Burun Estetiği Hasta paylaşımları

Dün alçım çıktıktan hemen sonraki fotom.. 6. Gün. Plastik alçı olmasına rağmen alçı ve alçı sonrası çok farkediyor bilginize..

Eklentiler

• image.jpeg
    108,3 KB · Görüntüleme: 805
bende ameliyat olalı 15 gün oldu. burnumun altı ve burun ucu çok sert ve burun ucu top gibi duruyor :S sizce bu sertlik ve geniş görüntü değişir mi?

bende ameliyat olalı 15 gün oldu. burnumun altı ve burun ucu çok sert ve burun ucu top gibi duruyor :S sizce bu sertlik ve geniş görüntü değişir mi?

merhaba benim de burun ucum çok sert altı da öyle hafif uyuşuk ve içinde bişey var gibi hissediyorum burn deliklerim altı o kesi yerinde. burun ucu sertliği ilk yıl normal sonra yumuşayacak diye biliyorum ama alttaki şeyi ben de merak ediyorum. kontrolumde soracağım.

evet o kesi yeri ve ucu çok sert içinde demir var gibi. ben Bekir beye sorduğumda 6. aya kadar yumuşayacak dedi. dikişler var onlar eriyecek dedi. ama burnumun ucu top gibi geniş duruyor bide. umarım bu da zamanla geçer. çünkü bu şekli hoşuma gitmedi

fotoğrafınız var mı benim de biraz yuvarlak ama bekir bey biraz yuvarlak uç yapıyor bana sivri yapmam demişti ben ameliyata girmeden odada zarif bi uç dedim yine biraz yuvarlak ama henüz çok yeni çok değişecek moralinizi bozmayın, hangi gün oldunuz? ben 19 eylül.

henüz 3. haftam. karar verme aşaması zor olsa da, sonrası süreçten ve şimdiden sonuçtan memnunum. İstanbul'da ameliyat olacak arkadaşlar doktor seçiminde Bekir Bey'i de gözönünde bulundurmalı diye düşünüyorum. hepimize geçmiş olsun...

Eklentiler

• image.jpeg
    108 KB · Görüntüleme: 714
Gerçekten çok güzel görünüyor geçmiş olsun.Bekir beyin aldığı fiyatı öğrenebilir miyim?

Harika görünüyor.Lütfen nekadar ödediğini öğrenebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…