benim hiiiiiç günahım yok sen kamyoncu dedin
Aman allaam bi de iftiraa ....bal gibi iftiraaaaa
zerrin özer-iftira(klip) - YouTube
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim hiiiiiç günahım yok sen kamyoncu dedin
hotmail sağolsun
Jelesec nldglp bende cevabımı sagolasıca hotmaile yazdım:)
Buradanda ayrıca tekrar teşekkur ederim güzel gönüllerinize.
Hıkaye uzun burayı mesgul etmeden toparladım.
iyi geceler.
Güzelim hiç kaçarın yok biz aşk hikayesini baştan sona dinleriz okuruz 100.bölüm sürse de kabul
sana da iyi geceler.
Her zaman başımın üstüne Amma işte dediğim gibi o 1.5 gün evdeyim sadece.Seçin birini)) 6 sı yarım gün,7 si tam gün boşum.
Yarın pazartesi oley ogltkn gelecek
ortalığı toparlayıp çayı kahveyi hazırlayacak
buda sevdiği :76::76::76::76: hareket
kız ruh ikizim aynı anda yazmışız dillerimi bağlasan durmaz :76::76::76:
jelesec bodrum kampı derken? yine meraklı oldum kızma bana
oyyyy kurban olduğum en sevdiğim ikonu koymuşsun
önce kahvaltı, sonra kahvelerin en güzel size gelsin
siz bağlamayın dillerinizi, burnunuzu poka batırın, sonra da imdaatt ogületekane hanımmmmm
Rabbit ve Zefey günaydın kızlar
günaydın canım, ya sorma bestemelodinin bir tanıdığı kampa gitmiş 1.hafta iğne ipliğe dönmüş neresi merak ettim aslında hiç ihtiyacım yok amma merak işte
kartopum o ne güzel doğum günü masası arkadaşım seneye haber ver mutlaka kaçırmayalım şöleni...yalnız nlglpd arkadaşa 4.ay önceden söyle ajandasına yazsın malum çoooook yoğun oluyor proğramı:))))
Günaydın Tatlım.Benı ararsan jilian deyım artık:)Kayboldum sanma.Kanıma girdiniz söyle şekıllendı böyle inceldi:)
İlk dersımı jiliana yazdım bakarsın.Hala titriyorum.Lpg lide degilim ama gelıyorum genede gazınıza:)Bu gidişle tüp taktırcam arabaya.Madem gazla çalışıyoruz tam tekmil olsun.
Herkese mutlu saglıklı haftalar dilerim.
bende bankanın yada herhangi bir kurumun kampımı diye şey etmiştim
boşver zayıflama kamplarını canım,oralar tehlikeli ,allah korusun
bu arada şimdiden davetlimsiniz o zaman 27 Eylül Burağın doğum günü ama cumaya rastlıyor muş baktım takvime ,28 Eylül 2013 saat 14:00 Cumartesi bekliyoruz
günaydın canım, ya sorma bestemelodinin bir tanıdığı kampa gitmiş 1.hafta iğne ipliğe dönmüş neresi merak ettim aslında hiç ihtiyacım yok amma merak işte
kartopum o ne güzel doğum günü masası arkadaşım seneye haber ver mutlaka kaçırmayalım şöleni...yalnız nlglpd arkadaşa 4.ay önceden söyle ajandasına yazsın malum çoooook yoğun oluyor proğramı:))))
Günaydın Tatlım.Benı ararsan jilian deyım artık:)Kayboldum sanma.Kanıma girdiniz söyle şekıllendı böyle inceldi:)
İlk dersımı jiliana yazdım bakarsın.Hala titriyorum.Lpg lide degilim ama gelıyorum genede gazınıza:)Bu gidişle tüp taktırcam arabaya.Madem gazla çalışıyoruz tam tekmil olsun.
Herkese mutlu saglıklı haftalar dilerim.
bende bankanın yada herhangi bir kurumun kampımı diye şey etmiştim
boşver zayıflama kamplarını canım,oralar tehlikeli ,allah korusun
bu arada şimdiden davetlimsiniz o zaman 27 Eylül Burağın doğum günü ama cumaya rastlıyor muş baktım takvime ,28 Eylül 2013 saat 14:00 Cumartesi bekliyoruz
hahahahaha hemen tatil moduna girdin yani babam banka emeklisi var bodrumda kamp doğrusun
seren serengilin gittiği var şu osman mütfüoğlunun yeri 20.günü 25.milyarcıkmış anam duyunca 5.kilo hemen verdim
okey bebeğim bana yakınsın uçar gelirim benim minikle
kartopu, ben de d.günü masasını merak ettim..Teklif gönderiyorum sana
hiç yok canımmm
nldglp ajanda meselesinde haklısın valla, hatunu görmek için aylar öncesinden randevulaşcaz sanırım
25 milyarı verince otomatikman zayıflarsın herhalde