BURUN TIKANIKLIĞI

Sinüzit olduğunuzu tahmin ediyorum ya da alerjik bir tıkanıklık sözkonusu. Kulak burun boğaz uzmanına gidin sinüzitseniz antibiyotik, değilseniz alerji ilaçları verir. Alerji için üretilmiş burun spreyleri farklıdır ve icabında aylarca kullanılabilir. adını yazmamışsınız, o yüzden yorum yapamıyorum. Geçmiş olsun

Sprey kutusunu bosaltin icine bir kac damla sirke ve suyu karistirin burnunuza sıkın saniyesinde açılır doktorum önermişti

Bazı burun spreyleri 3 günden fazla kullanılamaz. Fazla kullanımda yara, kanama olacağı gibi koku almanıza da engel olabilir. Doktora elbette gidin kalıcı çözüm sunsun bilinçsizce yaklaşmayın.
Bunun dışında tuzlu, karbonatlı su ile burun banyosu yapabilirsiniz. Ancak geciktirmeden spreyi bırakıp, bir KBB uzmanı ile görüşün.

Alerji hastasıyım sürekli kullanıyorum korkmayın birdey olmaz spreyle de toplantılmadi merak etmeyin

Yıllardır alerji hastasıyım. Doktorlar spreyleri verirken şunu üç gün şunu bu aralıklarla kullanacaksın diye anlatırlar. Özellikle direk sıkılmaması yan taraflara doğru sıkılması gerekmektedir.
Doktorum hastalık zamanlarında burun banyosunu önerir. İsterse tuzlu karbonatlı su yap, ister büyük serumlardan alıp kullan diye de önerir. Doktorunuz bu şekilde söylediyse başka bir doktora gidin. Daha hiç bir doktorun sürekli kullanımı önerdiğini görmedim. Çünkü insanın koku almasına bile engel olur.

Bağımlı olmuş arkadaş yoksunluk çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…