Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Jelesec nldglp bende cevabımı sagolasıca hotmaile yazdım:)

Buradanda ayrıca tekrar teşekkur ederim güzel gönüllerinize.

Hıkaye uzun burayı mesgul etmeden toparladım.

iyi geceler.

Güzelim hiç kaçarın yok biz aşk hikayesini baştan sona dinleriz okuruz 100.bölüm sürse de kabul

sana da iyi geceler.

Yarın pazartesi oley ogltkn gelecek

ortalığı toparlayıp çayı kahveyi hazırlayacak

buda sevdiği :76::76::76::76: hareket

oyyyy kurban olduğum en sevdiğim ikonu koymuşsun
önce kahvaltı, sonra kahvelerin en güzel size gelsin

kız ruh ikizim aynı anda yazmışız dillerimi bağlasan durmaz :76::76::76:

siz bağlamayın dillerinizi, burnunuzu poka batırın, sonra da imdaatt ogületekane hanımmmmm

Eklentiler

• $kahve.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 19
  • $full kahvaltı.jpg
    14,6 KB · Görüntüleme: 25
jelesec bodrum kampı derken? yine meraklı oldum kızma bana

günaydın canım, ya sorma bestemelodinin bir tanıdığı kampa gitmiş 1.hafta iğne ipliğe dönmüş neresi merak ettim aslında hiç ihtiyacım yok amma merak işte

kartopum o ne güzel doğum günü masası arkadaşım seneye haber ver mutlaka kaçırmayalım şöleni...yalnız nlglpd arkadaşa 4.ay önceden söyle ajandasına yazsın malum çoooook yoğun oluyor proğramı:))))

Son düzenleme:
oyyyy kurban olduğum en sevdiğim ikonu koymuşsun
önce kahvaltı, sonra kahvelerin en güzel size gelsin

siz bağlamayın dillerinizi, burnunuzu poka batırın, sonra da imdaatt ogületekane hanımmmmm

oh iyi gitti kahvaltı sonrası kahve bebem

hiiiiç sorma ahanda bu nlglpd yaptı

Rabbit ve Zefey günaydın kızlar

Günaydın Tatlım.Benı ararsan jilian deyım artık:)Kayboldum sanma.Kanıma girdiniz söyle şekıllendı böyle inceldi:)

İlk dersımı jiliana yazdım bakarsın.Hala titriyorum.Lpg lide degilim ama gelıyorum genede gazınıza:)Bu gidişle tüp taktırcam arabaya.Madem gazla çalışıyoruz tam tekmil olsun.

Herkese mutlu saglıklı haftalar dilerim.

bende bankanın yada herhangi bir kurumun kampımı diye şey etmiştim

boşver zayıflama kamplarını canım,oralar tehlikeli ,allah korusun

bu arada şimdiden davetlimsiniz o zaman 27 Eylül Burağın doğum günü ama cumaya rastlıyor muş baktım takvime ,28 Eylül 2013 saat 14:00 Cumartesi bekliyoruz

Günaydın canım,

hadi bakalım kolay gelsin sen ince hatunsun zorlanmazsın pek benim gibi şişkolar için zor tabi

git duşunu al terini soğutma canım bak yengeç burcu anaç hemen üşütürsün modu na sardım

kartopu, ben de d.günü masasını merak ettim..Teklif gönderiyorum sana

hiç yok canımmm

nldglp ajanda meselesinde haklısın valla, hatunu görmek için aylar öncesinden randevulaşcaz sanırım

hadi hayırlısı olsun aledax, allah tamamına erdirsin. 30 day shred'e başladın dimi?

hahahahaha hemen tatil moduna girdin yani babam banka emeklisi var bodrumda kamp doğrusun

seren serengilin gittiği var şu osman mütfüoğlunun yeri 20.günü 25.milyarcıkmış anam duyunca 5.kilo hemen verdim

okey bebeğim bana yakınsın uçar gelirim benim minikle

25 milyarı verince otomatikman zayıflarsın herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…