AAA eveeet beyaz tevşanım yook
geçmiş olsun bebem çok geziyorsun ondangeçmiş gitmiştir inşallah bugün
güzelim senin o bayıldığın beğendiğin halim 6.7.sene önceki halimbildim bileli o fizikte iken 2.doğum evde oturma dağıttı kaportayı
amma diğer fıstıklar aynı resimdeki gibimailde nereden geliyor bacım gelmedi gitti:26: nasıl ama seksi ince bel taş gibi meme ah ah mazi gözümde canlandı üstelik tek estetik yok o resimlerde
Bu saatlerde ameliyat bitmiş sizler odada yanımda sohbet ediyor olacaktık büyük ihtimal, bende seksü karnıma kavuşacak yaza sahillerde hava atacaktımHayallerim hayal oldu of ya şimdi bu ameliyat sonrası süreç uzadı karın işi
Nlglpd,özcan denizden nasip değilmişi gönder bacım bugünün anısına
Yoook öyle acıklı şeyler paylaşmam.Geçmişe mazi,geleceğe gazi demişler.Her şey de ve her şer de bir hayır var diyoruz.Böyle olması gerekiyormuş Jelesec im.Bak bu şarkı daa ii olmaamı?
A be jelesecime gelsin bu şaakı:)) off allah allahhh düm tek tek teyyy tey tey teyy
yine olacak canım:)
canım yoğunum ya bu aralar.. özel mesajınla kendime geldim, girdim foruma:)
evet evet olacak inşallah
beyaz tavşan aldın bileti geliyorsun canlı tanışacak sın bizim cadılar ile inşallah :13:
Kaçında burada olacak?
29.ile 9.arası burada bize hangi tarih okey ise ona uyacak rabbit bize bağlı
O hafta benim gene full dolu( 6 sı yarım gün katılabilirim 7 si tamamen boşum sadece.Hemen takvime baktım çünkü
O hafta benim gene full dolu( 6 sı yarım gün katılabilirim 7 si tamamen boşum sadece.Hemen takvime baktım çünkü
valla sensiz olmaaz:) ben bilmem artık:)
Aynen katılıyorum canım sarı şeker olmazsa olmaz!
o gelmezse evini biliyorum bizler gideriz :118:
Tatlım kahvaltıyı forumdamı yaptın sen:)
Yoksa kahve keyfımı pazar sabahı:)
Nasılsın keyfler nasıl.2 Gündur gelemedım buralara. Fotolarla iligili kaynatamadık.
Görüşürüz iyi bak hem kendıne hem topige.
Sevgiler
hahahahaha,günaydın canım ben kahve içerken takıldım özel mesaj gelmişti bir kaç arkadaştan cevap yazarken kaldımçok iyiyim arkadaşım şükür,ah fotolar senin kini bekliyor kızlar unutma hım unutmadan öyle güzel içten yorumlar yazmışsın ki okuyup duruyorum
sana da sevgiler güzel kadın
Aynen bende özel msja cevap yazmak için girdim senı gördüm atladım.
Size foto degıl album hazırlıyorum tatlım:)
Çok yakında.az kaldı.
Yorumlar az bile kaldı ne demek.Aceleye geldi biraz.
Aynen katılıyorum canım sarı şeker olmazsa olmaz!
o gelmezse evini biliyorum bizler gideriz :118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?