Jelesec'im, sana özel mesaj attım, yani son cevabına cevap yazdım ama gitmemiş görünüyor.Yine denedim, yine aynı..
Önemli bir şey demeyecektim ama niye öyle oldu, anlamadım:)
baskın yapalım:)
hahahahaha,günaydın canım ben kahve içerken takıldım özel mesaj gelmişti bir kaç arkadaştan cevap yazarken kaldımçok iyiyim arkadaşım şükür,ah fotolar senin kini bekliyor kızlar unutma hım unutmadan öyle güzel içten yorumlar yazmışsın ki okuyup duruyorum
sana da sevgiler güzel kadın
Albumunuz mailbox sunuzda hazırdır tatlıcım.
nldglp.ogltkn .jelesecç:)
Her zaman başımın üstüneAmma işte dediğim gibi o 1.5 gün evdeyim sadece.Seçin birini )) 6 sı yarım gün,7 si tam gün boşum.
Rabbit, sen seç bana hergün bayram
pro kart almadın bekle şimdi 10.dakika cevap yazmak için
pro kart almadın bekle şimdi 10.dakika cevap yazmak için
Aslında buzağı yı kaybettim onu arıyorum hahahahahahahah
Aslında buzağı yı kaybettim onu arıyorum hahahahahahahah
sen git özür metini hazırla
Yaa sorma bayağı zorlanacağım.Nasıl da kalkarım bu işin altından bilemem:44: Sen artık yardım edersin.Ziira nifak tohumlarını sen koydun aklıma
Yaa sorma bayağı zorlanacağım.Nasıl da kalkarım bu işin altından bilemem:44: Sen artık yardım edersin.Ziira nifak tohumlarını sen koydun aklıma
Artık hakim bey olaya el koyar,pardon hakim baayan ogülatakane:)) Bak ona gelsin bu şarkı da...
Hakim Bey (Mehmet Erdem) - YouTube
Şikayetim var bu jelesec deen...
Artık hakim bey olaya el koyar,pardon hakim baayan ogülatakane:)) Bak ona gelsin bu şarkı da...
Hakim Bey (Mehmet Erdem) - YouTube
Şikayetim var bu jelesec deen...
Yazsan olmuyoooor,yazmasan olmaaaz....sussan olmuyor,susmasan olmaaaz ...gelsin candarma,polis karakoldaaan....aneeeyyymmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?