan bana , nldmglpkl'e (yokluğu hissedilmesin diye nickleri böyle yaziciiiim:33:), kartopu'na, bentoprak'a, aledaxs'a (:1:), primaprima'ya, serap38'e, panter'e, whiterabbit'e, e-beyza'ya ve adını hatırlayamadığım tüm diğer geyikçilere kaldı :46:

FaZla heveslenme ogltkn dönerse tozları attırır:40::40:

Dışardan bile yeter o yetiş bacımmm:40::40::40:

Gunaydın herkesee

Daha yeni kalktim emin olun.Butun bir hafta sabah 7 lerden aksam korlerine kadar gezersem sonu ve olacagi bu olur.Yasli bedenim artik dayanamadi bu tempoya.ogulem,aledaksim,kartopum,JELESEC im,herkeslere gunaydin.Yataga yapisik halde cep telden girip yaziyorum.Bi kendime geliim yesil cayimi iciim gelecem gene.byee.

Bosluklari siz tamamlayin.

Domatesin cekirdegi kirmizi kirmizi ...... buralarn yildizi yildizi.

Not:rica edicim nokta sayisini gecmeyen kimin nick i uyuyor onu yaziniz;))

Daha yeni kalktim emin olun.Butun bir hafta sabah 7 lerden aksam korlerine kadar gezersem sonu ve olacagi bu olur.Yasli bedenim artik dayanamadi bu tempoya.ogulem,aledaksim,kartopum,JELESEC im,herkeslere gunaydin.Yataga yapisik halde cep telden girip yaziyorum.Bi kendime geliim yesil cayimi iciim gelecem gene.byee.

Ayyy kıyamammm..

Günaydın nldglp.Seni hızla süratle ayaga aldıracak tüm sevgi enerjımı yolluyorum.Altınüçgen reiki ne varsa açtım kabul et.Hisset aksın tüm bedenıne şifalandırsın seni.

Derın nefes al dahada derin nefes al ba 10 dakkaya bombasın.Zaten bombasında:1:

Aşagıdakı bulmacayıda çözdüm.6 harfli.başı J sonu C sanırsam:1: Yıldızın tamamını yazmayalım .Nazar olmasın

Ayyy kıyamammm..

Günaydın nldglp.Seni hızla süratle ayaga aldıracak tüm sevgi enerjımı yolluyorum.Altınüçgen reiki ne varsa açtım kabul et.Hisset aksın tüm bedenıne şifalandırsın seni.

Aşagıdakı bulmacayıda çözdüm.6 harfli.başı J sonu C sanırsam:1: Yıldızın tamamını yazmayalım .Nazar olmasın

ama jelesec 7 harfli :((((

Son düzenleme:
bence sorunun cevabı kartopu344 dermişim :37:

tahminde bulunuyorum 6 noktalı olduğuna göre

1) nldgpl

2) ogltkn

3) aledax

6 harfli benim bildiklerim bu :21:

Son düzenleme:

ama jelesec 7 harfli :((((

tabiki ogltkn:1: dermişimm...
nldglpklemka:9: hanımcım, uykuyu tam açamamış belli...Yatak keyfi bitsin, yeşil çayı içsin gelir düzeltir yazısını:34:

Ayyy kıyamammm..

bence sorunun cevabı kartopu344 dermişim :37:

tahminde bulunuyorum 6 noktalı olduğuna göre

1) nldgpl

2) ogltkn

3) aledax

6 harfli benim bildiklerim bu :21:

tabiki ogltkn:1: dermişimm...
nldglpklemka:9: hanımcım, uykuyu tam açamamış belli...Yatak keyfi bitsin, yeşil çayı içsin gelir düzeltir yazısını:34:

EEE dedim size yaşlılık diye ...gözlerim de görmüo artık:(( 7 nokta koyacaktım.Takma kirpiklerden biri sen gel gözbebeğimin içine doğru dur:27:.Sen 7 nokta koyacağıma ,6 nokta koy.Ama allahtan da yazmışım yataktan ceple yazıyorum diye.İğne ucu kadar noktalar valla.

Doğru cevabı aşağıdaki cevapta bulacaksınız hanımlar.bekleyin azzzzz soonaaa:34:

Bak Jelesec bu kıyağımı unutma bebişim:34: En birinçliğimi , en yıldızlığımı sana verdim şekerim.Güle güle kullan kıymetini bil.Ziira dönünce aliciim elinden.Emaneten yanii:34:

Sevgili Kazen bey,elçiye zeval olmaz demişler...Jelesec arkadaşımız size ithafen benden bir istek şarkısında bulunmuştur.Kabul buyrunuz.Sevgiler ve Saygılar:42:

Esmeray - Gel Teskere - YouTube

Gel tezkere, gel tezkere bitsin bu gurbet

Yolunu gözleyen topik,yüzüne hasret.

Bir gün oldu davul zurna yolcu ettik seni,

Topikin üstüne astık Jelesecim yırtık resmini.

Hiç gam yemem,yaş dolsa da görür gözlerim

Topik borcu,Kazen borcu derim bekleriim....daranam daranamm ...

Gelsin teskere gelsin teskere bitsin artık bu hasret kazen,

Yolunu gözleyen topiğin, bitsin bu hasreti hemen.

Kazen okumadımı bu şiirimi acep?:44: Halbuki ne uğraş verdim kafiyeli bi şii olsun dedim:63:

Ayyy kıyamammm..

Aledax ım aledax ım bi canlandım bi canlandım ki görme...sanki arkama pervaneli bir motor takılmış şekildeyim.Zaten sizlerle yazışmak bana o kadar çok enerji veriyorki:) Hele jelesec olmayınca daha bi enercik oluyorum:9: çünkü saha boş olduğu için daha çok koşturuyorum ohhh bol bulamaç:52:

Şimdi yarına dönecek sanırsam.Ben öğleden sonra yağ çekmelere başlarım.Şimdi verip veriştiriimde içimi dökeyim soona çevir kazı yanmasın asena:8: şeklinde canım jelesec, cicim jelesec, en birinç sensin jelesec ...

hamanınn bizim buraların avaları bunlar beya, attırıveriim iki göbecik de kendime geliiim.

haman jelesecim canım gülüm jelecesim,
hayran için hayrı kaldık bea, sensiz buralar etsiz yemek gibi yavandır bilesinnn:1::1:
kazen hinsafa gelesinn,
nldglp şiirini biyenmezsen, benimkini biyenesin:34:

hamanınn bizim buraların avaları bunlar beya, attırıveriim iki göbecik de kendime geliiim.

haman jelesecim canım gülüm jelecesim,
hayran için hayrı kaldık bea, sensiz buralar etsiz yemek gibi yavandır bilesinnn:1::1:
kazen hinsafa gelesinn,
nldglp şiirini biyenmezsen, benimkini biyenesin:34:

NA NAAAY NANANA NAYYYY,NA NAAAAY TARA TARAAAY:8::8::8:

BİZİM MAALE ALLAA ALLAAAAAAhttp://www.youtube.com/watch?v=XTbkojQSYIM

Bizim maale buradaki maale,

kazen azad et jelesec i bir an önce,

naşti piriva naşti priva

o sar dikalama naşti piriva ohhhhh...:8::8::8:

Back