- 9 Nisan 2011
- 544
- 522
- 323
- Konu Sahibi llllpocahontasllll
-
Bence konu sahibinin aynen bahsettiği ve kınadığı bir çocuğu Allah ona nasip edecek......:)))
Konu sahibi arkadaş en başta bu çocuğu kıskanmış bence , ( özellikle de annesinden) bütün ilgi onda , herkes onunla ilgileniyor diye...
Ve çocukların hisleri çok güçlüdür ki bahsedilen çocuk da bunu fark etmiş konu sahibinin damarına basıp durmuş...
Çocuk kalbi o kadar hassastır ki kendilerini gönülden seveni de hissederler, sevmeyeni de....
Haklısınız ama bazı çocuklar gerçekten çekilmez oluyorlar.Ayrıca arkadaşın durumunda bir süre bulunduğum için onu çok iyi anlıyorum.Bence Allah kimseyi öyle bir çocukla karşılaştırmasın gerçekten ben çocukları severim yaramazları da severim ama işte mesele yaramazlık değil ailelerin çok şımarttığı çocuklar var.Gerçekten bencillik üstüne bencillik almış gibiler.Allah kimseye öyle çocuk yetiştirtmesin.Hayır deseki 5,5 yasında kuzenim var,annesi sürekli bize bırakıyor.bende oynuyorum seviyorum bir süre ama çok hareketli ,zaman zaman yaramizligiyla eşyalarıma zarar verebiliyor.benimde çekmediğim durumlar olabiliyor.anlicam o zaman.
Bende cocuk sevmem hele yaramaz olanı hiç sevmem diyenler de acayip.senin olmayan bı cocuğu kucağına alıp hoplatip ziplatma tmm da,sevmem ne ya..dunyanın en masum,en günahsız varlıkları cocuklar.
Küçücük bir bebeğe önyargılı yaklasip boyle yorum yapanlar k.validem esimi aramış uyuz oldum diye dert yanıyorlar iste.dusuncelerin masumiyetsizligi.....:
Sana kötü birşey söyliyeyim.Bu şimdi neyse büyüyüncede aynı olur.Anlayabiliyorum seni.Bende bu sene sınava girdim.Yani yaşıtız sanırım.Benimde kuzenim var kardeşimle yaşıt.Lise1 e geçti önceden yani bi 7-8 sene öncesine kadar aynı apatmanda oturuyorduk.Sonra işte babamın tayini falan çıktı.Neyse demek istediğim o da aynıydı.İstediği olmasın bir ağlardı.Babam kardeşimle yaşıt diye ne alsa ona da alırdı.Eniştem de askerdeydi o zamanlar babam hep onunla da ilgilenirdi.Ama o elindekiler yetmezmiş gibi birde bizimkilere göz dikerdi.Ağlar kardeşimin oyuncağını da alırdı.Çok fenaydı anlıyacağın hala öyle aslında.Evlerinde internet yok her geldiğinde sabahtan akşama kadar bilgisayar başındadır.Kalk dediğimizde de bi surat "anne ne zaman gitcez sıkıldım"der.Her geldiğinde kardeşimin leptopu yetmiyormuş gibi birde abla sende versene leptopunu birlikte oyun oynicaz. Yok diyorum olmaz.Israrla, kedi gibi sürekli versene versene.Yok veremem diyorum.Sonra surat asıyor.İçecek götürüyorum mesela bi surat bi afra tafra sonra gene bilgisayarını versene.Sonra kaşlarımı çatıp çıkıyorum yanlarından.
Ayrıca annen konusunda merak etme o seni biliyordur.Anlıyordur ama şimdi kardeşine de bişi diyemiyordur.Tahmin edebiliyorum.Teyzeni de tahmin ediyorum çocuğuna bişi demiyordur pışpışlıyordur sürekli.Ayyy çok üzüldüm sana gerçekten en azından biz şimdi bir kaç ayda bir görüşüyoruz,uzağız.Ama siz yakınsınız sanırım.Allah yardımcın olsun.
Hayır deseki 5,5 yasında kuzenim var,annesi sürekli bize bırakıyor.bende oynuyorum seviyorum bir süre ama çok hareketli ,zaman zaman yaramizligiyla eşyalarıma zarar verebiliyor.benimde çekmediğim durumlar olabiliyor.anlicam o zaman.
Bende cocuk sevmem hele yaramaz olanı hiç sevmem diyenler de acayip.senin olmayan bı cocuğu kucağına alıp hoplatip ziplatma tmm da,sevmem ne ya..dunyanın en masum,en günahsız varlıkları cocuklar.
Küçücük bir bebeğe önyargılı yaklasip boyle yorum yapanlar k.validem esimi aramış uyuz oldum diye dert yanıyorlar iste.dusuncelerin masumiyetsizligi.....:
Haklısınız ama bazı çocuklar gerçekten çekilmez oluyorlar.Ayrıca arkadaşın durumunda bir süre bulunduğum için onu çok iyi anlıyorum.Bence Allah kimseyi öyle bir çocukla karşılaştırmasın gerçekten ben çocukları severim yaramazları da severim ama işte mesele yaramazlık değil ailelerin çok şımarttığı çocuklar var.Gerçekten bencillik üstüne bencillik almış gibiler.Allah kimseye öyle çocuk yetiştirtmesin.
Arkadasım kahrını çekmediğin cocuğunun annesine soylersin,kimse çocuğunu zorla sevdirmez.boyle cocuklarda var dediğin ne yani zeka engellimi?hayir engeli varsa zaten çok daha hoşgörü ister,yoksa asırı yaramaz diye şeytan falan diye asık atılmaz 5,5 yaşındaki cocukla
Arkadasım kahrını çekmediğin cocuğunun annesine soylersin,kimse çocuğunu zorla sevdirmez.boyle cocuklarda var dediğin ne yani zeka engellimi?hayir engeli varsa zaten çok daha hoşgörü ister,yoksa asırı yaramaz diye şeytan falan diye asık atılmaz 5,5 yaşındaki cocukla
ya sizin karşınızda 19 yaşında bir genç kız var çocuk doğurmamış annelik duygusunu bilmez evet çantam güzel mi dıye sormuş falanmış fişmanmış da
bütün çocukları sevmiyormuş yada onlara işkence ediyormuş gibi muamele etmek ne dıye?
minimum 25 26 yaşında kadınlarsınız o çocukla çocuk oluyorsa sizin yaptığınız ne ya?
bi çocuk doğurdunuz diye bütün herkesin çocukları sevmesini neden bekliyorsunuz dua mı beddua mı belli olmayan yorumlar...
allah aşkına kiminin çocuğu sevimsiz ukala olur sevilmez ya sevilmez!
bazı çocukların davranış bozuklukları olabilir düzeltilmesi gereken inançları olabilir
çocukların kişilikleri 0 6 yaşta oluşur yani bu önemsiz bir durum değil..belki de çocuğun ilgiye ihtiyacı vardır, vardır yani illa birşeyi sanki çocuktan değilde mükemmel insan üstü varlıklardan bahsediyorsunuz..
yok öğretmen olmasın yok anne olmasın oldu başka?
herkesin bebesi kendine güzeldir yapmayın allahaşkına bu nedir bi linç etmediğiniz kaldı kızı 20 sayfadır...
gıcık çocuk gıcıktır ya var mı ötesi bu kızda kendı kuzenıne gıcık olmuş, olabilir..
herkes kendı çocuğunu böyle görüyorsa asıl öğretmenlerin işi zor veliye anlat bakalım çocuğunun haşarılığını hemen aaa benım çocuğum yapmaz melek o melek diye başlayacaksınız demek ki...
ya sizin karşınızda 19 yaşında bir genç kız var çocuk doğurmamış annelik duygusunu bilmez evet çantam güzel mi dıye sormuş falanmış fişmanmış da
bütün çocukları sevmiyormuş yada onlara işkence ediyormuş gibi muamele etmek ne dıye?
minimum 25 26 yaşında kadınlarsınız o çocukla çocuk oluyorsa sizin yaptığınız ne ya?
bi çocuk doğurdunuz diye bütün herkesin çocukları sevmesini neden bekliyorsunuz dua mı beddua mı belli olmayan yorumlar...
allah aşkına kiminin çocuğu sevimsiz ukala olur sevilmez ya sevilmez!
bazı çocukların davranış bozuklukları olabilir düzeltilmesi gereken inançları olabilir
çocukların kişilikleri 0 6 yaşta oluşur yani bu önemsiz bir durum değil..belki de çocuğun ilgiye ihtiyacı vardır, vardır yani illa birşeyi sanki çocuktan değilde mükemmel insan üstü varlıklardan bahsediyorsunuz..
yok öğretmen olmasın yok anne olmasın oldu başka?
herkesin bebesi kendine güzeldir yapmayın allahaşkına bu nedir bi linç etmediğiniz kaldı kızı 20 sayfadır...
gıcık çocuk gıcıktır ya var mı ötesi bu kızda kendı kuzenıne gıcık olmuş, olabilir..
herkes kendı çocuğunu böyle görüyorsa asıl öğretmenlerin işi zor veliye anlat bakalım çocuğunun haşarılığını hemen aaa benım çocuğum yapmaz melek o melek diye başlayacaksınız demek ki...
Farkındaysanız yaramazlık değil diyorum bencillik yani mesele.Anlatabiliyor muyum?Ayrıca ben bugüne kadar benim çocuğum çok bencil diyen bir anneye rastlamadım.Böyle bişi dediğimizde de asla kabul etmiyorlar.Onlara göre herkes onların çocuklarını çok seviyor.Neyse uzatmayacağım Allah kimseyi bencil çocuklarla(sadece çocuk değil insanlarla)karşılaştırmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?