- 25 Eylül 2015
- 73
- 4
Bi fikrim yok sanmıyorum da fiyatlarımız sabit demişti Dr bey ama arayıp asistanından bilgi alabilirsinizYurt disindan gelenlerede ayni fiyat veriyorlarmi yoksa yuksek mi. Bazi yerleri arastirdim yurt disi deyince Eurolara cikiyorlar
Bir arayip sormak lazim. Siz nekadar verdiniz canim?Bi fikrim yok sanmıyorum da fiyatlarımız sabit demişti Dr bey ama arayıp asistanından bilgi alabilirsiniz
necessitas canim iyi misin? Bir sikinti yok umarim, yazmamissin merak ettim. Hersey yolunda mi? Agri sizi ne durumda
Dün alçım çıktıktan hemen sonraki fotom.. 6. Gün. Plastik alçı olmasına rağmen alçı ve alçı sonrası çok farkediyor bilginize..
Çok teşekkürler Canım sana da maşallahcanım çok güzel olmuş maşallah
Resmin nerde göremedimCanım çok şkür iyiyim. ay iyi olunca gelmeyi unuttum
annem izin vermedi atmya da sadece burnumu göstericeöm
Resmin nerde göremedim
bende ameliyat olalı 15 gün oldu. burnumun altı ve burun ucu çok sert ve burun ucu top gibi duruyor :S sizce bu sertlik ve geniş görüntü değişir mi?
merhaba benim de burun ucum çok sert altı da öyle hafif uyuşuk ve içinde bişey var gibi hissediyorum burn deliklerim altı o kesi yerinde. burun ucu sertliği ilk yıl normal sonra yumuşayacak diye biliyorum ama alttaki şeyi ben de merak ediyorum. kontrolumde soracağım.
evet o kesi yeri ve ucu çok sert içinde demir var gibi. ben Bekir beye sorduğumda 6. aya kadar yumuşayacak dedi. dikişler var onlar eriyecek dedi. ama burnumun ucu top gibi geniş duruyor bide. umarım bu da zamanla geçer. çünkü bu şekli hoşuma gitmedi
Gerçekten çok güzel görünüyor geçmiş olsun.Bekir beyin aldığı fiyatı öğrenebilir miyim?Ben de 6 ay önce oldum ve Bekir Bey benim ilk gittiğim doktordu. Düşünmem için bir sebebim yoktu emin olabilirsiniz sizde Bekir Bey ile görüştükten sonra başka bir doktora gitme gereği duymayacaksınız.. Kusursuz Doğal ve Başarılı bir sonuç için Bekir Bey'i tercih edebilirsiniz.. :)
Harika görünüyor.Lütfen nekadar ödediğini öğrenebilir miyim?Ben de 6 ay önce oldum ve Bekir Bey benim ilk gittiğim doktordu. Düşünmem için bir sebebim yoktu emin olabilirsiniz sizde Bekir Bey ile görüştükten sonra başka bir doktora gitme gereği duymayacaksınız.. Kusursuz Doğal ve Başarılı bir sonuç için Bekir Bey'i tercih edebilirsiniz.. :)