• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Sevgili Jelesec. nldglp.ogltkn.

Bayıldım hepinize.yorumlar tek tek yazıldı.Mailde yolladım.Sanırım henuz size ulaşmadı.

Öptüm sizleri.iYİ GECELER HERKESE.

Sevgili Jelesec. nldglp.ogltkn.

Bayıldım hepinize.yorumlar tek tek yazıldı.Mailde yolladım.Sanırım henuz size ulaşmadı.

Öptüm sizleri.iYİ GECELER HERKESE.

güzelim senin o bayıldığın beğendiğin halim 6.7.sene önceki halim:5: bildim bileli o fizikte iken 2.doğum evde oturma dağıttı kaportayı :ssz:

amma diğer fıstıklar aynı resimdeki gibi :23: mailde nereden geliyor bacım gelmedi gitti:26: nasıl ama seksi ince bel taş gibi meme ah ah mazi gözümde canlandı üstelik tek estetik yok o resimlerde:27:

ayyy koptum şuan..ofiste kahkahayla gülüyom..
ulen yaza yaza MUVENİUS mu yazdın beah:33: Türkçe nickleri seviyo ama kendi nicki Jelesec :1:

aledaxa baskı yapma, en birinç nldglp bir kere...

yalnız kuzum..ne göbek varmış beee..Taş mübarek, şu an öyle olması için deli gibi spor yapıyorum. Aslında before-after yapmak lazım senin fotolardan. görenler kesin şoka girer:27:

bende olmasam neye gülecen açep :26: miniğin öğretmenine gülerdin artık:9: sana taaaaa en baştan dedik forumlara da yazdık benim nickim değil büyük oğlanın :34:ben anlamam nickiden falan organik bayanım:9::8:

nlglpd ,nassi birinci anam benim önceki halimi görüp dibi düşmüş ah pardon gözleri düşmüş öyle yazmıştı :1:hahahahaha telimi aradı şok halde :102: estetiksiz birinciyim :65::64::66: ya ogltkn, avatar mı yapsam acep taş karnımı ve memelerimi:27:

Benim gözüm açılmış iyice dışardan eve girmez oldum:1: alışverişe bile başladım şu şişlerimde tam inince daha bulamazsınız beni buralarda :)

sende işi bitip kaçanlardan mı olcan?çok ayıp demek :19: sen erkan attın alışverişe gezmelere kendini çok yaradı bu ameliyat sana:31:

sende işi bitip kaçanlardan mı olcan?çok ayıp demek :19: sen erkan attın alışverişe gezmelere kendini çok yaradı bu ameliyat sana:31:

Yok canım işim bitti diye değil gözümde kalan herşeyi dolaba doldurayım diye :) sabah dr dayım ona göre gel kahvaltı yapalım derdim ama cumartesi diye birşey demiyorum :33:

Yok canım işim bitti diye değil gözümde kalan herşeyi dolaba doldurayım diye :) sabah dr dayım ona göre gel kahvaltı yapalım derdim ama cumartesi diye birşey demiyorum :33:

bana yemek içmek olsun hemen uçarım dermişim:10::125: al bebeğim al doldur yeni kıyafetleri :34: sen şu bodrumda ki kampı bana yazacaktın mailden unutma:34:

Kalem1981.hoşgeldin:3:

baştan okuyorsun galiba görmedin yazdığımı...

Son düzenleme:
Selam shans:) Nasılsın.

Hoş sefa bulduk.Sagolasın.Buralardayım artık.Yuvama döndüm.Tilkinin dönüp dolaşıp geldıgı yer gibi yaşasın k.k.

Sende iyisin umarım herşey yolunda.

Sevgiler

:46::46:sevindim çok H.G...nasılsın ??? herşey yolunda mıdır ???? :26:

uzun zaman oldu kızlar yoğunum hayatın hızına yetişmeye çalışıyorum doğru düzgün okuyamadım bile forumu, jelesec'cim arayacağım en kısa zamanda seni:)
Nişan oldu iş yoğunluğundan istediğim gibi hazırlanamadım hevesim düğüne kaldı. Sizler iyisiniz belli okuduğum kadarıyla jelesec'de sıkıntı var onuda atlatacak biliyorum. Diğer nişanlanan arkadaşımı'da tebrik ediyorum.

Hepinize tek tek sevgilerimi gönderiyorum.

uzun zaman oldu kızlar yoğunum hayatın hızına yetişmeye çalışıyorum doğru düzgün okuyamadım bile forumu, jelesec'cim arayacağım en kısa zamanda seni:)
Nişan oldu iş yoğunluğundan istediğim gibi hazırlanamadım hevesim düğüne kaldı. Sizler iyisiniz belli okuduğum kadarıyla jelesec'de sıkıntı var onuda atlatacak biliyorum. Diğer nişanlanan arkadaşımı'da tebrik ediyorum.

Hepinize tek tek sevgilerimi gönderiyorum.

Hayırlı uğurlu olsun canım:123::71: Allah tamamına erdirsin :31: oki ara bebem havadisleri ver bakalım:51:

Bu saatlerde ameliyat bitmiş sizler odada yanımda sohbet ediyor olacaktık büyük ihtimal, bende seksü karnıma kavuşacak yaza sahillerde hava atacaktım :43: Hayallerim hayal oldu of ya şimdi bu ameliyat sonrası süreç uzadı karın işi :5:

Nlglpd,özcan denizden nasip değilmişi gönder bacım bugünün anısına :29:

Bu saatlerde ameliyat bitmiş sizler odada yanımda sohbet ediyor olacaktık büyük ihtimal, bende seksü karnıma kavuşacak yaza sahillerde hava atacaktım :43: Hayallerim hayal oldu of ya şimdi bu ameliyat sonrası süreç uzadı karın işi :5:

Nlglpd,özcan denizden nasip değilmişi gönder bacım bugünün anısına :29:

yine olacak canım:)

Back