• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bütün çocuklar mı böyle?

bazıları kendilerinin de çocuğu olduğunu unutuyor.o tür davranışları sadece kızların yaptığınımı düşünüyorlar acaba:44:

Egem'cim ben şahsen çocuğum olduğunu unutmuyorum. bu topikteki önceki mesajlarımda da çocuğumun şımarık bi çocuk olmasından korktuğumu ve istemediğimi belirtmiştim. zaten kim çocuğu şımarık olsun ister onu da anlamış değilim.
sen bana söyler misin şu videodaki çocuk sevimli mi? eğer öyleyse reklam konusu olan prezervatifle ilgisi ne sence?

Bu sitenin sorunu bu bence. Aylardır girmiyordum bugün bi bakıyım neler var dedim. Ve aylardır buraya uğramamakla ne güzel bişey yaptığımı gördüm:)
-Aaa 19 yaşına mısın?
-Küçüksün sen daha küçüksün
-Büyüyünce geçer

Bunlar benim maruz kaldığım yorumlar ve hiç hoşnut olmadığım durumlar...
Özür dileriz sizin gibi 19 olmadan, 40 yaşına atladığımız için:ssz:

Konu sahibi arkadaşım; bahsettiğin türde bi çocuk benim etrafımda da var. Dedesi vefat ettiği gün doğdu bu çocuk, bi yerde ailesinin yarasını sarmaya yardımcıydı, herkes onunla bi parça oyaladı kendini ama bu çocuğun psikolojisi üzerinde çok büyük etkiler yaptı. Okula başladıktan sonra bu sorunlar daha çekilmez hal aldı. Aa senin kolyen ne güzelmiş diyip oynar gibi yaparken çekip koparmalar, odama gizlice girip makyaj malzemelerimi kırıp dökmeler. Daha ne kıskançlıklar, neler neler...
Ve ne yazık ki en sonunda bu çocuğun sorunları annesiyle babasını boşanmaya kadar götürdü. Benim tavsiyem bi an önce o çocuğun ailesiyle konuşup onun bi pedogoga gitmesini sağlamanız :50:

2 erkek annesi olarak sen konuş :)

benim çocuklarım tam çocuk gibi büyüdüler.döktüler saçtılar,sokakta oynadılar,yerine göre şımardılar.çok sessiz,sakin olmadılar ama birbirleriyle de hiç kavga etmediler.ağız dalaşıyla sorunlarını hallettiler:34:her istediklerini yaptım.her istedikleri oldu diye de doyumsuz olmadılar.kimsenin birşeyine özenmediler.bakkala gidip bir sakız alıp döndüler.çünkü onların bakkaldan almak isteyeceği bir şeyleri yoktu.yemek istediklerini her zaman elimizin altında bulundurduk.:34:

komşumuzun bir oğlu vardı.sevimli mi sevimli ama bir o kadar da afacandı.tüm mahalleye illallah dedirmişti.balkon demirlerinin dışında gezer,bağırır çağırır kıyameti koparır,o minicik ağzından ne küfürler çıkardı kulaklarımıza inanamazdık.çocuk 10 yaşına girdi,sanki sihirli değnek değdi:16:.o haylaz çocuktan eser kalmadı.efendi başarılı bir çocuk oldu.şimdi 2 çocuğu var.başını yerden kaldırmaz.yani çocuklar küçükken olduğu gibi olmuyor.küçükken çok sessiz sakin,büyümüşte küçülmüş diye tabir edilen çocuklar büyüdüğünde çok farklı olabiliyor.:34:

Egem'cim ben şahsen çocuğum olduğunu unutmuyorum. bu topikteki önceki mesajlarımda da çocuğumun şımarık bi çocuk olmasından korktuğumu ve istemediğimi belirtmiştim. zaten kim çocuğu şımarık olsun ister onu da anlamış değilim.
sen bana söyler misin şu videodaki çocuk sevimli mi? eğer öyleyse reklam konusu olan prezervatifle ilgisi ne sence?

ben şımarık çocuk severim.kızım olmadı ama allah nasip ederde bir kız torunum olursa eminim şımartacağım.onun nazıyla oynayacağım.prensesler gibi süsleyeceğim.:16:
dediğin videoyu bilmiyorum ama reklamcıların ne yapacağı belli olmaz.onlara göre reklamın iyisi kötüsü olmaz:50:

ben şımarık çocuk severim.kızım olmadı ama allah nasip ederde bir kız torunum olursa eminim şımartacağım.onun nazıyla oynayacağım.prensesler gibi süsleyeceğim.:16:
dediğin videoyu bilmiyorum ama reklamcıların ne yapacağı belli olmaz.onlara göre reklamın iyisi kötüsü olmaz:50:

Banned Commercial - Condoms - YouTube

bi bakar mısın? senin düşüncelerine saygı duyuyorum. evet, bu çocuk çok sevimli bi çocuk diyosan, söyleyecek hiç bişeyim yok. ama dikkat edersen marketteki diğer insanlar benden çok da farklı düşünüyomuş gibi bakmıyolar.

neyse Allah'ım herkese gönlüne göre evlat yetiştirmeyi nasip etsin.

Ya adı üstünde çocuk bu sevimli de olur sevimsiz de...

Güler de ağlar da....Döker de saçar da...

O reklam da sevimsiz olan çocuk değil onu reklamda meta olarak kullanan zihniyettir.

Son düzenleme:
Banned Commercial - Condoms - YouTube

bi bakar mısın? senin düşüncelerine saygı duyuyorum. evet, bu çocuk çok sevimli bi çocuk diyosan, söyleyecek hiç bişeyim yok. ama dikkat edersen marketteki diğer insanlar benden çok da farklı düşünüyomuş gibi bakmıyolar.

neyse Allah'ım herkese gönlüne göre evlat yetiştirmeyi nasip etsin.

amin inşallah,daha izlemedim izleyeyim ama bu reklam abartıdır.:34:

Ya adı üstünde çocuk bu sevimli de olur sevimsiz de...

Güler de ağlar da....Döker de saçar da...

O reklam da sevimsiz olan çocuk değil onu reklamda meta olarak kullanan zihniyettir.

hay ağzınıza sağlık.. ne güzel söylemişsiniz.. ben de onu diyorum.. çocuk bu sevimli de olur SEVİMSİZ de...

Aslında sevimsiz olan yine çocuğun kendisi değil , kendisinin yansıması olan davranışlarıdır...

Ona örnek olan anne , babadır, öğretmendir , toplumdur v.s.

Burada önemli olan yukarıda saydıklarımın rol modelliğidir.

hay ağzınıza sağlık.. ne güzel söylemişsiniz.. ben de onu diyorum.. çocuk bu sevimli de olur SEVİMSİZ de...

bana göre sevimsiz çocuk yoktur.ama bir arkadaşım,çocuğun ailesini sevmezsen o çocuğu da sevemezsin demişti.ne kadar doğrudur bilemiyorum:26:

mesela şu anda komşumuzun 5 yaşındaki oğlu ortalığı yıkıyor.o kadar sevimli bir çocukki içime sokasım geliyor ama hırçın bir çocuk kimseye yaklaşmıyor

Son düzenleme:
bana göre sevimsiz çocuk yoktur.ama bir arkadaşım,çocuğun ailesini sevmezsen o çocuğu da sevemezsin demişti.ne kadar doğrudur bilemiyorum:26:

mesela şu anda komşumuzun 5 yaşındaki oğlu ortalığı yıkıyor.o kadar sevimli bir çocukki içime sokasım geliyor ama hırçın bir çocuk kimseye yaklaşmıyor

sevimsiz çocuk yoktur, sevimsiz davranış vardır desek :17:

ben şımarık çocuktan çok hazetmem. ama yaramaz çocuk çok severim. hatta çocuğum olmadan önce kendi kendime inşallah cocuğum yaramaz olur, bi dakka yerinde durmaz derdim. geçekten de öyle oldu. benim bıcırığı görsen, düz duvara tırmanıyo.

ama o videodaki gibi olmasın diye de dua ediyorum. onun için de daha şimdiden çocuğa söz geçirmek diye kitaplar okuyorum. ama herşeye rağmen olursa da yapacak bişey yok tabi..o benim canımın içi. onu her haliyle severim.

Allahım ne günlere kaldık...

Ağzım acik hayretle okuyorum bazı yorumları.ve bu arkadaslara siz gercekmisiniz diye sormak istiyorum.

Cocuk yetiştirmek,onu geleceğe hazırlamak herkesin harcı değil.yalniz konu sahibinin yakindigi,ki yetişkin bir birey değil,bir cocuk bahsi gecen.buraya yazdıklarını sonuna kadar okudum olmadı bir daha okudum,bahsi gecen çocukla ilgili anormal bişey goremedim.
bazıları yetiştirme tarzı,aileden diyerek daha ılımlı yorum yapsada o yaştaki cocukları istediğiniz kadar disiplin altında yetiştirin hepsi kendini,kendine ait olanı beğenir ve devamlı dile getirir.

Klavyenin tuşlarını koparması da anormal değil,kimi cocuklar böle yaramazlıklar yapabilir sizde yalniz bırakmasaydınız odada.

Tmm uslu duran sakın cocuklarda var ama her cocuk bir değil ...

Benimde 5,5 yasında bir oğlum var tamamen ben merkezci,hep pohpohlanmak ister,bazen öyle cümleler kurarki büyümüşde küçülmüş sanirsiniz.ne yani ukalalikmi bu?hayret bişey yaaaa.

Bak güzel kardesim belliki küçücük kuzenini kiskaniyosun o aşikar,size gelmesinden de haz etmiyosun..
Lütfen ama lutfenn teyzene acik acik söyle .kadincagiz bebeğine şeytan dediğini bilse kesinlikle seninle yalniz bırakmaz zaten.
Hem kendin kurtulursun,hem sevimli bebis.

Bir de utanmadan yasına basına bakmayip konu acmissin.beni bile oturduğum yerde sınır ettin.
Zekanın yaşla orantılı olmadıgının kanıtısin sanki.o bebek bile anlamış hasetligini üstüne geliyo,bu yaslarda birilerini kızdırmak ,yarışa girmek en sevdiği davranış biçimidir unutma.

Kalkıp bide o daha cocuk diye hatırlatma yapanlara demagoji yapıyorsun.
Ne desen boş çocukla cocuk olana da bizim yazdıklarımız boş gerçi de,,neyse...

Son düzenleme:
Allahım ne günlere kaldık...

Ağzım acik hayretle okuyorum bazı yorumları.ve bu arkadaslara siz gercekmisiniz diye sormak istiyorum.

Cocuk yetiştirmek,onu geleceğe hazırlamak herkesin harcı değil.yalniz konu sahibinin yakindigi,ki yetişkin bir birey değil,bir cocuk bahsi gecen.buraya yazdıklarını sonuna kadar okudum olmadı bir daha okudum,bahsi gecen çocukla ilgili anormal bişey goremedim.
bazıları yetiştirme tarzı,aileden diyerek daha ılımlı yorum yapsada o yaştaki cocukları istediğiniz kadar disiplin altında yetiştirin hepsi kendini,kendine ait olanı beğenir ve devamlı dile getirir.

Klavyenin tuşlarını koparması da anormal değil,kimi cocuklar böle yaramazlıklar yapabilir sizde yalniz bırakmasaydınız odada.

Tmm uslu duran sakın cocuklarda var ama her cocuk bir değil ...

Benimde 5,5 yasında bir oğlum var tamamen ben merkezci,hep pohpohlanmak ister,bazen öyle cümleler kurarki büyümüşde küçülmüş sanirsiniz.ne yani ukalalikmi bu?hayret bişey yaaaa.

Bak güzel kardesim belliki küçücük kuzenini kiskaniyosun o aşikar,size gelmesinden de haz etmiyosun..
Lütfen ama lutfenn teyzene acik acik söyle .kadincagiz bebeğine şeytan dediğini bilse kesinlikle seninle yalniz bırakmaz zaten.
Hem kendin kurtulursun,hem sevimli bebis.

Bir de utanmadan yasına basına bakmayip konu acmissin.beni bile oturduğum yerde sınır ettin.
Zekanın yaşla orantılı olmadıgının kanıtısin sanki.o bebek bile anlamış hasetligini üstüne geliyo,bu yaslarda birilerini kızdırmak ,yarışa girmek en sevdiği davranış biçimidir unutma.

Kalkıp bide o daha cocuk diye hatırlatma yapanlara demagoji yapıyorsun.
Ne desen boş çocukla cocuk olana da bizim yazdıklarımız boş gerçi de,,neyse...

Sizin kastettiğiniz benmerkezci çocukla konu sahibinin bahsettiği benmerkezci çocuk farklı çocuklar, farklı yapıdalar.

Bu ülkede 8 haftalık doğmamış cenini 6 aylık dünyaya gelmeye hazırlanan bebekle bir tutan,66 aylık bebeklerin 7-8 yasinda cocuklarla bir tutup okul çağınin geldigini direten,12-13 yaşındaki kız cocuklarinin evlendirilip cocuk sahibi olmalarına göz yuman bir zihniyet varken,19 yaşındaki bir ergeninde 5,5 yaşındaki bir bebekten kendi yasına uygun davranış beklemesi çok ama çok normal...

Bu ülkede 8 haftalık doğmamış cenini 6 aylık dünyaya gelmeye hazırlanan bebekle bir tutan,66 aylık bebeklerin 7-8 yasinda cocuklarla bir tutup okul çağınin geldigini direten,12-13 yaşındaki kız cocuklarinin evlendirilip cocuk sahibi olmalarına göz yuman bir zihniyet varken,19 yaşındaki bir ergeninde 5,5 yaşındaki bir bebekten kendi yasına uygun davranış beklemesi çok ama çok normal...

Dört kere beğenme hakkı olsa 4 kere beğeneceğim yazıyı :46:

Çünkü dört dörtlük....:46::46::46::46::46::46::46:

Back