çocuk ağlamasın diye kocaman kadın gözünün içine bakıyorsa sorun çocukta değil senin gözünün içine bakan annen ve 5.5 yaşındaki çocuğun annesidir bence..
çocuk sizi oyncak etmiş koskoca kadınlarda ses etmıyor
terbiye çocuğun her istediğini anında vermek değildir ki...
ha birde şimdinin anneleri kendi çocuklarını herkesten üstün zekalı falan zannettikleri için ister istemez çocuğun egosunda yaşından fazla bir büyüme de söz konusu...
bir çocuk 5.5 yaşında dahi olsa anormal davranıyorsa büyüyünce geçer diye bakamayız
o zaman pedagoglar neden var?
kiminin çocuğu gerçekten sevimsiz şirret olur ukala olur..sevilmez...bu da ayıp birşey değildir.
allah herkese sevimli çocuk nasip etsin.
ya sizin karşınızda 19 yaşında bir genç kız var çocuk doğurmamış annelik duygusunu bilmez evet çantam güzel mi dıye sormuş falanmış fişmanmış da
bütün çocukları sevmiyormuş yada onlara işkence ediyormuş gibi muamele etmek ne dıye?
minimum 25 26 yaşında kadınlarsınız o çocukla çocuk oluyorsa sizin yaptığınız ne ya?
bi çocuk doğurdunuz diye bütün herkesin çocukları sevmesini neden bekliyorsunuz dua mı beddua mı belli olmayan yorumlar...
allah aşkına kiminin çocuğu sevimsiz ukala olur sevilmez ya sevilmez!
bazı çocukların davranış bozuklukları olabilir düzeltilmesi gereken inançları olabilir
çocukların kişilikleri 0 6 yaşta oluşur yani bu önemsiz bir durum değil..belki de çocuğun ilgiye ihtiyacı vardır, vardır yani illa birşeyi sanki çocuktan değilde mükemmel insan üstü varlıklardan bahsediyorsunuz..
yok öğretmen olmasın yok anne olmasın oldu başka?
herkesin bebesi kendine güzeldir yapmayın allahaşkına bu nedir bi linç etmediğiniz kaldı kızı 20 sayfadır...
gıcık çocuk gıcıktır ya var mı ötesi bu kızda kendı kuzenıne gıcık olmuş, olabilir..
herkes kendı çocuğunu böyle görüyorsa asıl öğretmenlerin işi zor veliye anlat bakalım çocuğunun haşarılığını hemen aaa benım çocuğum yapmaz melek o melek diye başlayacaksınız demek ki...
edep ve edepsizligin farkını göstermek isterdim fakat hakikatten terbiyem müsaade etmiyor.
bana ültimatom çekene kadar neyin savunuculuğunu yaptığınızı idrak edin
Cocuklara da boyle davranıyorsanız hircinlasmalari normal.
benim yazılarımdan nasıl bir davranış örneği çıkardın onu anlayamadım birde?
benım davranışlarıma dair bir tane yazı var mı burada neyi nereden biliyorsun?
ben neyin savunuculuğunu yaptığımı çok iyi biliyorum da sen biliyor musun onu bilemedim onun için bütün yorumlarımı toplayıp savunduğum yerleri kırmızıyla işaretledim...
sevimsiz ukalalık kısmıda şahsi fikrim..
mesela benimde bir kuzenim aşırı ukala anneanneme karşı olan cevaplarını ukalalıklarını görseniz bir anne olarak ağzına çarpmak istersiniz mesela.
ama kendi anne babası bu durumu hiç görmez ne bir uyarı ne bir doğru olanı gösterme...
benım anlatmak istediğim buydu..
çocuğun davranışında problem varsa anneler bunu görmezden gelebiliyor çocuk o çocuk diyerek.bende diyorum ki öyle birşey olsaydı pedagogluk diye bir meslek olmazdı...
benım derdım konu sahıbının kuzenınden zıyade çocuğundaki problemi kabullenemeyen ebeveynler..
benım çocuğum yapmazcı zihniyet...,
ben bunu yanlış bulduğumu anlatmaya çalışıyorum
ama karşıma çıkan ilk yorum gayet saldırgan ve fütursuzca hiç tanımadığı insana anlama kıtlığı mı var anladın umarım gibi ukalalık taslayan bir yorum
e şimdi bu çocuklar neden ukala dıye kafa yormak da gereksiz bi noktada, herşey açık ve net çünkü..