- Konu Sahibi llllpocahontasllll
5 yaşında bir cocuk öyle olacak diye bir kaide yok. Yetiştirilişine bağlı. Benim de tanıdıklarım vardı 5 yaşında çok akıllı uslu, büyüdüler hala öyleler. Sana hak verıyorum. Kendi cocugun, kardeşin değilse tahammül İMKANSIZ . Söylediklerini duymamazlıktan gel hiç sinir olma. Kısaca he de geç. Kimseyi avutmak zorunda değilsin . O gelince geç odana uyu. Ki anlatışına göre, o senı uyandırır zorla. Mesafe koyabilirsin arana. Bilgisarayar oynayacagı zaman süre koy, daha fazla oynatma . Hem ne bu ya, ufacık yaşta bilgisayara alışıyorlar, ben de sinir olurum, gitsin bebekleriyle oynasın bilgisayar neyine . Böyle düşünüyorum ben.
Çocukla çocuk olma. ' güzel söz, dogru da.. Ama bir süreden sonra gerçekten tahammül edilmiyor. Çocuk olması o davranısları yapmasını gerektirmez. Tabı kı de ona ilgi, sevgi, şefkat göster ama bir sınıra kadar. Onun oyuncağı, uşağı değilsin .
Çocukla çocuk olma. ' güzel söz, dogru da.. Ama bir süreden sonra gerçekten tahammül edilmiyor. Çocuk olması o davranısları yapmasını gerektirmez. Tabı kı de ona ilgi, sevgi, şefkat göster ama bir sınıra kadar. Onun oyuncağı, uşağı değilsin .