• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Jelesec nldglp bende cevabımı sagolasıca hotmaile yazdım:)

Buradanda ayrıca tekrar teşekkur ederim güzel gönüllerinize.

Hıkaye uzun burayı mesgul etmeden toparladım.

iyi geceler.

Güzelim hiç kaçarın yok:ssz: biz aşk hikayesini baştan sona dinleriz okuruz 100.bölüm sürse de kabul :16:

sana da iyi geceler.

Yarın pazartesi oley :64::62::66: ogltkn gelecek :48:

ortalığı toparlayıp çayı kahveyi hazırlayacak:7:

buda sevdiği :76::76::76::76: hareket :1::1::1:

oyyyy kurban olduğum en sevdiğim ikonu koymuşsun:21:
önce kahvaltı, sonra kahvelerin en güzel size gelsin

kız ruh ikizim aynı anda yazmışız :48: dillerimi bağlasan durmaz :76::76::76:

siz bağlamayın dillerinizi, burnunuzu poka batırın, sonra da imdaatt ogületekane hanımmmmm:33:

Eklentiler

• $kahve.jpg
    $kahve.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 18
  • $full kahvaltı.jpg
    $full kahvaltı.jpg
    14,6 KB · Görüntüleme: 24
jelesec bodrum kampı derken? yine meraklı oldum kızma bana :17:

günaydın canım, ya sorma bestemelodinin bir tanıdığı kampa gitmiş 1.hafta iğne ipliğe dönmüş neresi merak ettim aslında hiç ihtiyacım yok amma merak işte:1:

kartopum o ne güzel doğum günü masası arkadaşım seneye haber ver mutlaka kaçırmayalım şöleni...yalnız nlglpd arkadaşa 4.ay önceden söyle ajandasına yazsın malum çoooook yoğun oluyor proğramı:))))

Son düzenleme:
oyyyy kurban olduğum en sevdiğim ikonu koymuşsun:21:
önce kahvaltı, sonra kahvelerin en güzel size gelsin

siz bağlamayın dillerinizi, burnunuzu poka batırın, sonra da imdaatt ogületekane hanımmmmm:33:

oh iyi gitti kahvaltı sonrası kahve bebem:16:

hiiiiç sorma ahanda bu nlglpd yaptı:30:

Rabbit ve Zefey günaydın kızlar:3:

Günaydın Tatlım.Benı ararsan jilian deyım artık:)Kayboldum sanma.Kanıma girdiniz söyle şekıllendı böyle inceldi:)

İlk dersımı jiliana yazdım bakarsın.Hala titriyorum.Lpg lide degilim ama gelıyorum genede gazınıza:)Bu gidişle tüp taktırcam arabaya.Madem gazla çalışıyoruz tam tekmil olsun.

:1::1::1:

Herkese mutlu saglıklı haftalar dilerim.

günaydın canım, ya sorma bestemelodinin bir tanıdığı kampa gitmiş 1.hafta iğne ipliğe dönmüş neresi merak ettim aslında hiç ihtiyacım yok amma merak işte:1:

kartopum o ne güzel doğum günü masası arkadaşım seneye haber ver mutlaka kaçırmayalım şöleni...yalnız nlglpd arkadaşa 4.ay önceden söyle ajandasına yazsın malum çoooook yoğun oluyor proğramı:))))

bende bankanın yada herhangi bir kurumun kampımı diye şey etmiştim :37:

boşver zayıflama kamplarını canım,oralar tehlikeli ,allah korusun

bu arada şimdiden davetlimsiniz o zaman 27 Eylül Burağın doğum günü ama cumaya rastlıyor muş baktım takvime ,28 Eylül 2013 saat 14:00 Cumartesi bekliyoruz :56:

Günaydın Tatlım.Benı ararsan jilian deyım artık:)Kayboldum sanma.Kanıma girdiniz söyle şekıllendı böyle inceldi:)

İlk dersımı jiliana yazdım bakarsın.Hala titriyorum.Lpg lide degilim ama gelıyorum genede gazınıza:)Bu gidişle tüp taktırcam arabaya.Madem gazla çalışıyoruz tam tekmil olsun.

Günaydın canım,

hadi bakalım kolay gelsin sen ince hatunsun zorlanmazsın pek benim gibi şişkolar için zor tabi:37:

git duşunu al terini soğutma canım bak yengeç burcu anaç hemen üşütürsün modu na sardım:9:

bu arada şimdiden davetlimsiniz o zaman 27 Eylül Burağın doğum günü ama cumaya rastlıyor muş baktım takvime ,28 Eylül 2013 saat 14:00 Cumartesi bekliyoruz :56:

kartopu, ben de d.günü masasını merak ettim..Teklif gönderiyorum sana:34:

hiç yok canımmm:33:

nldglp ajanda meselesinde haklısın valla, hatunu görmek için aylar öncesinden randevulaşcaz sanırım:19:

hadi hayırlısı olsun aledax, allah tamamına erdirsin. 30 day shred'e başladın dimi?

hahahahaha hemen tatil moduna girdin yani:37: babam banka emeklisi var bodrumda kamp doğrusun :34:

seren serengilin gittiği var şu osman mütfüoğlunun yeri 20.günü 25.milyarcıkmış:ssz::ssz: anam duyunca 5.kilo hemen verdim:1:

okey bebeğim bana yakınsın uçar gelirim benim minikle :emir_bebek:

hahahahaha hemen tatil moduna girdin yani:37: babam banka emeklisi var bodrumda kamp doğrusun :34:

seren serengilin gittiği var şu osman mütfüoğlunun yeri 20.günü 25.milyarcıkmış:ssz::ssz: anam duyunca 5.kilo hemen verdim:1:

okey bebeğim bana yakınsın uçar gelirim benim minikle :emir_bebek:

25 milyarı verince otomatikman zayıflarsın herhalde :52:

Back