O burun spreyleri piyasadan toplatıldı kullanmayınHerkese merhabalar.1 Hafta önce grip atlattım.Iyilestim fakat burun tıkanıklığım geçmiyor.Baska hiç bir şikayetim yok.Randevu aldım gideceğim ama korkum oluştu.Ve geçmediği için burun spreyini kullanıyorum.Onu da fazla kullanmak zararlıymis Bugün itibariyle bırakıyorum ama korkuyorum acaba onu kullandığım için geçmiyor olabilir mi?İlk defa bu kadar uzun sürdu
1 haftadan fazla burun spreyini kullanan var mı Bi sorun yaşadınız mı?
Gerçekten mi daha bu hafta başı çocuklar hastaydı doktor yazdı sprey ben almadım ama çocuklarım sevmiyor diye kıyafetlerin yakasına damlatılan damlalardan kullandım ama alabilirdim de hala yaziyorlarO burun spreyleri piyasadan toplatıldı kullanmayın
Baya haber çıktı. Piyasadan toplatıldı. Hangisidir nedir bilmem ama ben kullanmıyorum artıkGerçekten mi daha bu hafta başı çocuklar hastaydı doktor yazdı sprey ben almadım ama çocuklarım sevmiyor diye kıyafetlerin yakasına damlatılan damlalardan kullandım ama alabilirdim de hala yaziyorlar
Sağlık Bakanlığı kemik erimesinde kullanılan bazı burun spreylerini toplatıyor. Bu karar, Avrupa İlaç Ajansı'nın kararı doğrultusunda alındı. Bu kapsamda belirlenen 5 burun spreyinin tüm partileri toplatılacak.Alerji hastasıyım sürekli kullanıyorum korkmayın birdey olmaz spreyle de toplantılmadi merak etmeyin
Hanım efendinin bahsettiği bunlardan hiç iri değil yanlizSağlık Bakanlığı kemik erimesinde kullanılan bazı burun spreylerini toplatıyor. Bu karar, Avrupa İlaç Ajansı'nın kararı doğrultusunda alındı. Bu kapsamda belirlenen 5 burun spreyinin tüm partileri toplatılacak.
Avrupa İlaç Ajansı, burun spreylerinin uzun süreli kullanımda gelişebilecek risklere dikkat çekti.
Bu nedenle kemik erimesi tedavisinde kullanılan, ''kal-si-to-nin'' içeren tüm burun spreylerinin ruhsatlarının askıya alınması ve piyasadan kaldırılması kararı alınmıştı.
Şimdi bu ürünlerin tüm partileri eczane, ecza deposu ve hastane gibi sağlık kurumları düzeyinde geri çekilecek.
İşte toplatılacak burun spreyleri
Miacalcic Nazal Sprey 200IU/Püskürtme
Tonocalcin Nazal Sprey 200IU/Püskürtme
Biocalcin Nazal Sprey 200IU/Püskürtme
Calsynar Çok Dozlu Nazal Sprey 200IU/Püskürtme
Nylex NazalSprey 200IU/Püskürtme
Olurmu burun spreyleri çok zararlı bizzat yaşadımAlerji hastasıyım sürekli kullanıyorum korkmayın birdey olmaz spreyle de toplantılmadi merak etmeyin
6 yıldır kullanıyorumOlurmu burun spreyleri çok zararlı bizzat yaşadım
Burun mukozasını mahvetti
Çektiğimi bir ben bilirim
Olurmu burun spreyleri çok zararlı bizzat yaşadım
Burun mukozasını mahvetti
Çektiğimi bir ben bilirim
Benim kullandığım sizinde yukarıda belirttiğiniz gibi otrivine benzeri ilaçlardı. Alerji olanını bilemiyorumAlerjik spreylerle grip olunca verilen spreyle farkli. Alerji icin olanlar doktor kontrolunde veriliyor. Ismini unuttum şu an. Bende kullaniyordum.grip olunca kullanilanlar burnu mahvediyor
Benim kullandığım sizinde yukarıda belirttiğiniz gibi otrivine benzeri ilaçlardı. Alerji olanını bilemiyorum
Eşimde geniz eti problemi var.Herkese merhabalar.1 Hafta önce grip atlattım.Iyilestim fakat burun tıkanıklığım geçmiyor.Baska hiç bir şikayetim yok.Randevu aldım gideceğim ama korkum oluştu.Ve geçmediği için burun spreyini kullanıyorum.Onu da fazla kullanmak zararlıymis Bugün itibariyle bırakıyorum ama korkuyorum acaba onu kullandığım için geçmiyor olabilir mi?İlk defa bu kadar uzun sürdu
1 haftadan fazla burun spreyini kullanan var mı Bi sorun yaşadınız mı?
Valla benim kullandıklarım resmen beni mahvetti6 yıldır kullanıyorum
İşte bende onu söyleyecektim ben ameliyat oldum burun etlerindenOtrivine yuzunden benim ameliyat olmam gerekiyor maalesef. Burun etlerimin kucultulmesi lazim. Kesinlikle uzun sure kullanilmamali
Cok gecmis olsunİşte bende onu söyleyecektim ben ameliyat oldum burun etlerinden
Teşekkür ederim geçti gitti çok şükür 14 yıl olduCok gecmis olsun